Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2008-2 kpss atama sonuçları (kim nereye atandı?)

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ben foruma ilk yazıyorum atanan arkadaşları tebrik ediyorum.atanamayanlarada şubat ayı için başarılar diliyorum. ben 78.336 ile bursa atatürk anaokuluna atandım sözleşmeli olarak. ama çanakkale yada yalova istiyordum.acaba aranızda oraya atanan var mı varsa kaç puanla atandı.tşk.
hayırlı olsun tebrik ederim, canım bbende eş durumundan bursa ya atandım, bursalıyım ve okulunu biliyorum çok güzel ve gözde bi okul ,istersen sana yardımcı olmaya çalışırım

Tepki Skoru
0
arkadaslar ben 78,190 ile artvin merkeze sözleşmeli atandım.. 21 tercihi işaretlemiştim kadro gelmedi insallah subatta gelir...

atanan arkadaslar hepinize gorevlerinizde basarılar diliyorum..

Tepki Skoru
0
arkadaşım mal bildirimini il milli eğitimden mi aldın, evraklarını nereye teslim ettin, atama kararnamesini ilçeden mi alıyoruz yardımcı olur musun kafam çok karıştı
evraklarını il milli eğitime teslim ediosun, mal bildiriminide ordan alıosun, ayrıca diploma fotokopisi değil onaylı örneğini istiolar, benim geçici diplomam vardı elimde,fotokopisini almadılar gidip noterde onaylattım fotokopisini, öyle aldılar.eksiğiniz varsa onu halledinde gidin,sora bida oralardan geri dönmeyin, daha sora kararnameniz veriliyor ilçe milli eğitime gidionuz,ordada bi kaç işlem yapılıyor,verdikleri evraklarla okulunuza gidiosunuz..okuldandan size bir banka adı veriliyor,ordan gidip maaş hesabı açtırıosunuz..maaş hesabı olduğu için hesap açılırken ikametgah ve nüfus cüzdanı fotokopisi alınıyor.. bilginiz olsun.. hepsi bu işlemlerin..kolay gelsin

Tepki Skoru
1
teşekkürler ya ben bugün istanbul il milli eğitime gittim ama ilçeye yönlendirdiler acaba ilden ile değişiyor mu kılavuzda da il yazıyo

Tepki Skoru
0
teşekkürler ya ben bugün istanbul il milli eğitime gittim ama ilçeye yönlendirdiler acaba ilden ile değişiyor mu kılavuzda da il yazıyo
evet değişiyo, genel olarak istenen evraklar aynı ama ek olarak istenenler ve nerde yapıldığı değişiyor..bazıları direk ilde halletmişler ilçeye gönderilmemişler..

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ben foruma ilk yazıyorum atanan arkadaşları tebrik ediyorum.atanamayanlarada şubat ayı için başarılar diliyorum. ben 78.336 ile bursa atatürk anaokuluna atandım sözleşmeli olarak. ama çanakkale yada yalova istiyordum.acaba aranızda oraya atanan var mı varsa kaç puanla atandı.tşk.
Merhaba Hocam.Hayırlı Olsun.Bende Bursaya atandım.Yıldırım Vatan anaokulu.Güzel bir yer olduğunu söylüyorlar.Kalacak yer ayarlayabildiniz mi?

Tepki Skoru
0
kırıkkale keskin, sevgi çiçekleri anaokulu oldu benimde..... ankarada yaşıyorum, bakalım olursa günübirlik gelgit yapmaya çalışcam... benim durumumda olan arkadaşlar var mı acaba? herkesi tebrik ediyorum...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben 72,693 aldım şubatta ya da aralıkta gider miyim çalışmaya başlayayım mı?Kafam allak bullak oldu:( 76 da kalmış.Deneyimli arkadaşlar sizce düşer mi?Bu sene ilk girişimdi.

Tepki Skoru
0
hepinize hayırlı olsun başarılar darısı başımıza inş.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle