Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

50 ve 50nin altında puan alanlar kaç kişiyiz umudunuz varmı

Tepki Skoru
0
kızlar bu sınav iptal olur başka bir şey demem eğtim bilimleri tstini işaretliyenleri yaklaşık %1,5 kopya çekmiş ve tespit edilmiş diyor yök başkanı daha ne lazım iptal için

Tepki Skoru
0
kopyanın bulgularına rastlanmamış ama şaibeli durum var dedi yök başkanı.bütün insanları tekrar sınava almak haksızlık dedi.bence yapanların yanına kar kalacak benden söylemesi.

Tepki Skoru
0
bende biraz önce haberler izledim kar kalmayacak diye düşünüyorum çünkü başkan bu kişiler birdaha hiçbi zaman kamu kurumlarında çalışamıyacaklar dedi tamam bunlar cezalandırıldı peki bizim puanlar ne olacak tekrar degerlendirilcekmi acaba bilgisi olan varmı

Tepki Skoru
0
kopyanın bulgularına rastlanmamış ama şaibeli durum var dedi yök başkanı.bütün insanları tekrar sınava almak haksızlık dedi.bence yapanların yanına kar kalacak benden söylemesi.
kızlar sizi anlamıyorum tekrar sınava girmek ölüm gibi ya o stresi tekrarmı yaşayalım hadi daha düşük puan alırsanız sınav iptal olmasın ama yeniden sıralama yapılabilir

Tepki Skoru
0
kızlar sizi anlamıyorum tekrar sınava girmek ölüm gibi ya o stresi tekrarmı yaşayalım hadi daha düşük puan alırsanız sınav iptal olmasın ama yeniden sıralama yapılabilir
arkadaşım sınavın iptal olmasını zaten başta ben istemiyorum.yanlış anlamışsın.puanlar tekrar hesaplanmaz ve bu dediklerini çıkarmazlar dedim

Tepki Skoru
0
bende biraz önce haberler izledim kar kalmayacak diye düşünüyorum çünkü başkan bu kişiler birdaha hiçbi zaman kamu kurumlarında çalışamıyacaklar dedi tamam bunlar cezalandırıldı peki bizim puanlar ne olacak tekrar degerlendirilcekmi acaba bilgisi olan varmı
fark eden birşey yok aslında benim puanım yükselirse diğerlerininde yükselir önemli olan alınacak sayı arkadaşlar

Tepki Skoru
0
arkadaşım sınavın iptal olmasını zaten başta ben istemiyorum.yanlış anlamışsın.puanlar tekrar hesaplanmaz ve bu dediklerini çıkarmazlar dedim
ben yanlış anladım ozaman arkadaşım ama düşünmesi bile işkence gibi geliyor ben tekrar sınava girmek istemiyorummm

Tepki Skoru
0
arkadaşlar az önce facede okudum sınav iptal olmucak atamalar yapıldı yarın sonuçlar açıklanıyor birde yarın eylem var ankarda olanlar lütfen destek versin :))))

Tepki Skoru
0
evet canım aaa ama haksızlık ediyorsun bikere benim puanım 34 tü neden 2 eksik diyorsun :)) 60,149 sen kaç aldın canım

Tepki Skoru
0
mailto:bilgiedinme@meb.gov.tr
http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/...tionEntry.aspx
http://www.akim.akparti.org.tr:8080/...svuruGiris.jsp
mailto:personel@meb.gov.tr

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat