ama nezaman?sınavdan öncemi? sınavdan sonra 0 la kadro alamayacağımız kesinde,sınavdan önce atama yapılıp yapılmayacağı bile belli değil daha. atama olsunda sözleşmeliye bile razıyız.allahım nolur biran önce netleşsin şu durum yaaaÖĞretmen arkadaŞlarim bİz sÖzleŞme sikintisi Çekmeden kadrolu olacaĞiz. Bu durumdan memnun olmaliyiz artik sÖzleŞme yok kadro varÇok ŞÜkÜr haksizmiyim
Aynı fikirdeyim kesinlikle ne sıfırı ya bundan sonra zor arkadaşlar adamlar daha 6 temmuzu bile netleştirmediler.arkadaşlar ne 0 ya adamlar ağustosta 10 bin alacaklar bize 1000 kontenjan anca çıkar puanda 65 i bile görmez siz hala 0 diyorsunuz boşunamı herkese sertifika dağıttı adamlar
ağustosta 10 bin değil 26 bin atama yapılacak..resmi açıklama yapıldı temmuzdaki atama durduruldu hBERİNİZ YOK HERALDE İSTEYEN MEMURLAR NETTEN OKUR
:36_7_8::36_7_8::36_7_8:senin hiçbirşeyden haberin yok hocam ne resmi açıklamsı sözleşmeli olmayacak diye o yazı temmuzmu ağustos mu belirtilmemiş.
http://www.dailymotion.com/video/xj4fpo_2011-ayustos-24-bin-270-oyretmen-alymy_news#from=embediframesenin hiçbirşeyden haberin yok hocam ne resmi açıklamsı sözleşmeli olmayacak diye o yazı temmuzmu ağustos mu belirtilmemiş.
belki bu bir savunma mekanizması olur, mesela mantığa bürüme... ben şimdilik puanların 70'in altına düşmeyeceğini zannediyorum... en azından ağustos atamalarında... şuradakileri de duyduktan sonra... http://www.dailymotion.com/video/xj4fpo_2011-ayustos-24-bin-270-oyretmen-alymy_news#from=embediframeÖĞretmen arkadaŞlarim bİz sÖzleŞme sikintisi Çekmeden kadrolu olacaĞiz. Bu durumdan memnun olmaliyiz artik sÖzleŞme yok kadro varÇok ŞÜkÜr haksizmiyim
arkadasım sana katılıyorum bunlar yani 0 puanla diyenler yandas merak etme heryere sardıkları gibi burayada sardılar millete burda umut tacirligi yapıyolar milli egitim bakanı gibi oda dedi 6 temmuz ataması olacak diye ne oldu fiyasko kılıctar olu ne dedi bizim iktidarımızda ihtiyacı olan bölümlere kpss sartı aramadan mevzun diplomalı bütün ögretmenleri atayacam dedi sonra ne oldu baktılar oy kaybı cok hemen 70 kadro acık oy alacaklarını sandılar ama göreceksiniz bakın birinci olayamayacakalr biz ve de bizim gibi insanların vektigi eziyet yeter artık 2 gün sonra herkez neyin neoldugunu görecekarkadaşlar ne 0 ya adamlar ağustosta 10 bin alacaklar bize 1000 kontenjan anca çıkar puanda 65 i bile görmez siz hala 0 diyorsunuz boşunamı herkese sertifika dağıttı adamlar