Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aöf ile İlgili Sormak İstedikleriniz Buraya

Tepki Skoru
0
arkadaşlar diplomamızda ingilizcede yer alıyormuş bunun bize getireceği artılar neler bide sadece bizim üniversiteye has bir durummu bu

Tepki Skoru
0
ben 1.sınıf ögrencisiyim..anadolu üniversitesinde derslere katilabilir miyimm.bizim için bi sinif falan war mii
kimisi ewet kimisi hayir dioo aklim okadar karişti kii.bana yardim edebilirseniz çokk mutlu olurum...

Tepki Skoru
0
daha önce sorulmuş olabilir ama artık açıköğretim mezunlarına öğretmenlik hakkı verilmiyormuş doğrumu?

Tepki Skoru
0
saol deniz hocacim.. peki o anfilerde belirli dersler mii werilio.yoksa derslerin hepsine girebiliomuyumm?..

Tepki Skoru
0
aofla ilgili değil ama yeni başlık açmak istemedim oryantasyon seminer puanım 76 ve 2 ye geçtim sizce atanma ihtimalim varmı ve sertifika almaya hak kazandımmı nolur bi yardımcı olurmusunuz........

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar.benim bir arkadaşım şuan açık öğretim okul öncesi öğrt.3 sınıfta fakat 7. yılı..lisans programını 7 yılda bitirme gibi bir zorunluluk varmış heralde..arkadaşım 4 sınıfa geçtiğinde 8.yılı olcak..yani seneye kayıt yaptıramaz ve af yasasını beklemesi gerekiyormuş.arkadaşlar böle bişey varmı yoksa seneyede 8.yılında 4. sınıfa kayıt yaptırabilirmi?eğer seneye kayıt yaptıramassa arkadaş kaydını sildirerek 2 yıllık ön lisans diploması almak istiyor.ön lisans mezunu olarak..sözleşmeli olarak çalışabilirmi?bu konularda bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun..şimdiden teşekkürler..

Tepki Skoru
0
aofla ilgili değil ama yeni başlık açmak istemedim oryantasyon seminer puanım 76 ve 2 ye geçtim sizce atanma ihtimalim varmı ve sertifika almaya hak kazandımmı nolur bi yardımcı olurmusunuz........
arkadaşım atanırmısın onu bilemem ama sertifikayı alırsn zaten seminere katılanlara sertifika verilio puan önemli deil yani...

Tepki Skoru
0
sınıf tekrarı nasıl oluyo bütün derslerin sınavına tekrar girmenmi gerekiyo...bide ben anatomiden kaldım 2. sınıfın bütünde anatomi sınavına girdiğimde 1. sınıf arasınav ın %30 u ve 2. sınıf büt ün %70 i şeklindemi değerlendiriliyo.........?

Tepki Skoru
0
hayır sadece kaldıgın derslereın sınavına gırıyorsun evet dedıdıgın gıbı degerlendırılıyr

Tepki Skoru
0
slm yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Ben Ankarada oturuyorum kayıt yerim bizim semtin kayıt yeri deyil o yüzden staj yerimde o kayıt yerine göremi belirlenir? bizim semtin kayıt burosunamı kaydımı yaptırayım?Bebegim oldugu için eve yakın olması önemli, yada aokul degiştirme şansımız varmı? bilgi verirseniz sevincem

Tepki Skoru
0
ikametgah adresiniz önemlidir staj yerinin belirlenmesinde .
aöf bürosuyla ilgisi yok . Birde şöyle bir durum var ; İzmir Bornova'da 2 bağımsız anaokulu olması sebebiyle
3. sınıflar Altındağ Anaokulunda , 4. sınıflar Bornova Merkez anaokulunda staj yapıyorlar .
eğer bulunduğunuz semtte birden fazla anaokulu varsa butip bir uygulamada yapılabilir . oyüzden adresinizin çokta önemi yok .
ben böyle bir sorunla karşılaşmadım ama , staj yeriniz belli olduktan sonra gerekçenizi belirterek eyr değişikliği yapılabildiğini biliyorum .
tşk ederim verdiginiz bilgi için.izmirlim
siniz?bende izmirliyimde ondan sordum.3.sınıf stajımı izmir ödemişte yaptım.usta ögretici olarak.yer degişikligi için dilekceyi nereye veriyoz nasıl bi dilekce yazıyoz?

Tepki Skoru
0
merhaba usta öğreticilik sertifikası almak için kurslar oluyomuş bu kursların belli bi tarihi var mı ? şimdiden başvurmalımıyım ?yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum.ben 4. sınıftayım bu sene evliliğimden dolayı soyadım değişti.fakat sınavlarda problem olmayacağını söyledikleri için soyadı değişikliğimi yapmadım. sizce ilerde bu problem olurmu olurmu bilgisi olan varsa lütfen beni aydınlatsın.

Tepki Skoru
0
ya ben şimdi 3. sınıftayım usta öğretici olarak çalışıyorum staja gitmiycem sanırım ama staj okuluna hangi sıklıklarda gidicem biraz bilgi verir misiniz?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum.ben 4. sınıftayım bu sene evliliğimden dolayı soyadım değişti.fakat sınavlarda problem olmayacağını söyledikleri için soyadı değişikliğimi yapmadım. sizce ilerde bu problem olurmu olurmu bilgisi olan varsa lütfen beni aydınlatsın.
canım bende yeni evlendim soyadımı değiştirmedim.sınavlarda sorun olmadı.çünkü kimliklerimizde kızlık soyadlarımız yazıyo

Tepki Skoru
0
çok teşekkür nihalcim fakat diplomalarımızın kızlık soyadımızla çıkması ilerde değişiklik yapmamızı gerektirirmi acaba
?

Tepki Skoru
0
çok teşekkür nihalcim fakat diplomalarımızın kızlık soyadımızla çıkması ilerde değişiklik yapmamızı gerektirirmi acaba
?
hııı...bak bunu düşünmemiştim ama olsun nüfus kağıtlarımızda kızlık soyadlarımız yazıyo bişey olmaz ama yinede araştırmak lazım....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle