Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hamdolsunnn hamİleyİmmm...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 1 kaç gündür rahatsızdımm bugün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendimm elim ayağım titredii.. inanamadımm.. çok mutluyummm rabbim herkese nasip etsinn...
ayyya ayyyy yupppi yuppiii eyyyhhh...:36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8:

Tepki Skoru
0
Tebrik ederimm hocamm...Rabbim tamamına erdirsin....

Tepki Skoru
0
Tebrik ederimm hocamm...Rabbim tamamına erdirsin....
:)))))))
hocammm çok güzel bi haber buuuuuuuu:))çok sevindim..
yorumlardan okuduğum kadarıyla siz çok istiyordunuz rabbim gönlünüze göre vermiş.
inş güzel bir hamilelik döneminden sonra hayırlı bir evlat sahibi olursunuz...
teşekkür ederim arkdaşlar...denizlili arkadaşım evet 4 yıllı bir bekleyiştii.. dualarınızı eksik etmeyinn.. Allah sizede nasip etsin...

Tepki Skoru
0
Allah tamamına erdirsin hocam sağlıklı büyütmeyi nasip etsin

Tepki Skoru
0
Tebrik ederim:)bende hamileyim..kocaelindeymissin sanirim .bende Öle gebelik takibi icin dr secmeye calisiyorum.bu konuda bi fikrin varmi?ÖnerebileceĞİn bİrİlerİ?

Tepki Skoru
0
Allah tamamına erdirsin hocam sağlıklı büyütmeyi nasip etsin
Tebrik ederim:)bende hamileyim..kocaelindeymissin sanirim .bende Öle gebelik takibi icin dr secmeye calisiyorum.bu konuda bi fikrin varmi?ÖnerebileceĞİn bİrİlerİ?
teşekkür ler arkadaşlar... amin ... fatoş arkadaşım ben akademi hastanesine gidiyorumm dr um nuri hüseyinoğlu çok iyi bir doktor... tavsiye ederimm.. istersen kadın doğum hastanesinin başhekimi yüksel pehlivan var oda çok iimiş...

Tepki Skoru
0
arkadaşım seni çok çok tebrik ediyorum inan çok sevinim ..hayırlı sağlıklı rahat bir hamillelik geçirmeni diliyorum.bebğinide sağlıklı şekilde kucağını alıp büyütmeyi nasip etsin rabbim...tekrar çok çok tebrik ediyorum

Tepki Skoru
0
haaaayyyyyyıııııırrrrr
inanmıyorum
çoooooookkkkkkkkk sevindim....
arkadaşım seni çok çok tebrik ediyorum inan çok sevinim ..hayırlı sağlıklı rahat bir hamillelik geçirmeni diliyorum.bebğinide sağlıklı şekilde kucağını alıp büyütmeyi nasip etsin rabbim...tekrar çok çok tebrik ediyorum
canlarımmm çok teşekkür ederimmm rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallahhhhh.... dualarım sizlerle...

Tepki Skoru
0
Çook sevindim arkadaşım güzel bir haber,
sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim:)

Tepki Skoru
0
aaa hocam çok sevindim sizin adınızaa sezine hocanın konusunda okumuştumn sizin msj çok istiyordunuz allah tamamına erdirsin tebrikler... :):)

Tepki Skoru
0
Çook sevindim arkadaşım güzel bir haber,
sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim:)
cnm tesekkurler muyane ucretlerı nasıl pekı??
Allah tamamına erdirsin..çocuk sahibi olmak çok büyük bir nimet ve çok büyük bir mutluluk..
rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın.inş bizlere de bu güzel mutluluğu yaşamayı nasip etsin.
hocam hamilelerin duaları kabul olurmuş...bizim içinde dua edin.ben bekarım bana sınavı kazanmam için dua edin ki atanayım ve evleneyim rabbim bu mutluluğu bana da yaşatsın...
aaa hocam çok sevindim sizin adınızaa sezine hocanın konusunda okumuştumn sizin msj çok istiyordunuz allah tamamına erdirsin tebrikler... :):)
sizi ve eşinizi tebrik ediyorum..Allah tamamına erdirsin inşallah..
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimm...
fatoşcum muayene ücretleri düştü zaten akademi hastanesinde sigortalı çalışana 15 ytl.. sigortasız 85 ytl..
denizlili hocam dualarım sizlerlee...
herkese çok teşekkürler...:36_3_12:

Tepki Skoru
0
Tepki Skoru
1
canim yaaaaa Çooookkkk sevİndİm
allah tamamina erdİrsİn
mevama arkadaŞ gelİyooooooooo
Şunu da unutma İlk 3 ay dİkkat et yat gez keyfİne baaakkk :))
9 ayin tadini Çikar

Tepki Skoru
0
Çok sevimdim sizin adınıza Rabbim Hayırlı eylesin inşALLAH hayırlı bir evlat olur...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle