inşallah gerçekten doğrumu bu araştıralım arkadaşlararkadaşlar az önce teyzem haberleri dinlemiş başbakan vanda konuşmuş bu yıl herokula anasınıfı açılacak hiç bir kapalı anassınıfı olmayacak diye ona görede öğretmen alacagız demiş rekor atama okulöncesi olacak demiş
arkadaşım hangi kanalda saat kaçta demiş doğrumu söylüyosunarkadaşlar az önce teyzem haberleri dinlemiş başbakan vanda konuşmuş bu yıl herokula anasınıfı açılacak hiç bir kapalı anassınıfı olmayacak diye ona görede öğretmen alacagız demiş rekor atama okulöncesi olacak demiş
arkadaşlar az önce teyzem haberleri dinlemiş başbakan vanda konuşmuş bu yıl herokula anasınıfı açılacak hiç bir kapalı anassınıfı olmayacak diye ona görede öğretmen alacagız demiş rekor atama okulöncesi olacak demiş
inş. hocam.... referandum öncesi bizi hoş tutmak zorundalar ve ayrıca bizden açıkta çok... inş. güzel şeyler olacak....arkadaşlar az önce teyzem haberleri dinlemiş başbakan vanda konuşmuş bu yıl herokula anasınıfı açılacak hiç bir kapalı anassınıfı olmayacak diye ona görede öğretmen alacagız demiş rekor atama okulöncesi olacak demiş
birde doğruluğunu öğrenebilsek hocam tam destekkkkkkkkkkkkkinş. hocam.... referandum öncesi bizi hoş tutmak zorundalar ve ayrıca bizden açıkta çok... inş. güzel şeyler olacak....
hadi arkadaşlar maillere devam.........
arkadaşlar az önce teyzem haberleri dinlemiş başbakan vanda konuşmuş bu yıl herokula anasınıfı açılacak hiç bir kapalı anassınıfı olmayacak diye ona görede öğretmen alacagız demiş rekor atama okulöncesi olacak demiş
hocam linkini yazar mısınız? bizde izleyelim...ben videosunu izledim.tamamını açmadı ama benim dinlediğim anasınıfı oranını Doğuda yüzde 5 ten 40 lara çıkardık dedi.
hocam şöyle olabilir okulöncesi zorunlu olduğu için geçen yıl rekor atama yaptık her okula anasınıfı açıyoruz demiş olabilir yinede gevşemeyelim hedefimize çok yaklaştık destek hadiya bu sözler ne kadar doğru bilmiyrum ama teyzem çok net dinlemiş zorunlu olduğunu söylemiş