sen nerde çalışıyodunkiben üstelik 5 senedir çalışıyorum ben kölelik yaptım ya sormayın birde aşağılamaları cabası bugün istifa ettim sonunda
arkadaşlar bakanlık çok sevdiği için vermiyo o sertifikaları sınıfçılara merak etmeyin.Yakında iş rehabilitasyonlara gelecek ben kaynaştırma öğrerncimi bünyemdeki okula alırım diyecek o sertifikalılarıda ücretli yapacak plan bu .Bizi bertaraf etmeleride nasılsa sınıf öğretmenleri yapıyo okulönceside zorunlu olmaktan çıktı diye kılıf uyduracak bakanlık göreceksiniz.Hocam yıllardır özeldeyim ve bitürlü tadıyla olmadı hiçbişey.Zihinsel Engelli imzamızı bir önceki bakanlık zamanı elimizden aldılar.Biliyorsunuz Sınıf Öğretmenlerindeki hikmet neyse Nimet Hanımın çalışmalarına bile tat bırakmadı.Yılbaşından sonra imza atabileceğimiz modüllerin dahada azalacağı söylentisi var.Bizi anaokullarına mecbur bırakıyolar sınıf öğretmenlerine zihinsel engelli sertifikasını bol keseden dağıtıyolar.Coğrafya,sosyal bilgiler öğretmenlerinin yerine de atanma çıktı şimdi.arkadaşlar bunada isyandalar.Bişeyler yapmak lazım ama organizasyon sıfır malesef.