Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

10 bİn yenİ atama İstİyenler buraya

Tepki Skoru
0
Öğretmenlerim naptınız yaa...Olurmu hiç öyle şey,2000 fiyatı düşürmeyin lütfen.zararı bize olur yine.

Tepki Skoru
0
valla bende 900 çok şaşrıdım eski çalıştığım yerde çünkü usta öğretici 800 lira alıyordu

Tepki Skoru
0
ya bunlar alakasız sınıfçılara böyle bir imkan verdiler biz iki sene özel eğitim dersi aldık

Tepki Skoru
0
ayrıca arkadaşlar kreşlerde çocuk gelişimciler ve psikologlar müdürlük yapabiliyomuş

Tepki Skoru
0
ben üstelik 5 senedir çalışıyorum ben kölelik yaptım ya sormayın birde aşağılamaları cabası bugün istifa ettim sonunda

Tepki Skoru
0
Buyrun işte,özellikle yapıyolar sanki...Nimet Hn. okul öncesi bölümüne ayrı bir dikkat çekiyo ama,yeterli olmuyo demekki.Bakan hn. bize bişeyler yapmaya çalıştıkça sınıfçılara çevriliyo işin ballı tarafı.

Tepki Skoru
0
ya yeni giren arkadaş 1500 lira alıyordu sınıfçı adaletmi sizce

Tepki Skoru
0
Az sonra Başbakan kanaltürk te. mail: info@kanaltürk.com.tr tel:0212 355 85 00 fax:0212 273 22 87 hadi arkadaşlar yaa.. yine de içim durmuyo işte. Ne yapabilirsek yapalım. Şimdiden 4 mail attım. tel. açılmadı çaldı cevap vermediler ama aramaya devam.Hadi öğretmenlerim.

Tepki Skoru
0
Ben mail attım..Eleştiri yapmaya vakit bulan fakat mail atmaya üşenen arkadaşlar,sizleri de aramızda görmeyi umuyoruz.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar,kanallara canlı yayın için mail atıyoruz sanki görmüyorlar.Normal yayın için mail atıyoruz yine çıt çıkmıyor.Medyayı uyandırmak için ne yapmak lazım anlayabilmiş değilim.Kendimi hayalet gibi hissetmeye başladım.Sanki görünmezlik şurubu içmiş gibiyiz cümleten.Sesimizi duyan da;duyuran da yok...

Tepki Skoru
0
Hocam yıllardır özeldeyim ve bitürlü tadıyla olmadı hiçbişey.Zihinsel Engelli imzamızı bir önceki bakanlık zamanı elimizden aldılar.Biliyorsunuz Sınıf Öğretmenlerindeki hikmet neyse Nimet Hanımın çalışmalarına bile tat bırakmadı.Yılbaşından sonra imza atabileceğimiz modüllerin dahada azalacağı söylentisi var.Bizi anaokullarına mecbur bırakıyolar sınıf öğretmenlerine zihinsel engelli sertifikasını bol keseden dağıtıyolar.Coğrafya,sosyal bilgiler öğretmenlerinin yerine de atanma çıktı şimdi.arkadaşlar bunada isyandalar.Bişeyler yapmak lazım ama organizasyon sıfır malesef.
arkadaşlar bakanlık çok sevdiği için vermiyo o sertifikaları sınıfçılara merak etmeyin.Yakında iş rehabilitasyonlara gelecek ben kaynaştırma öğrerncimi bünyemdeki okula alırım diyecek o sertifikalılarıda ücretli yapacak plan bu .Bizi bertaraf etmeleride nasılsa sınıf öğretmenleri yapıyo okulönceside zorunlu olmaktan çıktı diye kılıf uyduracak bakanlık göreceksiniz.

Tepki Skoru
0
Hemen toplanmazsak olay bitti bunu bilin arkadaşlar.Bizim branj artık yok sayılıyo.Son nokta konmak üzere.çarşı başlarında imzamı toplasak acaba...Demedi demeyin,en çok 1 yıl sonra özel kreşlerde bebek altı temizlemek zorunda bırakmazlarsa ne diyim.sadece o yetkimiz.....(!) kaldı da......diplomalı anneler...

Tepki Skoru
0
kızlar bakın samsun mem ücretli öğretmenlik başvurularını duyurmuş ve toplamda il ve ilçesinde 220 kişi ye ihtiyacı var ve samsun geçen yıl zorunlu pilot illerden birinden olmasına rağmen açığa bakarmısınız ve buna rağmen çok az sayıda okulöncesi öğretmeni alımı yapılıyor ücretliye başvurmayın ve bu sayıda en kötü ihtimalde buralara sözleşmeli atanmayı bekleyin açık çok fazla göreceksiniz en az 7000 sözleşmeli alınacak yeni açılan anaokulları var samsunda buralarada 4 ile 6 arasında öğr alıyorlar tyürkiyede bu yıl açılacak anaokullarınında hesaplayın bakın ozaman atama sayısına​

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle