Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aöf ile İlgili Sormak İstedikleriniz Buraya

Tepki Skoru
0
bilgin için teşekkürler denisse. birazcıkta olsa okulu erken bitirebilme imkanı beni umutlandırmıştı.neyse ki sayende bu düşünce beni fazla heycanlandırman bitti. saol. değilse ben acayip kaptırabilirdim kendimi.

Tepki Skoru
0
teşekkürler canım biraz umutlanmıştım.erken ögrenmem iyi oldu

Tepki Skoru
0
mezuniyet diplomasında açıköğretimden mezun olduğumuz yazılıyor mu?

Tepki Skoru
0
HAYIR CANIM A.ÖF DİYE YAZMAZ. ANADOLU ÜNV. MEZUNU DİYE YAZAR.

Tepki Skoru
0
GERÇEKTEN Mİ? AMA ANADOLU ÜNV. SİTESİNDE YAZMIYCAK DİYE BİŞEY OKUMUŞTUM. TEKRAR BAKAYIM Bİ.

Tepki Skoru
0
bencede yazıyordur çünkü fakültemiz aöf.ne yazcaklarki fakülte yerine

Tepki Skoru
0
allah alah demekki ben yanlış okumuşum. allah hepimize gökben gibi diploma almayı nasip etsin.

Tepki Skoru
0
ne bilim sonradan bi pürüz çıkmasın yani..hani olmaz ya şeş kaza kpss'yi kazanırım bi sorun çıkarmasınlar burda açıköğretim yazıyo diye.burası türkiye..korkuluyor herşeyden..
:)

Tepki Skoru
0
ya işte tek korkum da bu yaaa:)umarım hakkımızda herşeyin hayırlısı olur:)yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik..hayırlısıyla bitirip de kpss'yi kazansak..gerisi allah kerim..allah yardımcımız olsun ne diyim:)

Tepki Skoru
0
diplomayı yeni gördüm,valla hayırlı olsun ne diyeyim.bende merakımı giderdim tşk.hepinize.umarım hakkımızda hayırlısı olur.!!!!!!

Tepki Skoru
0
gokben cnm allah bizede o dıplomadan nasıp eder insallah

Tepki Skoru
0
İnşallah arkadaşlar sizlerde en kısa zamanda diplomalarınızı alabilirsiniz...:)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar aöf de yazıyor. öğretmen atamaları yapılırken hangi okuldan mezun olduğunuza değil kaç puan aldığınıza göre atama yapıldığı.
ayrıca bende yazmayacak diye duymuştum .sanırım fakültemiz açıköğretim faskültesi ya o yüzdendir heralde

Tepki Skoru
0
mezun olduktan sonra hangi okuldan mezun oldun önemli değil ve ama işte kpss den iyi bi puan alman gerek yerleşmen için diğer mezunlarda hiç bi farkımız yok aslında gerçi bazı beyinler bunu idrak edemsede yok

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar, hazırlanan staj dosyaları aöfye gidiyor mu ve inceleniyor mu?merak ettim çünkü birinin hazırladığı dosyadan yararlanıldığında notlar düşük geliyomuş die duydum;üzüldüm.çünkü 3.sınıfta olduğumdan ilk kez karşılaşacağım bununla.bilgilerinizi paylaşmanızı ümit ediyorum,şimdiden saolun....

Tepki Skoru
0
merhaba İpek, bu yıl ankarada aöf. bi panel düzenlemişti ve oradaki görevliler bütün dosyaların incelendiğinden bahsettiler dolayısı ile aynı olan dosyaların notunun düşük olacağını belirtiler.Senin üzüldüğün noktayı anlayamadım o dosyadan fikir olarak yararlanma ayrı aynısını yapıp göndermek ayrı, sanırım bu yıl üçüncü sınıfa geçtin ama o dosyaları hazırlamak bu kadarda zor değil...

Tepki Skoru
0
yenı donemle ılgılı bısey sorucaktım 2.sınıfa gectım kayıt yenıleme tarıhlerımız bellımı bana henuz bır kağıt gelmedıde merak ettım ne zamanlarda olur

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle