Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Dİkkate alin duyun duyurun...

Tepki Skoru
0
begüm hocam başbakanın van gezisi 2010 okul öncesi yazın çıkıyor beyaz gazete yayınlamış ama oranları yükselttiginden bahsetmiş

Tepki Skoru
0
hadi o zaman maillere devam gevşemeyin öğretmenlerim çok az kaldı hepimiz atanacaz inşalla

Tepki Skoru
0
demekki mailler yerine ulaştı ses getirdi durmak yok yola devam arkadaşlar

Tepki Skoru
0
begüm hocam başbakanın van gezisi 2010 okul öncesi yazın çıkıyor beyaz gazete yayınlamış ama oranları yükselttiginden bahsetmiş
benimde okuduğum yazıda 40 bin derslikten ve okulöncesine verdiği önemden bahsetmiş hadi arkadaşlar bu bizlerin beklediği haber değil destekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Tepki Skoru
0
videoyu izleyin arkadaşlar.... midem bulanıyor artık şu meseleden:( inş. bir an önce kopyacılar bulunur........ herkese hayırlı iftarlar...

Tepki Skoru
0
GönderenKonu: iiki yıllık mezun arkadaşlar bize endişelenmeyin diyor (Okunma Sayısı 174 defa) 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. korteres Newbie

iiki yıllık mezun arkadaşlar bize endişelenmeyin diyor
« : Temmuz 02, 2010, 08:38:47 ÖÖ »
peki arkadaşım istersen okul öncesi müdür yardımcısı recep beyle gecen konuşmayı aktarıym ; önce ben atamama engel olurmu bu alacağınız kırk bin kişi diyorum bana eğer beraber mezun olursanız elbette siz riskli durumdasınz ama yapılacak bir şey yok dedi . peki bu sevgili iki yıllık arkadaşlar recep bey den daha mı iyi biliyrlar korkmayın bir şey olmaz diyorlar. peki dedim hocam 2012 de mezun olursam kac bin kişi kadnoya gecer bana verdigi yanıt cok ilgincti sadece bin kişi inanabilyrmsnz kırk bin kişi alıncak bunun sade 1000 kadrolu . peki sorarım size aof liler bu bizim atama şansınımız artırırmı azaltırmı . yine soruym bu seneki kpss klavuz kitabınta sınıf ögrtmenleri atanacak iibarisi var bir de bunlar eklenecek iki yılılcklara değmeyin keyfimie misali biz rüzgarda salalanan başaklar gibi atanmak sırası bekelecezyz sans artık kime vurursa yata yıllarca atama icin bekle. lütfen arkaşlar biz dava acıyrz yanımzata bize destek olun biz parasal acıdan sıkışırsak ki iki avukt ile bu işe giricez yönetmelik bekliyrz . hotmail adresim korteres@hotmail.com
Kayıtlı Sayfa: [1] Yazdır « önceki sonraki »

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar hepimiz Egemen Bağış'a derdimizi bildirir fax çekelim mail atalım.Daha ne kadar tepkisiz kalabilirler ki...İller ihtiyaç bildirmiyomuş diyeli neredeyse 2hafta oluyo. Bu işin faturası bize patlıcak yine.Ücretlide bile yerler doldu nerdeyse.Gerekiyosa AB genel sekreterine bile atalım yani.

Tepki Skoru
0
ben mersin tarsustayım milli eğitime tlf ettim atamalardan sonra ücretli başlayacağını söylediler oralarda nasıl başlamış anlamdım aminmisiniz ücretli aldıklarına

Tepki Skoru
0
Arkadaşım resmen aldık denmiyo ama kayıt masasına gidip başvuru dilekçesini dolduruyosun ve listeye adını yazıyosun.Gereken sayı oluncada şimdilik ihtiyaç yok deniyo ama başka bir kayıt listesi oluşturuluyo.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar chp ve mhp den sesini duyurabilecek milletvekillerine ulaşmalıyız onlar muhalefet olmak için gündeme getirebilirler

Tepki Skoru
0
mailto:bilgiedinme@meb.gov.tr
http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/...tionEntry.aspx
http://www.akim.akparti.org.tr:8080/...svuruGiris.jsp
mailto:personel@meb.gov.tr
mtemel@meb.gov.tr.
cdemirtas@meb.gov.tr
salihcelik@meb.gov.tr
recepisik@meb.gov.tr
asarslan@meb.gov.tr
rkaya@meb.gov.tr
Sadettin SABAZ OKULÖNCESİ EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MÜSTEŞAR.
ssabaz@meb.gov.tr
mub@meb.gov.tr BUDA MÜSTEŞARLIK BÜROSUNUN.
BUYRUN ARKADŞLAR.
ARKADAŞLAR BU ADRESLERE YOĞUNLAŞIN ÇOK DAĞILDIK BU ŞEKİLDE DAĞILIRSAK BİRLK SAĞLANMAZ HERKES AYRI YERLERE MAİL ATMASIN
AYRICA eğitim sen ve e devlet yazın orayada mail atın

Tepki Skoru
0
ben mersin tarsustayım milli eğitime tlf ettim atamalardan sonra ücretli başlayacağını söylediler oralarda nasıl başlamış anlamdım aminmisiniz ücretli aldıklarına
eminim üstelik sadece okulönceci alıyorlar.diğer alanları değil..sadece okulöncesieğitim için...

Tepki Skoru
0
mtemel@meb.gov.tr.
cdemirtas@meb.gov.tr
salihcelik@meb.gov.tr
recepisik@meb.gov.tr
asarslan@meb.gov.tr
rkaya@meb.gov.tr
ssabaz@meb.gov.tr
BUYRUN ARKADŞLAR.
ARKADAŞLAR BU ADRESLERE YOĞUNLAŞIN ÇOK DAĞILDIK BU ŞEKİLDE DAĞILIRSAK BİRLK SAĞLANMAZ HERKES AYRI YERLERE MAİL ATMASIN
arkadaşalr m temel ve cdemirtaşta sorun var oadresleri çıkarın isterseniz..

Tepki Skoru
0

mtemel@meb.gov.tr.
cdemirtas@meb.gov.tr
salihcelik@meb.gov.tr
recepisik@meb.gov.tr
asarslan@meb.gov.tr
rkaya@meb.gov.tr
ssabaz@meb.gov.tr
BUYRUN ARKADŞLAR.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.