Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aöf ile İlgili Sormak İstedikleriniz Buraya

Tepki Skoru
0
zehraa' Alıntı:
nokta arkadaşım zaten öğretmenler herkesin eline birer fotokopi veriyor ve oradan sınav yapıyorlar en azından benim girdiğim sene öyle olmuştu sana başarılar dilerim...

Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar, umarım başarı ile atlatırım bu işi
anladığım kadarıyla bu sınav, lisedeki gibi elimizdeki notlardan
çıkacak bu sevindirdi ya, ben yutarım fotokopileri o vakit:)

sevgiler...

Tepki Skoru
0
ben seminer adını duyunca direkt benim kafamda şöyle birşey canlandı
uzmanlar gelecek, toplantı- sohbet vari konuşmalar yapacak ve
sordukları sorularda bizim alanımızda gördüğümüz bilgileri ölçecekler
durum çok farklıymış anlaşılan.

Tepki Skoru
0
başarırsın arkadaşım sen hiç merak etme ben çok çalışmadığım halde iyi bi puan aldım öyle çok zor sorular sormuyorlar sen gönlünü ferah tut başarılar dilerim :D

Tepki Skoru
0
valla arkadaşım öyle üniversite doçenti uzman falan gelmiyo kız meslek öğretmenleri gelip konu anlatıyo bize meb den birileri gelmişti konu anlatırken sen bazı notlar falan alıyorsun elindeki fotokopilerede çalışınca problem kalmıyo ama dersler sohbet vari geçiyo eğlenceli yani

Tepki Skoru
0
bizimde planlama değerlendirmeye milli eğitim müfettişleri girmişti il milli eğitim müdürü yardımcı vardı ve kız meslek öğretmenleri.

ya benim girdiğimde 2002 de yani 70 barajı var demişlerdi 70 in altındakilere sertifika vermediler. ben 83 almıştım 8. sıradaydım

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim girdiğim sene fotokopi yada kaynak vermemişlerdi.kendi tuttuğum notlardan çalışmıştım. sınavın içeriğine gelince; sınavda %80-85 gibi bir kısmı seminerde anlatılanlardan geliyor.diğer kısmı ise denisse de dediği gibi seminerde zaman olmadığı için yetişemeyen yada sıkıştırılmış konulardan geliyor...

Tepki Skoru
0
canım aynı sene seminere katılmışız.bende 72 almıştım .50 puana kadar düştüklerini sanmıyorum.72 puanda 1.sırada olmama rağmen geçen sene şileye bağlı bir köy okuluna atamışlardı.bende bu sene 4.sınıfa geçtim bana da rahatlıkla atanacağımı söylediler.seminere katılma zorunluluğun yok zaten eğer istersen puan yükseltmek için seminer başvurusu yapıp SADECE SINAVA GİREBİLİRSİN.

Tepki Skoru
0
buna inanman en güzel ve en büyük başlangıç zaten.kendine güvenmek, başarıyı sana getirecek en kısa yoldur bence... :)

Tepki Skoru
0
İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR.
UMARI TÜM ÖĞRETMENLER VE ÖĞRETMEN ADAYLARI İÇİN HAKLARINDA EN HAYIRLISI NE İSE O OLUR.
bol başarı ve mutluluklar....

Tepki Skoru
0
Denisse inşaallah dileğin olur. bende seminere girdiğimde fotokopi olayı yoktu bizde not tuttuk. 84 almıştım. geçen yılda bu puanla atandım. sıra kesin gelir arkadaşaım. sen sıkma canını. ama bence sürekli takipte ol. bende bu gün usta öğreticilik için gerekli evrakları sormaya gittim. Başvurucam.

Tepki Skoru
0
benim puanımda 83 tü geçen yıl atandım yani 3. sınıftayken
neslihanında dediği gibi her sene seminere gitmek zorunda değilsin seminer 2 sene için geçerli fakat sen zaten 4. sınıfa geçmişsin yani ön lisans belgesi almayada hak kazanmışsın ön lisans mezunlarının seminere katılmalarına gerek yok. ama puanını yükseltmek için seminere katılabilirsin. son katıldığın seminerden düşük puan alsan bile daha önce katıldığın seminerin puanı yüksekse onuda kullanabilrsin

Tepki Skoru
0
Hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar, cevaplarınız bana çok yardımcı oldu,
bir de şunu sorsam çok mu ileri gitmiş olurum acaba
konuların kapsamı nedir, hangi konular geliyor mesela nerden nereye kadar
madem iki hafta bu konuları biz nasıl yetiştiririz?

selam, saygı ve sevgi ile

Tepki Skoru
0
YA 2 HAFTA EN AZ 60 SAAT OLUYO SEMİNER.
YA PLANLAMA DEĞERLENDİRME,BESLENME,GÖRGÜ KURALLARI VS ŞİMDİ PEK HATIRLAYAMIYORUM

Tepki Skoru
0
zerrin85 çok teşekkürederim

selam, saygı ve sevgiler...

Tepki Skoru
0
ben bişey sormak istiyorum bu sene 4. sınıfa geçtim daha önce 3 sene çalıştım 3 sene de ara verdim bu sene tekrar çalışmak istediğim için başvurumu yaptım fakat seminer belgemi daha önceki yıllarda almıştım bu sene için geçerli olmaz mı? 100 almıştım. her sene seminere mi katılmak gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.

Tepki Skoru
0
merhaba bende 4.sınıfa geçtim 3 yıldır çalışıyorum her sene seminere katılmamıza gerek yok bende Amasya çalışıyorum

Tepki Skoru
0
bende size bısey sorayım 3.ve 4.sınıfta usta öğretıcı olunca stajlarınız noğluyo hazırlanılan uygulamalarınız kım denetlıyo bende 3.sınfta usta öğretıcılığe basvurcam kısmetse:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle