- Tepki Skoru
- 1
atanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum...
hayırlı olsun
)
hayırlı olsun
hayırlı olsun tebrik ederim, canım bbende eş durumundan bursa ya atandım, bursalıyım ve okulunu biliyorum çok güzel ve gözde bi okul ,istersen sana yardımcı olmaya çalışırımmerhaba arkadaşlar ben foruma ilk yazıyorum atanan arkadaşları tebrik ediyorum.atanamayanlarada şubat ayı için başarılar diliyorum. ben 78.336 ile bursa atatürk anaokuluna atandım sözleşmeli olarak. ama çanakkale yada yalova istiyordum.acaba aranızda oraya atanan var mı varsa kaç puanla atandı.tşk.
evraklarını il milli eğitime teslim ediosun, mal bildiriminide ordan alıosun, ayrıca diploma fotokopisi değil onaylı örneğini istiolar, benim geçici diplomam vardı elimde,fotokopisini almadılar gidip noterde onaylattım fotokopisini, öyle aldılar.eksiğiniz varsa onu halledinde gidin,sora bida oralardan geri dönmeyin, daha sora kararnameniz veriliyor ilçe milli eğitime gidionuz,ordada bi kaç işlem yapılıyor,verdikleri evraklarla okulunuza gidiosunuz..okuldandan size bir banka adı veriliyor,ordan gidip maaş hesabı açtırıosunuz..maaş hesabı olduğu için hesap açılırken ikametgah ve nüfus cüzdanı fotokopisi alınıyor.. bilginiz olsun.. hepsi bu işlemlerin..kolay gelsinarkadaşım mal bildirimini il milli eğitimden mi aldın, evraklarını nereye teslim ettin, atama kararnamesini ilçeden mi alıyoruz yardımcı olur musun kafam çok karıştı
evet değişiyo, genel olarak istenen evraklar aynı ama ek olarak istenenler ve nerde yapıldığı değişiyor..bazıları direk ilde halletmişler ilçeye gönderilmemişler..teşekkürler ya ben bugün istanbul il milli eğitime gittim ama ilçeye yönlendirdiler acaba ilden ile değişiyor mu kılavuzda da il yazıyo
rica ederim :congratulationscut4çok sağol yardımcı olduğun için
Merhaba Hocam.Hayırlı Olsun.Bende Bursaya atandım.Yıldırım Vatan anaokulu.Güzel bir yer olduğunu söylüyorlar.Kalacak yer ayarlayabildiniz mi?merhaba arkadaşlar ben foruma ilk yazıyorum atanan arkadaşları tebrik ediyorum.atanamayanlarada şubat ayı için başarılar diliyorum. ben 78.336 ile bursa atatürk anaokuluna atandım sözleşmeli olarak. ama çanakkale yada yalova istiyordum.acaba aranızda oraya atanan var mı varsa kaç puanla atandı.tşk.
binası eski ama okul yeni 2006 açıldıana sultan anaokulunu bilmiyorum sanırım yeni bir okul. nene hatun anaokulunu biliorum orda staj yapmıştım çok güzel bir okuldur