Canım kararnamen ilK önce Van meb e gider. Sen Van a gitmeden önce Van meb i ara ve sor kararnamaler geldimi diye. Geldiyse git.arkadaşlar deneyımli hocalardan bılen varsa kararnamenın nereye geliceğiinii lütfen yazarsa sevınırımm..gitmek için onu beklıyorum çünkü alan arkadaşlar var ama nerden aldıklarını bılmıyorum(((((((((
pardon şu an onlıne olan arkadaşlara sorum olcak atamalar da kız meslek lisesi açıkmıydı yani tercih edebiliyomuydunuz hala devam eden mahkeme kararımız var gerçi
Arkadaşım bende 21. tercihi işaretlemiştim ama gelmedi. Bilmiyorum artık. Umarım diğer atamada gidebilirim.arkadaşlar atananlara hayırlı uğurlu olsun... inşallah herkes çok rahat eder. tek biricik sanırım 75 almışssın aralık da gidersin. arkadaşım tv de izlemiş 74.086 gibi bi puanla kapanmış tabi 21. tercihi işaretleyenlerden dolayı.. sen işaretlemedin mi.. inşallah bende atanırım 71.806 aldım ama hiç umudum yok... tekrardan herkesi tebrik ediyorum
Arkadaşım bende 21. tercihi işaretlemiştim ama gelmedi. Bilmiyorum artık. Umarım diğer atamada gidebilirim.
teş. ederımmm canım sagooolll..darısı senın başına allah herkese nasip etsin bu mutluluğuuu.. elıne dıplomasını alan herkesın hakkıdırr buu...!! tekrar teş.lerr..enjoyable,ben (esra türker) seni tebrik ediyorum. benim puanım da 73,024 doğal olarak atanamadım.senin adına çok sevindim .tebrikler.DARISI BAŞIMA............
teş. ederımmm bilgi için cvp veren arkadaşların tümüneeeeeslm enjoyable ben kız meslek lisesinde çocuk gelişimi öğretmeni olarak çalışıyorum bu yıl geldim vandan hem van hem erciş çok güzel yerler hayırlı olsun kararnameler ilçe milli eğitime geliyo vanın milli eğitim sayfasından da takip edebilirsin
ana sultan anaokulunu bilmiyorum sanırım yeni bir okul. nene hatun anaokulunu biliorum orda staj yapmıştım çok güzel bir okulduriyi geceler arkadaşlar ben 81 puanla kütahya merkez anasultan anaokuluna atandım.atanan arkadaşlara görevlerinde başarıla......burnunda çiçeği öğretmen gülşah![]()
teş. ederım canım benımm sanada inş. güzel bi yere atama diliyorum bendee gönülden..enjoyable; evet, ben o esra'yım.sana başarılar diliyorum.