Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bugün kotalar açıklanacaktı bilgisi olan var mı nereden ulaşabiliriz??

Tepki Skoru
0
bugün kotalar açıklanacaktı bilgisi olan var mı nereden ulaşabiliriz??

Tepki Skoru
0
ama hala yayınlanmadıı ya sabahtan buyana bakıp duruyorum açıklamada yok ne bu ya

Tepki Skoru
0
hani bu gün yayınlayacaklardı zahmet olacak yaa mileet kitlenmiş şekilde onlar keyfine bakıyo kaale alan mı var öğretmenleri offfffffffffff ya çatlıycam arkadaşlar haber alan hemen paylaşsın lütfen herkese rabbim gönlüne göre versin ...

Tepki Skoru
0
bende sabahtan beri bekliyorumm.Artık sabır taşına döndük

Tepki Skoru
0
hala yok yaaa. bu kadar beklemeye bir sürpriz yapsalar alım fazla olsa taban puan 12 falan düştü ne güzel olur yılbaşı hediyesi dimi

Tepki Skoru
0
bu saate artık açılması gerekiyordu personel sayfası bıle acılmıyor ya offf haber alan olursa yazarmısınız

Tepki Skoru
0
meb açtı ama yok yine özürlü öğretmen ek atama sonuçları eklenmiş sanırım

Tepki Skoru
0
bunların ipiyle kuyuya inilmezzzzzzzzzzzzzzzz.adam gibi sözlerinde durmuyorlar ya ne biçim iş anlamadım iyice saçmalamaya başladı bunlar açıkla dimi millete acı çektirmek hoşlarına gidiyor.

Tepki Skoru
0
hem 20sı yazıyorlar hemde yayınlamıyorlar nasıl iş anlamadım daha biz ayaklanmayalımda kım ayaklansın

Tepki Skoru
0
Saat kaç oldu hala yok...Allahım bu nedir ya?Bekleye bekleye...Ya madem öyle 23 deseydiniz...Tercih yapmayla aynı gün yapsaydınız...Bu ne?

Tepki Skoru
0
meb. atıp tutmaya gelince çok iyi... zaten yapabildiği tek şey bu onlara bu yolda başarılar...

Tepki Skoru
0
çocuklara öğrettiğimiz bir şarkı var tam bunlara uyuyor yalancı çoban ( bakan ) :77wu[1]:

Tepki Skoru
0
hala yok ya b,şey bide bekliyoruz açıklanan klavuz bom boş kayda deger bişey yok alım az taban puan yksekmiş gelde beklemene değmesinn .inşlh olmaz ama bunlar mesai saati dışı açıklama yapıyorlar ki kimse ses çıkarmasın. artık ümidim kalmadıı valla sağlık olsun yine ders başına

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle