Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aöf ile İlgili Sormak İstedikleriniz Buraya

Tepki Skoru
0
:10::11:Saol çiğdemcim,lisedeki stajlardanda hatırladığım bazı kalıplaşmış şeyler var yararlandığım kaynaklardanda bu tip şeyleri değiştiremem heralde.Nede olsa tecrübesiz olduğumdan bunları kullanabilirim.Onun kaygısını taşıyorum.Yoksa elbetteki birebir aynısını yapmam.Henüz 5. ayına yeni girmiş bi bebeğim var dökümanları çok inceleyecek vaktim olucanı sanmıyorum.Buda beni biraz üzüyo çünkü fazla ayrıntıcıyım ödevlerimi titizlenerek hazırlamak isterim;işi şansa bırakmamak için.Eşimin tayini dolayısıyla ığdıra geldik dolayısıyla gülceyi kısa süreliğine bırakacak kimsemde yok.Hatta staja gitmek bile şuan benim için çözülmemiş sorun.Neyse böylece bide dertleşmiş oldum.kafa ağrıttığım için kusura bakmayınnnnn.

Tepki Skoru
0
merhaba yarın 1.sınıfa kayıt yaptıracagım hangı bankaya yaptıracagım lutfen yardımmmmmmmmmmmmm

Tepki Skoru
0
sanırım vakıf banka yaptıracaksın filizaycım ama zaten sana gönderilen kılavuzdada yer alıyor hangi bankaya yatıracağın :D kolay gelsin :D

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 3. sınıf staj yerimi öğrendim yalnız bir zarf geliyormuş bana gelmedi onunla büroya başvuruyormuşuz sonrada stajdaki okulumuza bu konuda bilgisi olan varmı teşekkürler...

Tepki Skoru
0
Bende aöf 3. sınıftayım zarf elime ulaştı.Zaten zarfta gereken bilgi yazılı.Zarfta staj yapacağın okul ve koordinatör öğretmeninin ismi yazılı oluyor.Çalışıyosan çalıştığın okuldan onaylatıp,çalışmıyosan çalışmıyorum kısmını işretlayip aöf bürosuna veriyosun.25 ARALIK TA da staj yapacağımız okulda bulunucaz.hayırlı olsun arkadaşım

Tepki Skoru
0
teşekkürler ressam sana da hayırlı olsun....

Tepki Skoru
0
Arkadaşım zarfın eine ulaşmasını beklemeden sanırım aöf nin okulöncesi bölümüne girip bakabilirsin. Geçen sene ben öyle yapmıştım bu sene de aynıdır. Eğer ordan da bakamazsan mutlaka fazla geç kalmadan gidip bağlı bulunduğun bürodan öğrenmeni tavsiye ederim. Şimdiden başarılar...:)

Tepki Skoru
0
KENDİ OKULUNDA USTAÖĞRETİCİ OLARAK ÇALIŞAN BİR KİŞİ 3 SINIF UYGULAMA DOSYAYISINI NASIL HAZIRLAYACAK.KENDİ KENDİNİMİ GÖZLEYECEK.KİTAPA GÖRE İMZA KISIMLARINA KİM İMZALAYACAK.İSTANBUL GİBİ YERDE KORDİNOTÖR NASIL BULUNACAK

Tepki Skoru
0
Bende 3. sınıfta okuyorum ve usta öğreticiyim dosyayı nasıl hazırlayacağımı bilmiyorum.Uygulama öğretmenimle görüşmeye gittim dosyayı kendini gözlemliyerek yaz dedi,2 hafta sonra haber göndermiş beni gözlemler gibi yapsın demiş yani tam gün olacakmış.Kafam karıştı sıtaja gitmediğim bir okulu ve öğretmeni gözlemlemek bana mantıksız geliyor.Sizler dosyayı nasıl hazırlıyorsunuz?

Tepki Skoru
0
O KADAR ARAŞTIRMAMA RAĞMEN SAĞLIKLI BİR SONUÇ ELDE EDEMİYORUM.ANADOLU ÜNİVERSİTESİDE AÇIKLAMAMIŞ.İSTANBULDA İKİLİ EĞİTİM YAPAN BİR OKULDA ÇALIŞIYORUM.KADIKÖYDE BİR OKUL ÇIKTI EVİME BİRBUÇUK SAAT OKULUMADA DAHA UZAK.3.SINIFTA BU DURUMDA OLAN ARKADAŞLAR NEDEN YARDIMCI OLMUYORLAR SESLERİNİN ÇIKMADIĞINA GÖRE İŞLERİNİ HALLETMİŞLER HERHALDE.SİTE YÖNETİMİNDEN YARDIM İSTİYORUZ BU KONUDA İSTANBUL KADIKÖY FERİDUN TÜMER ANAOKULUNA GÖZLEMİ ÇIKAN ARKADAŞLAR TANIŞIP YARDIMLAŞALIM.

Tepki Skoru
0
ya arkadaslar ben semıner aldım ama goreve baslayamadım ıkıncı sınıfa gecersem sıra gelırmı aceba

Tepki Skoru
0
BEN ISPARTADA BİR ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİNDE YAKLAŞIK 6 YILDIR ÇALIŞIYORUM. BU MESLEĞE ÇOK EMEK VERDİM. ŞU ANDA AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ 4. SINIF ÖĞRENCİSİYİM. 4 AY SONRA BİTİNCE ÖZEL EĞİTİMDE ÇALIŞMAYA DEVAM ETMEK İSTİYORUM. OKULUMUZ ŞU AN MİLLİ EĞİTİM OKULU OLDU. BENİM SORUM ACABA AÇIK ÖĞRETİM DİPLOMASIYLA ÖZEL EĞİTİMDE ÇALIŞABİLİRMİYİM. BİLDİĞİM KADARIYLA ÇALIŞABİLİYORUM. BANA BİR AÇIKLAMA YAPARSANIZ SEVİNİRİM. KENDİNİZE İYİ BAKIN ARKADAŞLAR.

Tepki Skoru
0
:36_6_3::36_1_21:
sürgün' Alıntı:
BEN ISPARTADA BİR ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİNDE YAKLAŞIK 6 YILDIR ÇALIŞIYORUM. BU MESLEĞE ÇOK EMEK VERDİM. ŞU ANDA AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ 4. SINIF ÖĞRENCİSİYİM. 4 AY SONRA BİTİNCE ÖZEL EĞİTİMDE ÇALIŞMAYA DEVAM ETMEK İSTİYORUM. OKULUMUZ ŞU AN MİLLİ EĞİTİM OKULU OLDU. BENİM SORUM ACABA AÇIK ÖĞRETİM DİPLOMASIYLA ÖZEL EĞİTİMDE ÇALIŞABİLİRMİYİM. BİLDİĞİM KADARIYLA ÇALIŞABİLİYORUM. BANA BİR AÇIKLAMA YAPARSANIZ SEVİNİRİM. KENDİNİZE İYİ BAKIN ARKADAŞLAR.

Tepki Skoru
0
arkadaşım herhangi bir örrgün etiğimden mezun olduğunda görev yapabiliyorsan açık öğretimden mezun oluncada görev yapabilirsin.

Tepki Skoru
0
sinoplu' Alıntı:
O KADAR ARAŞTIRMAMA RAĞMEN SAĞLIKLI BİR SONUÇ ELDE EDEMİYORUM.ANADOLU ÜNİVERSİTESİDE AÇIKLAMAMIŞ.İSTANBULDA İKİLİ EĞİTİM YAPAN BİR OKULDA ÇALIŞIYORUM.KADIKÖYDE BİR OKUL ÇIKTI EVİME BİRBUÇUK SAAT OKULUMADA DAHA UZAK.3.SINIFTA BU DURUMDA OLAN ARKADAŞLAR NEDEN YARDIMCI OLMUYORLAR SESLERİNİN ÇIKMADIĞINA GÖRE İŞLERİNİ HALLETMİŞLER HERHALDE.SİTE YÖNETİMİNDEN YARDIM İSTİYORUZ BU KONUDA İSTANBUL KADIKÖY FERİDUN TÜMER ANAOKULUNA GÖZLEMİ ÇIKAN ARKADAŞLAR TANIŞIP YARDIMLAŞALIM.

arkadaşım okuloncesi.org tan 3. sınıf staj raporları indir ve incele. ona göre kendi gözlemlerinle yap. ama birbir onları koyma.

Tepki Skoru
0
sağol arkadaşım gerçekten beni mutlu ettin. çalışabilcemi biliyodum ama daha da emin olmak istedim. özel eğitimde daha da ilerlemek istiyom. örgün eğitimde olanlar gibi kpss deki haklara ve diğer haklara sahip olmamıza çok sevindim. kendinize iyi bakın. bütün eğitimci arkadaşlara sevgilerimle.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar birşey soracağım 4. sınıfı okuyorum şimdi bizim hocamız biz 6 hafta uygulama yapıyoruzya uygulama yapmadağımız haftalardada ayrı plan yapacağımızı söyledi ee peki ayrı plan yazarsak çocuk gözlemlerini kendi planımızamı yoksa o hafta uygulama yapan arkadaşamı göre yapacağız kafam karıştıda

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 2007 açıköğretim ösym puanları kaçtır sizce yardımcı olurmusunuz.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle