kızlar sizi anlamıyorum tekrar sınava girmek ölüm gibi ya o stresi tekrarmı yaşayalım hadi daha düşük puan alırsanız sınav iptal olmasın ama yeniden sıralama yapılabilirkopyanın bulgularına rastlanmamış ama şaibeli durum var dedi yök başkanı.bütün insanları tekrar sınava almak haksızlık dedi.bence yapanların yanına kar kalacak benden söylemesi.
arkadaşım sınavın iptal olmasını zaten başta ben istemiyorum.yanlış anlamışsın.puanlar tekrar hesaplanmaz ve bu dediklerini çıkarmazlar dedimkızlar sizi anlamıyorum tekrar sınava girmek ölüm gibi ya o stresi tekrarmı yaşayalım hadi daha düşük puan alırsanız sınav iptal olmasın ama yeniden sıralama yapılabilir
fark eden birşey yok aslında benim puanım yükselirse diğerlerininde yükselir önemli olan alınacak sayı arkadaşlarbende biraz önce haberler izledim kar kalmayacak diye düşünüyorum çünkü başkan bu kişiler birdaha hiçbi zaman kamu kurumlarında çalışamıyacaklar dedi tamam bunlar cezalandırıldı peki bizim puanlar ne olacak tekrar degerlendirilcekmi acaba bilgisi olan varmı
ben yanlış anladım ozaman arkadaşım ama düşünmesi bile işkence gibi geliyor ben tekrar sınava girmek istemiyorummmarkadaşım sınavın iptal olmasını zaten başta ben istemiyorum.yanlış anlamışsın.puanlar tekrar hesaplanmaz ve bu dediklerini çıkarmazlar dedim
duygucum kaç puan aldın 32yi geridemi bıraktıkben yanlış anladım ozaman arkadaşım ama düşünmesi bile işkence gibi geliyor ben tekrar sınava girmek istemiyorummm
ne bilim öle aklımda kalmış ii güzel almışsın bende 50,669 aldımevet canım aaa ama haksızlık ediyorsun bikere benim puanım 34 tü neden 2 eksik diyorsun) 60,149 sen kaç aldın canım
dalga geçiyorum ya ha 32 ha 34. hayırlısı olsun bakalım önemli olan atanmak canım ya bakalım ne olacak umarım herşey gönlünce olurne bilim öle aklımda kalmış ii güzel almışsın bende 50,669 aldım(