arkadaşım atanırmısın onu bilemem ama sertifikayı alırsn zaten seminere katılanlara sertifika verilio puan önemli deil yani...aofla ilgili değil ama yeni başlık açmak istemedim oryantasyon seminer puanım 76 ve 2 ye geçtim sizce atanma ihtimalim varmı ve sertifika almaya hak kazandımmı nolur bi yardımcı olurmusunuz........
tşk ederim verdiginiz bilgi için.izmirlimikametgah adresiniz önemlidir staj yerinin belirlenmesinde .
aöf bürosuyla ilgisi yok . Birde şöyle bir durum var ; İzmir Bornova'da 2 bağımsız anaokulu olması sebebiyle
3. sınıflar Altındağ Anaokulunda , 4. sınıflar Bornova Merkez anaokulunda staj yapıyorlar .
eğer bulunduğunuz semtte birden fazla anaokulu varsa butip bir uygulamada yapılabilir . oyüzden adresinizin çokta önemi yok .
ben böyle bir sorunla karşılaşmadım ama , staj yeriniz belli olduktan sonra gerekçenizi belirterek eyr değişikliği yapılabildiğini biliyorum .
teşekkür ederimKurslar Yaz DÖnemİnde Oluyor.belİrlİ Bİr Tarİhİ Yokbunu BaŞvuracaĞiniz İlden ÖĞreneceksİnİz.ayrica Her İlde AÇilmiyor Bu Kurslar.araŞtirin Ve Hangİ İldeyse Yaz DÖnemİnde BaŞvurunuzu Yapin
canım bende yeni evlendim soyadımı değiştirmedim.sınavlarda sorun olmadı.çünkü kimliklerimizde kızlık soyadlarımız yazıyoarkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum.ben 4. sınıftayım bu sene evliliğimden dolayı soyadım değişti.fakat sınavlarda problem olmayacağını söyledikleri için soyadı değişikliğimi yapmadım. sizce ilerde bu problem olurmu olurmu bilgisi olan varsa lütfen beni aydınlatsın.
hııı...bak bunu düşünmemiştim ama olsun nüfus kağıtlarımızda kızlık soyadlarımız yazıyo bişey olmaz ama yinede araştırmak lazım....çok teşekkür nihalcim fakat diplomalarımızın kızlık soyadımızla çıkması ilerde değişiklik yapmamızı gerektirirmi acaba
?