Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aöf ile İlgili Sormak İstedikleriniz Buraya

Tepki Skoru
0
arkadaşlar uygulama dersinde olanlar stajlarınız nasıl zor oluyor mu?

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar beni bir konu hakkında bilgilendirebilirmisiniz bilyorsunuz 11 nisanda ygs sınavı oldu ve bende cvp anahtarından kendi sorularımı kontrol ettim bir yanlışlık yoksa barajı geçeiyorum..pekii sorum şu açık öğretim okul öncesi öğretmenlik istiyorum bunun için LYS yede girmem gereklimi çünkü ygs yeterli die duymuştum birde ygs yeterli ise kaç puanla alıyorlardır okul öncesine bir bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz lütfen...

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar beni bir konu hakkında bilgilendirebilirmisiniz bilyorsunuz 11 nisanda ygs sınavı oldu ve bende cvp anahtarından kendi sorularımı kontrol ettim bir yanlışlık yoksa barajı geçeiyorum..pekii sorum şu açık öğretim okul öncesi öğretmenlik istiyorum bunun için LYS yede girmem gereklimi çünkü ygs yeterli die duymuştum birde ygs yeterli ise kaç puanla alıyorlardır okul öncesine bir bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz lütfen...

Tepki Skoru
0
sadece barajı geçmen yererli olmuyo arkadaşım ben geçen yıl kazandım 320 ile girdim puan sisteminde bi değişiklik olmaz sanırım okul puanı ile birlikte yine 350leri falan aşar tahminim ama allah yardımcın olsun inşallah ygsde ii bi puan alırsan lys ye girmene gerek yok ama gereken puanı ygs de alman gerekiyo

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar benim merak ettiğim yerleştiğiniz net sayınız.Ben bu yıl ygsden türkçe 30 sosyal 31,5 net yaptım.Sizce nasıl yerleşme olasılığım nedir?

Tepki Skoru
0
merhaba ben bu sene 2.sınıfı bitirdim önlisans diploması alıp diplomayı aldığım sene 3.sınıftan devam edebilir miyim yani diploma aldığım için okulla ilişkim kesilmez değil mi???bide devam etmek için tekrar kayıt yaptırmam gerekiyor mu cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden tşkler...

Tepki Skoru
0
ben aöf okul öncesi kazandım ama uzaktan eğitim değilde örgünlerle dersleri görmek istiyorum okul öncesi öğrt. olan bi şehirde ya da eskişehire gidip derslere girme imkanım var mı

Tepki Skoru
1
ben aöf okul öncesi kazandım ama uzaktan eğitim değilde örgünlerle dersleri görmek istiyorum okul öncesi öğrt. olan bi şehirde ya da eskişehire gidip derslere girme imkanım var mı
arkadaşım bende bu yıl aöf kazandım ama bildiğim kadarıyla böyle bir imkanımız yok ..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar merhaba ben 2 senelik çocuk gelişimi ve eğitimi mezunuyum geçen sene okulöncesi öğretmenliği bölümünü össden kazanıp yerleştimm.ama bazı derslerden muaf olmam gerekirken peşine düşmediğim için olamadımm.benim gibi olup da şuanda 3 sınıfta olan arkadaşlar varmışş beni bu konuda bilgilendirirmisiniz lütfennn:(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim sorum şu ben aöf oöö 2.sınıfta okuyorum anaokullarında yardımcı abla olarak çalışabiliyormuyuz?yardımcı olursanız sevinirim.

Tepki Skoru
1
arkadaşlar benim sorum şu ben aöf oöö 2.sınıfta okuyorum anaokullarında yardımcı abla olarak çalışabiliyormuyuz?yardımcı olursanız sevinirim.
Özel okullarda her türlü çalışabilirsin ama devlet okullarında çalışabilmen için önlisans bitirmen şart yani 3. sınıfa geçmen lazım 2.sınıfa kadar olan derslerin tümünüde vermiş olmalısın...

Başarılar...

Tepki Skoru
0
cevapladığın için teşekkür ederim peki özel eğitim kurumlarındada aynı koşul geçerli?

Tepki Skoru
0
hocam uygulamalar 3.sınıf için 14 hafta 4.sınıflar için 24 hafta olacak.

Tepki Skoru
0
ben aöf oöö okuyorum halk eğitimin açtığı çocuk gelişim kurslarına gitmenin (usta öğreticilik değil) bir yararı olurmu?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle