Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

50 ve 50nin altında puan alanlar kaç kişiyiz umudunuz varmı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar gerekli yerlere gücüm yettikçe ulaşıyorum bende benim puan 40,880 umudum yok 15331. sıradayım sanırım atanamam ama siz yüksek puanlılar için maillere devam ediyorum inşallah atanırsınız

Tepki Skoru
0
bende buralardayım hocam elimden geleni yapıyorum.malum ramazan ayı ve iki çocukla yazmaya fırsat bulamıyorum.nete girdiğimde sadece şöyle bi bakıyor ve mailler atıyorum.arkadaşlar bu aralar eğitim sen e yüklenirsek sesimizi duyururuz emin olun bizim için olmasa bile muhalefet olsun diye yapacaklar.zaten ilgileniyorlar.her bölgeden eğitim sen e gidilirse ortak bi ses çıkar.

Tepki Skoru
0
bende buralardayım hocam elimden geleni yapıyorum.malum ramazan ayı ve iki çocukla yazmaya fırsat bulamıyorum.nete girdiğimde sadece şöyle bi bakıyor ve mailler atıyorum.arkadaşlar bu aralar eğitim sen e yüklenirsek sesimizi duyururuz emin olun bizim için olmasa bile muhalefet olsun diye yapacaklar.zaten ilgileniyorlar.her bölgeden eğitim sen e gidilirse ortak bi ses çıkar.
güzel bir fikir değerlendirilmeli...

Tepki Skoru
0
bence hiç umut yok.adamlar kadrolu bile 2bin küsür küşü aldılar.kadrolu alım bile 65 lerde kalırken biz 50 alanların şansı bence 0.bence şimdiden kpss çalışmaya başlamalı.bu arada arladaşlar ales e giren ve bu konuda geniş bilgi sahibi olan varmı?

Tepki Skoru
0
kamusen eğitim sen sendikaların mail adresleri umutsuzluk yok...sabahtır sadece okuyorum sizi...mail gönderiyorum ama umutsuzluk yok..bu arada sözleşmeli alımı kontenjanlar ne zaman belli olur...

Tepki Skoru
0
kamusen eğitim sen sendikaların mail adresleri umutsuzluk yok...sabahtır sadece okuyorum sizi...mail gönderiyorum ama umutsuzluk yok..bu arada sözleşmeli alımı kontenjanlar ne zaman belli olur...
hocam nasıl umutsuzluk olmasın baksanıza :( bu arada eylül 20 gibi puan ve kontenjanlar belli olur deniyor.bana öyle geliyor ki alım fazla olmaz ve puan taban 55 olur.

Tepki Skoru
0
umutsuzluk yok!!!!!!!!!!!!!!!!!! desteğe ve mücadeleye devam...................

Tepki Skoru
0
işe gidiyorum fırsat buldukça mail eve geliyorum sahura kadar mail.eşim ile bu yüzünden tartışmalar bile başladı.bu olay beni yuvamı çok sarstı.bende umut sıfır:(

Tepki Skoru
0
bende elımden geldıgınce destek vermeye calısıyorum gördüğüm kadarıyla verılen adreslre mail attım bugun kpss ıle ılgılı haber turkte acıklama yapıldı egıtım sen baskanı ismail bey soruların 5 temmuzda emaıl olarak bildiğimiz 350 aslında 2bın ve daha fazla kişinin elıne gectıgını ispatlayabılmıs sendıkalara yogunlasmak bızım ıcın hayırlı olabılır bır sekılde el atıyorlar

Tepki Skoru
0
bende yazılanları takip ediyorum ve gerekli yerlere mail attım bulunduğum yerde arkadaşlarımda sizleri takip ediyor yanlız değilsiniz ne gerekiyorsa yapalım puanım 55 ama benimde hiç ümidim kalmadı bütün herşeyi kendi çıkarlarına göre yapıyorlar. sesimizi duyuralım....TAM DESTEK...

Tepki Skoru
0
bende chp ve eğitimsene mail attım ayrıca müsteşarlıklara da mail atıyorum hergün

Tepki Skoru
0
bende elımden geldıgınce destek vermeye calısıyorum gördüğüm kadarıyla verılen adreslre mail attım bugun kpss ıle ılgılı haber turkte acıklama yapıldı egıtım sen baskanı ismail bey soruların 5 temmuzda emaıl olarak bildiğimiz 350 aslında 2bın ve daha fazla kişinin elıne gectıgını ispatlayabılmıs sendıkalara yogunlasmak bızım ıcın hayırlı olabılır bır sekılde el atıyorlar
soruları dağıtan uludağ ünv 2007 mezunu sınıf öğretmeni savcılığa verilmim üç bine yakın kopya çeken varmış hadi arkadaşlar destek lütfen

Tepki Skoru
0
Begüm Hocam sonuna kadar yanınızdayım.Puanlar ya tavana fırladı yada dibe vurdu.Hakkıyla alan arkadaşlarıma sözüm asla yok.Onlar yine kazanır yüksek puan alırlar ama netleri eksik gelen kitapçığıyla ilgili soruları olan yüzlerce arkadaşımız ve ben varım.Yeterki hakeden hakkıyla alsın.Ne lazımsa yapmaya hazırım.Benim gibi 11 arkadaşım daha var.Bu arada artık İzmirdeyim ben de.İzmirli35 arkadaşıma da duyrulur.

Tepki Skoru
0
buraya yazılanları okuyunca sevindim destek olanlara teşekkürler allh hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkmaz inş.kayserideyim salı günü eğitim sene gidecem duyduklarımı anlatırım sizlere

Tepki Skoru
0
hocam sınavın iptali yönünde değilim suçlular cezalandılsın bir daha sınav olursa tekrar yapma gibi bir şansımız olmaz hepimiz gevşedik standart sapmalar ve yanlışlıklar düzeltisin bu konuda zaten diğer branşlar elinden geleni yapıyor ama bizim daha öncelikli sorunumuz kontenjanı artırmak seneye bu gidişle 1000 kontenjan bile vermezler cumhurbaşkanı chp ve daha önceki adreslere her gün mail atmak

Tepki Skoru
0
Hocam ben de ille sınav iptal olsun demiyorum.Gerekiyosa elbette olsun ama şu sınav kitapçıkları ve kopya olayı sonuçlansın.Biçok arkadaşımızın netleri eksik geldi. A-B-D kitapçıklarının cevap kağıdında yanlışlık olduğu söylentisi de var.Herkes hakkıyla atansın sadece.

Tepki Skoru
0
benim puanum pek de parlak değil 47.745 bu arada RÜYAMDA kpss olayından dolayı herkesin puanalrına tan bir puan ekleme yapmışlar hani hakkımızı vermek adına,biz de yine burada toplanıp yeni bir başlık açıyorduk tam bir puanınızı istemiyoruz diye
sanki çokmuş gibi) ne rüya ama..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.