güzel bir fikir değerlendirilmeli...bende buralardayım hocam elimden geleni yapıyorum.malum ramazan ayı ve iki çocukla yazmaya fırsat bulamıyorum.nete girdiğimde sadece şöyle bi bakıyor ve mailler atıyorum.arkadaşlar bu aralar eğitim sen e yüklenirsek sesimizi duyururuz emin olun bizim için olmasa bile muhalefet olsun diye yapacaklar.zaten ilgileniyorlar.her bölgeden eğitim sen e gidilirse ortak bi ses çıkar.
hocam nasıl umutsuzluk olmasın baksanızakamusen eğitim sen sendikaların mail adresleri umutsuzluk yok...sabahtır sadece okuyorum sizi...mail gönderiyorum ama umutsuzluk yok..bu arada sözleşmeli alımı kontenjanlar ne zaman belli olur...
soruları dağıtan uludağ ünv 2007 mezunu sınıf öğretmeni savcılığa verilmim üç bine yakın kopya çeken varmış hadi arkadaşlar destek lütfenbende elımden geldıgınce destek vermeye calısıyorum gördüğüm kadarıyla verılen adreslre mail attım bugun kpss ıle ılgılı haber turkte acıklama yapıldı egıtım sen baskanı ismail bey soruların 5 temmuzda emaıl olarak bildiğimiz 350 aslında 2bın ve daha fazla kişinin elıne gectıgını ispatlayabılmıs sendıkalara yogunlasmak bızım ıcın hayırlı olabılır bır sekılde el atıyorlar