- Tepki Skoru
- 0
betüll arkadaş hesini yazıcak heralde=)daha demin okudum sanki
içimi rahatlattın cok sagol...Merhaba arkadaşlar.ben eylul ayında sözleşmeli öğretmen olarak atandım ve nerdeyse 1 yılım dolmak üzere.halimden çok memnunum.inşallah isteyen herkes gönlündeki yere atanır.sizlerin şu an neler hissettiklerini çok iyi anlıyorum.arkadaşlar sizlere tavsiyem şu an atanma heyecanı ile heryere gitmeyi göze alabilirsiniz ve yeterki çıksın diye herhangi bir yer yazmayın sakın.sözleşmeli öğretmenin yer değiştirmesi çok zor oluyor hatta imkansız,atandığınız kuruma gitmediğiniz takdirdede 1 yıl tercih yapma hakkınız yok.şu da var şu an herkes yazma çıkmaz diyebilir ama inanın eylul atamasında o kadar güzel süprizler olduki arkadaşlarıma herkes dilediği gibi atandı.tercihlerinizde 20 tercihin hepsini 1 veya 2 ilden yapmanız şansınızı azaltır.1 ilden en çok 3 okul yazarsanız bence daha iyi.çünkü atamada il puanının altında kaldığınız zaman diğer 2 tercihinizde yok oluyor.Arkadaşlar tüm kalbim ve dualarımla yanınızdayım.inşallah atanırsınız.
hocam afyondan nereleri yazdınz?benimde puanım 55 bende afyon yazdım çocuğum var
puanınız kaçya ben hep olu tercıh yapmısım cok moralım bozuldu keske hıc okumasaydım bunları