merhaba arkadaşlar beni bir konu hakkında bilgilendirebilirmisiniz bilyorsunuz 11 nisanda ygs sınavı oldu ve bende cvp anahtarından kendi sorularımı kontrol ettim bir yanlışlık yoksa barajı geçeiyorum..pekii sorum şu açık öğretim okul öncesi öğretmenlik istiyorum bunun için LYS yede girmem gereklimi çünkü ygs yeterli die duymuştum birde ygs yeterli ise kaç puanla alıyorlardır okul öncesine bir bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz lütfen...
arkadaşım bende bu yıl aöf kazandım ama bildiğim kadarıyla böyle bir imkanımız yok ..ben aöf okul öncesi kazandım ama uzaktan eğitim değilde örgünlerle dersleri görmek istiyorum okul öncesi öğrt. olan bi şehirde ya da eskişehire gidip derslere girme imkanım var mı
Özel okullarda her türlü çalışabilirsin ama devlet okullarında çalışabilmen için önlisans bitirmen şart yani 3. sınıfa geçmen lazım 2.sınıfa kadar olan derslerin tümünüde vermiş olmalısın...arkadaşlar benim sorum şu ben aöf oöö 2.sınıfta okuyorum anaokullarında yardımcı abla olarak çalışabiliyormuyuz?yardımcı olursanız sevinirim.