Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Dİkkate alin duyun duyurun...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar az önce teyzem haberleri dinlemiş başbakan vanda konuşmuş bu yıl herokula anasınıfı açılacak hiç bir kapalı anassınıfı olmayacak diye ona görede öğretmen alacagız demiş rekor atama okulöncesi olacak demiş

Tepki Skoru
0
mailto:bilgiedinme@meb.gov.tr
http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/...tionEntry.aspx
http://www.akim.akparti.org.tr:8080/...svuruGiris.jsp
mailto:personel@meb.gov.tr
mtemel@meb.gov.tr.
cdemirtas@meb.gov.tr
salihcelik@meb.gov.tr
recepisik@meb.gov.tr
asarslan@meb.gov.tr
rkaya@meb.gov.tr
Sadettin SABAZ OKULÖNCESİ EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MÜSTEŞAR.
ssabaz@meb.gov.tr
mub@meb.gov.tr BUDA MÜSTEŞARLIK BÜROSUNUN.
BUYRUN ARKADŞLAR.
ARKADAŞLAR BU ADRESLERE YOĞUNLAŞIN ÇOK DAĞILDIK BU ŞEKİLDE DAĞILIRSAK BİRLK SAĞLANMAZ HERKES AYRI YERLERE MAİL ATMASIN
AYRICA eğitim sen ve e devlet yazın orayada mail atın

Tepki Skoru
0
arkadaşlar az önce teyzem haberleri dinlemiş başbakan vanda konuşmuş bu yıl herokula anasınıfı açılacak hiç bir kapalı anassınıfı olmayacak diye ona görede öğretmen alacagız demiş rekor atama okulöncesi olacak demiş
inşallah gerçekten doğrumu bu araştıralım arkadaşlar

Tepki Skoru
0
arkadaşım hangi kanalda saat kaçta demiş doğrumu söylüyosun

Tepki Skoru
0
inş. hocam.... referandum öncesi bizi hoş tutmak zorundalar ve ayrıca bizden açıkta çok... inş. güzel şeyler olacak....

hadi arkadaşlar maillere devam.........

Tepki Skoru
0
ya bu sözler ne kadar doğru bilmiyrum ama teyzem çok net dinlemiş zorunlu olduğunu söylemiş

Tepki Skoru
0
ben videosunu izledim.tamamını açmadı ama benim dinlediğim anasınıfı oranını Doğuda yüzde 5 ten 40 lara çıkardık dedi.

Tepki Skoru
0
ya bu sözler ne kadar doğru bilmiyrum ama teyzem çok net dinlemiş zorunlu olduğunu söylemiş
hocam şöyle olabilir okulöncesi zorunlu olduğu için geçen yıl rekor atama yaptık her okula anasınıfı açıyoruz demiş olabilir yinede gevşemeyelim hedefimize çok yaklaştık destek hadi

Tepki Skoru
0
hadi hocam şu videoyu yayınlayın emin olmak istiyorum amacımıza ulaşmaya az kaldı maillere devam mailler ses getirdi demek ki başbakan bu güne kadar bu konuşmayı yapmamıştı gezilerinde

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle