Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

10 bİn yenİ atama İstİyenler buraya

Tepki Skoru
0
şuan herkez yökten cvp bekliyor kopyacılar hakkında herkez buna odaklanmış

Tepki Skoru
0
hocam yazılar hazırlanıp yazılıyor fakat yorumlar yapıldıkça aralarda kalıyor MAİL OLARAK GÖNDERİLEBİLECEK YAZILAR diye bir başlık açsak herkes hazırladığı yazıyı yazsa, istediğini yollasa ama hiç yorum yapılmasa olmaz mı acaba?

Tepki Skoru
0
hocam yazılar hazırlanıp yazılıyor fakat yorumlar yapıldıkça aralarda kalıyor MAİL OLARAK GÖNDERİLEBİLECEK YAZILAR diye bir başlık açsak herkes hazırladığı yazıyı yazsa, istediğini yollasa ama hiç yorum yapılmasa olmaz mı acaba?
tamam hocam rica etsem başlığı açarmısınız

Tepki Skoru
0
benim bir önerim daha var bilmem benimle hemfikirmisiniz arkadaşlar kontenjan sayısını artırmak için gönderdiğimiz maillerin yanına bu sınavın iptaline karşı olduğumuzu iptal durumunda suçlular değil suçsuz atama bekleyen masum insanların cezalandırılacağını belirten bir yazı hazırlayıp cumhurbaşkanı başbakan ve akime atsak mı ne dersiniz

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar duruma şöyle bi uzaktan bakmayı denedinizmi hiç.Sınav iptal olsun,olmasın...olursa ben dava açarım,olmazsa da ben dava açarım,kopyacılar var,soruşturmalar var vs vs...Diğer yandan Nimet Hn. eğitim aksamıcak diyo. Bu kopya olayının sonunda dersaneciler sınav komisyonunda çalışanlar ve bakalım kimleer kimlere neler olacak. İş büyük. öyle bi ikiayda bitmez bu olay. Kısacası bence bu yıl ücretliyle kapanır.Zaten ücretli öğretmenliği pek sevdik... dosyalar doluymuş...En erken Şubat ı bulur diyorum ben.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle