Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2008-2 kpss atama sonuçları (kim nereye atandı?)

Tepki Skoru
0
atanan arkadaşları tebrik ederim. 80 üstü alan arkadaşlar sayısalcılar sanırım. Ben de sözel olduğum için kaybediyorum malesef:((

Tepki Skoru
0
ben kararnamemi mardin il miili eğitimden almış orda mal bildirimi vb.. teslim edip verilen evraklar ile ilçeye ,ordanda okula gitmiş ve göreve başlamıştım ve okuldan göreve başalama yazım ilçeye o gün tarihli yollanmıştı,göreve başalama tarihi stajerliğin kalmasında önemli...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar deneyımli hocalardan bılen varsa kararnamenın nereye geliceğiinii lütfen yazarsa sevınırımm..gitmek için onu beklıyorum çünkü alan arkadaşlar var ama nerden aldıklarını bılmıyorum:((((((((((
Canım kararnamen ilK önce Van meb e gider. Sen Van a gitmeden önce Van meb i ara ve sor kararnamaler geldimi diye. Geldiyse git.

Tepki Skoru
0
pardon şu an onlıne olan arkadaşlara sorum olcak atamalar da kız meslek lisesi açıkmıydı yani tercih edebiliyomuydunuz hala devam eden mahkeme kararımız var gerçi

Tepki Skoru
0
arkadaşlar atananlara hayırlı uğurlu olsun... inşallah herkes çok rahat eder. tek biricik sanırım 75 almışssın aralık da gidersin. arkadaşım tv de izlemiş 74.086 gibi bi puanla kapanmış tabi 21. tercihi işaretleyenlerden dolayı.. sen işaretlemedin mi.. inşallah bende atanırım 71.806 aldım ama hiç umudum yok... tekrardan herkesi tebrik ediyorum
Arkadaşım bende 21. tercihi işaretlemiştim ama gelmedi. Bilmiyorum artık. Umarım diğer atamada gidebilirim.

Tepki Skoru
0
enjoyable,ben (esra türker) seni tebrik ediyorum. benim puanım da 73,024 doğal olarak atanamadım.senin adına çok sevindim .tebrikler.DARISI BAŞIMA............

Tepki Skoru
0
EYİFAS arkadaşım bizim puanlar yakın bakalım aralık ve şubat atamalarında tatanabilecekmiyiz? benim de 73.65

Tepki Skoru
0
arkadaşlar aranızda erzurum'a atanan var mııı??? ya da erzurum'a atanan eş dostlarınız varsa bir cvp yazar mısınız???

Tepki Skoru
0
atanan arkadaşları tebrik ediyorum yolları açık olsun.darısı benim gibi atanamayanlara:(((

Tepki Skoru
0
enjoyable,ben (esra türker) seni tebrik ediyorum. benim puanım da 73,024 doğal olarak atanamadım.senin adına çok sevindim .tebrikler.DARISI BAŞIMA............
teş. ederımmm canım sagooolll..darısı senın başına allah herkese nasip etsin bu mutluluğuuu.. elıne dıplomasını alan herkesın hakkıdırr buu...!! tekrar teş.lerr..

Tepki Skoru
0
slm enjoyable ben kız meslek lisesinde çocuk gelişimi öğretmeni olarak çalışıyorum bu yıl geldim vandan hem van hem erciş çok güzel yerler hayırlı olsun kararnameler ilçe milli eğitime geliyo vanın milli eğitim sayfasından da takip edebilirsin
teş. ederımmm bilgi için cvp veren arkadaşların tümüneeeee:D evet atandıgım tere herkess güzel dıyoorrr..pek şanslı dgldım ben ama bu tarz konulardaa şansım dönüüyoo mu nee..:S bende şaşırdımm..

Tepki Skoru
0
enjoyable; evet, ben o esra'yım.sana başarılar diliyorum.

Tepki Skoru
0
iyi geceler arkadaşlar ben 81 puanla kütahya merkez anasultan anaokuluna atandım.atanan arkadaşlara görevlerinde başarıla......burnunda çiçeği öğretmen gülşah:)

Tepki Skoru
1
arkadaşlar atama kararnameleri geldi mi acaba mal bildirimi yapabiliyor muyuz il milli eğitime

Tepki Skoru
0
kırıkkale keskin, sevgi çiçekleri anaokulu oldu benimde...puanım 86,325.. ankarada yaşıyorum, bakalım olursa günübirlik gelgit yapmaya çalışcam... benim durumumda olan arkadaşlar var mı acaba? herkesi tebrik ediyorum...

Tepki Skoru
0
iyi geceler arkadaşlar ben 81 puanla kütahya merkez anasultan anaokuluna atandım.atanan arkadaşlara görevlerinde başarıla......burnunda çiçeği öğretmen gülşah:)
ana sultan anaokulunu bilmiyorum sanırım yeni bir okul. nene hatun anaokulunu biliorum orda staj yapmıştım çok güzel bir okuldur

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle