"Sadece İstanbul" dİyenler,buraya...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan shekerrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
arkadaşlar deli gibi ders çalışan var mı? ben artık bıktım, dünyadan koptum resmen:( deneme,tekrar,deneme, tekrarrrrrr offf ya 26'yı işaretliyememek çok kötü.

ders çalışmadan giricem diyenler parmak kaldırsın :))

arkadaşlar deli gibi ders çalışan var mı? ben artık bıktım, dünyadan koptum resmen:( deneme,tekrar,deneme, tekrarrrrrr offf ya 26'yı işaretliyememek çok kötü.

kesin girersin üzülme..

ben çalışıyorum gibi hocam :))

arkadaşlar bugün 23.00da istanbulda yağış başlayacakmış sel bekleniyormuş özellikle sarıyerde bekleniyormuş. dere kenarları ve sahil tehlikeliymiş.. fırtına da bekleniyormuş..

kubiti çok hoşsun meteorolojik yorumlarda var artık sitemizde:)

eğer çalışıyorsan denemeler nasıl, kaç net çıkarıyorsun?

hocam istanbul başlığıya ondan paylaşayım dedim :))
valla netlerim de değişiyor hocam yaa, eğitim bilimleri 75-100 arası değişiyor. genel kültür 25in üstüne çıkmıyor genelde çalışmadım çünkü sadece atatürk ilke inkilaplarına baktım. genel yetenek de 45-50 arasında değişiyor...
sizin nasıl hocam?

hocam istanbul başlığıya ondan paylaşayım dedim :))
valla netlerim de değişiyor hocam yaa, eğitim bilimleri 75-100 arası değişiyor. genel kültür 25in üstüne çıkmıyor genelde çalışmadım çünkü sadece atatürk ilke inkilaplarına baktım. genel yetenek de 45-50 arasında değişiyor...
sizin nasıl hocam?

gayet iyi hocam,gy 45-50 çok iyi matematik kaç yapıyosun? ben eğitim 88-100 arası gy-gk 80 civarı yapıyorum ama sınav da ne olur bilemem. fem ,zaman çok iyi ama irem iğrenç geliyor.

hocam matematik 20-27 arası değişiyor geçen kpssde matematiğime çok güvenmiştim ama 20den az yaptım, o yüzden yine çok güvenmek iistemiyorum matematikte 1 saatim gidiyor, sonra türkçe 30-35 dk geri kalan zamanda da genel kültüre bakıyorum artık olduğu kadar..
sizin de iyiymiş maşaallah hocam :)

hocam matematik 20-27 arası değişiyor geçen kpssde matematiğime çok güvenmiştim ama 20den az yaptım, o yüzden yine çok güvenmek iistemiyorum matematikte 1 saatim gidiyor, sonra türkçe 30-35 dk geri kalan zamanda da genel kültüre bakıyorum artık olduğu kadar..
sizin de iyiymiş maşaallah hocam :)

hani 2 saat yoktunuz yakaladım hocam:)

hocam deneme arasında girdim dayanamadımm :)))

ben açamadım ama arkadaşım benim yerime açmış atanamamışım hocam 53.69 17 ist tercih yapmıştım sadece. siz naptınız

ya nasıl öğrenicez:((((((((((((

istanbul jaçta kalmış????????????? lütfen bilen söylesin

arkadaşım yanımda istanbul yazdı puanı
49.300

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri