Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

ArkadaŞlar bence 0 la kadro alacaĞiz

Tepki Skoru
0
ÖĞretmen arkadaŞlarim bİz sÖzleŞme sikintisi Çekmeden kadrolu olacaĞiz. Bu durumdan memnun olmaliyiz artik sÖzleŞme yok kadro varÇok ŞÜkÜr haksizmiyim

Tepki Skoru
0
kesinlikle hocam...çalışmaya başladıktan sonra bile tekrar sınava hazırlanmak çok yıpratıcıydı.inşallah sizlerinde hakkında hayırlısı olur.

Tepki Skoru
0
sözleşmeli olmak o kadar rahat değil..bence kadrolu başlamak en büyük avantaj!

Tepki Skoru
0
SaĞolun hepİnİzİ kutluyorum rabbİm bİzlerİde sevİİndİrdİklerİ arasina alsin İnŞllh bİzİ en İyİ anlayan sİzlersİnİz.

Tepki Skoru
0
ÖĞretmen arkadaŞlarim bİz sÖzleŞme sikintisi Çekmeden kadrolu olacaĞiz. Bu durumdan memnun olmaliyiz artik sÖzleŞme yok kadro varÇok ŞÜkÜr haksizmiyim
ama nezaman?sınavdan öncemi? sınavdan sonra 0 la kadro alamayacağımız kesinde,sınavdan önce atama yapılıp yapılmayacağı bile belli değil daha. atama olsunda sözleşmeliye bile razıyız.allahım nolur biran önce netleşsin şu durum yaaa

Tepki Skoru
0
Hepinize hayırlı uğurlu olmasını temenni, ederim değerli öğretmen kardeşlerim.... Allah utandırtmasın.... Bizlere, Eğitim neferi olarak bu ülkeye hizmet edecek genç beyinleri TEMELDEN yetişrtirme konusunda çok iş düşüyor.... ALlah yar ve yardımımız olsun...

Tepki Skoru
0
ben de inanıyorum kesinlik le okulöncesi kalmayacak herkes atanacak.... bizim bölüm az çekmedi .sıra meyvesini yemekte. atanamayan arkadaşlar canını sıkmasın olacak bu iş bizler artık okulların temel taşıyız.zorunlu olmadan önce külfet görüp müdürler anasınıfı açmıyordu. artık böyle bir lüks de yok bizler önemliyiz arkadaşlar ihtiyaç çok herkes atanacak inanıyoruım ben

Tepki Skoru
0
İnşallahhhhhhhh arkadaşlar..Atanan arkadaşlar adına çok seviniyorum...Artık sinirden stresden karnıma ağrılar giriyor...Ben tekrar derslere gömüldüm,zorla çalışıyorum.Darısı başımıza..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ne 0 ya adamlar ağustosta 10 bin alacaklar bize 1000 kontenjan anca çıkar puanda 65 i bile görmez siz hala 0 diyorsunuz boşunamı herkese sertifika dağıttı adamlar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ne 0 ya adamlar ağustosta 10 bin alacaklar bize 1000 kontenjan anca çıkar puanda 65 i bile görmez siz hala 0 diyorsunuz boşunamı herkese sertifika dağıttı adamlar
Aynı fikirdeyim kesinlikle ne sıfırı ya bundan sonra zor arkadaşlar adamlar daha 6 temmuzu bile netleştirmediler.

Tepki Skoru
0
ağustosta 10 bin değil 26 bin atama yapılacak..resmi açıklama yapıldı temmuzdaki atama durduruldu hBERİNİZ YOK HERALDE İSTEYEN MEMURLAR NETTEN OKUR

Tepki Skoru
0
ağustosta 10 bin değil 26 bin atama yapılacak..resmi açıklama yapıldı temmuzdaki atama durduruldu hBERİNİZ YOK HERALDE İSTEYEN MEMURLAR NETTEN OKUR

senin hiçbirşeyden haberin yok hocam ne resmi açıklamsı sözleşmeli olmayacak diye o yazı temmuzmu ağustos mu belirtilmemiş.

Tepki Skoru
0
belki bu bir savunma mekanizması olur, mesela mantığa bürüme... ben şimdilik puanların 70'in altına düşmeyeceğini zannediyorum... en azından ağustos atamalarında... şuradakileri de duyduktan sonra... http://www.dailymotion.com/video/xj4fpo_2011-ayustos-24-bin-270-oyretmen-alymy_news#from=embediframe

istanbul zorunlu eğitime geçerse, o zaman bir öğretmen patlaması yaşanabilir belki... şu anda okulöncesinden 36.000 öğretmen açığı var... geleceğe ümitle bakmakta ve çalışmakta yarar var... ne de olsa burası türkiye... akşamdan sabaha sürpriz kararlar değişiyor...

Tepki Skoru
0
arkadasım sana katılıyorum bunlar yani 0 puanla diyenler yandas merak etme heryere sardıkları gibi burayada sardılar millete burda umut tacirligi yapıyolar milli egitim bakanı gibi oda dedi 6 temmuz ataması olacak diye ne oldu fiyasko kılıctar olu ne dedi bizim iktidarımızda ihtiyacı olan bölümlere kpss sartı aramadan mevzun diplomalı bütün ögretmenleri atayacam dedi sonra ne oldu baktılar oy kaybı cok hemen 70 kadro acık oy alacaklarını sandılar ama göreceksiniz bakın birinci olayamayacakalr biz ve de bizim gibi insanların vektigi eziyet yeter artık 2 gün sonra herkez neyin neoldugunu görecek

birde zaten sözleşmeli calısanlara kadro verildi yeni alım felan da yok izim bölüne kesinlikle kpss aranmalı yıgılmamı var nerde suan bosta kalanlar bile yetmiyo mevzunlarıda alsalar yetmiyo senden degilse bosunamı sertifika dagıtılıyo sanıyosunuz ama cenabı allahım hakkımızı yiyenlerin burunlarından fitil fitil getirsin herkezin colugu cocugu var ben 4 yıldır atama bekliyorum ücretliye de mecbur kaldıgımdan basvuruyorum cunkü 2 tane cocugum var ben nesıkıntılarda okudum iliyomusunuz o sıfır puanla alınacak diyenler bence sizlerde bu oyunun kurbanı olmayın suan belkide kopyacılardan bizim bölümdede vardır allah bilir işte onlarda gelip burda umut tacirligi yapıyolar dedimya allahım herseyi görüyo vede allahın adalati baska adalete benzemez her kim ollursa olsun cezasını ceker vede cekecek

Tepki Skoru
0
3 aksamdır ilermi bilmiyorum 6 temmuz alınıma kimse cevap vermiyo basbakan millet vekilleri bakanlar takip ediyorum tv den sadece sözleşmeli olmayacak kadrolu olacak deniliyo arkadaslar bakın göreceksiniz balgibi sözleşmeli alım olacak bence cünkü işin icinden cıkamayacak ha sakın atanacagız sanmayın yinede yüksek puanda kalacak kpss den sonra olacagından

aslınada arkadaslar cok iyi düşünün 2 günümüz var atanmak yada atanmamak bizlerin elinde herkez aslında neyin ne oldugunu biliyoda kimse ses cıkaramıyor son 2 gün eger sürünmeye devam edelim derseniz vereceginiz ver belli ama yok ben hakkım olanı alıp insan gibi yasayacagım kımseye muhtac olmadan kömür yardımı bulgur makarna pirinc ufak alıtın istemiyorum iş istiyorum iş kendim kazanım kendim alayım ihtiyacımı benim ne alıp almayacagıma baskaları karar vermesin diyosanız vereneginiz yer yine belli

Tepki Skoru
0
sende çok hayal kuruyorsun hocam valla ne sıfırla atama olur nede kılıçdroğlu iktidar...........................

Tepki Skoru
0
boş yere hayal kurmayın arkadaşlar kılıçdaroğlu iktidar olamaz. ALLAH yazdıysa bozsun. adam sallıyo meydanlarda yok puansız alacakmış, yok atanmayan kalmayacakmış. hayal bunlar hayal. boş vaatlere kanmayın. bütün partiler bizim çaresizliğimizle oynuyorlar resmen aldatıyorlar bizi.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle