Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İlk tercihleri istanbul olacak ve 50 paun üstü olan arkadaşlar!!

Tepki Skoru
0
istanbul büyük alım yapan bir il +++++++++ urfalı birisine istanbul işkence gelir istanbulluya da urfa yanlış anlaşılmasın kötü olduğundan değil. o yüzden sonuçta istanbuldan gitmek isteyecek insan sayısı daha fazla olacak yoğunluk meselesi ben sadece yakın geçmişten bahsettim bundan 3 yıl 4 yıl öncsindeki tayini çıkmayan insanlar da var onlar da memleketlerine gitmek isteyecek mutlaka o yüzden sıkma canını ne olursa olsun nasipten ötesi olmaz. sabrı tüketmemek gerek. :)

Tepki Skoru
0
=) puanım 50 nin altında ama yine de yazasım geldi=) 46.001 le istanbul avrupa yakası yazacağım bütün tercihlerime...(kızımın sağlık problemleri var ve burdan ayrılamam karşısı için de dürüst olacağım buraya bu yıl geldik e korkuyorum...)zaten kursa gidiyorum sınava da çalışıyorum nasipte varsa olur ...yaşayıp göreceğiz...alıştım ben zaten görevlendirilmediniz yazısını görüp hönk hönk ağlamaya=)
inşaAllah ağlamayız hocam :)

Tepki Skoru
0
istanbul büyük alım yapan bir il +++++++++ urfalı birisine istanbul işkence gelir istanbulluya da urfa yanlış anlaşılmasın kötü olduğundan değil. o yüzden sonuçta istanbuldan gitmek isteyecek insan sayısı daha fazla olacak yoğunluk meselesi ben sadece yakın geçmişten bahsettim bundan 3 yıl 4 yıl öncsindeki tayini çıkmayan insanlar da var onlar da memleketlerine gitmek isteyecek mutlaka o yüzden sıkma canını ne olursa olsun nasipten ötesi olmaz. sabrı tüketmemek gerek. :)
öyle tabi hocam nasip kısmet :))

Tepki Skoru
0
ve çok küçük mezralarda bence okul öncesi eğitim yoktur gibi geliyo ama

Tepki Skoru
0
insanlar köylü diye küçümsüyorlar ama artık onlarda daha bilinçli.. fakülte mezunu olduğum halde kadro mu sorup ona göre muamele ediyorlar bilseler çocuklar kime emanet.. gerçi hocam mesleğini iyi icra etmeyen bir çok insan da var işte bu yüzden kpss gibi saçma bir sınavla öğretmen seçiyorlar. kalite sıfır zaten...

Tepki Skoru
0
okul öncesi yetenek işi çok zeki olabilirsin ama bu sınav nasıl iletişim kurulduğunu tepsit etmiyor

Tepki Skoru
0
kpss çalışırken gülmemek elde değil zaten bi okuduklarıma birde yıllardır aldığım eğitime bakıyorum. ne alaka diyorsun.

Tepki Skoru
0
hocam durumun genellenmesi çok saçma tüm öğretmenler aynı sınava giriyor ben çift anadal mezunuyum sınıf öğretmenliği diplomamda var ama kızm eslek lisesi mezunuyum yurt dışında okudum üni yi tarih coğrafya bunlara çok uzak kaldım artık önümüzdeki yıl dersaneye gidip hazırlanmayı düşünüyorum ancak öyleolacak herhalde benim işim

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar benim puanım 65.736 ben daha önceki atamalarda çeşitli sebeplerden dolayı tercih yapamadım.ben de istanbulu yazacağım.bağcıları ve çevresini yazmayı düşünüyorum.

Tepki Skoru
0
yozgatlı kıskandım valla .. inşallah istedğiniz yer olur..:)

Tepki Skoru
0
sibel hocam geç uyuyup erken nasıl kalktınız maşallah inşallah seneye kalmadan atanırsınız.

Tepki Skoru
0
nisan yağmuru arkadaşım diyosunuz hala yüksek puanlı arkadaşlarımız var neredeydi bunlar demekki bu arkadaşlarımız tercihlerini bir yere yaptılar ve 21.tercihi işaretlemediler gitmeyecekleri için tercih ettikleri okullarda yüksek puanlılar yerleşti o yüzden yüksek puanlı arkadaşlar bu atamada tercih yapacaklar

Tepki Skoru
0
yada tercih hatası yaptılar size yol göstermek adına bişey söylemek istiyorum bende 10bin atamada bilecik osmaneline atandım puanım 51.01 di arkadaşımla birlikte yaptık tercihleri onun puanı 49 küsurdu.İlk 10 tercihimizi batı iç anadolu karışık yaptık.Her ilden 2 tane okul yazdık farklı okulları son 10 tercihimizde güneydoğu anadolu ve doğu anadolu 21.tercihide tereddütlü işaretlemiştik ya doğuya çıkarsak diye allaha çok şükür ikimizinde 3.tercihimiz bilecik osmaneline geldik.Ben ilçedeyim merekez anaolulu arkadaşımda köyde Tercihler belli olduğunda çok şaşırdık.Lise arkadaşım Bazı evli arkadaşlar vardı onlar yalnizca balıkesir çevresini yazmışlar 21.tercihi işaretlemişlerdi birisi vanda biriside karsta bir yere yığılmayın karışık yapın tercihlerinizi hepiniz umarım atanırsınız hakkınızda hayırlısı olsun

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar benim puanım 65.736 ben daha önceki atamalarda çeşitli sebeplerden dolayı tercih yapamadım.ben de istanbulu yazacağım.bağcıları ve çevresini yazmayı düşünüyorum.
hocam siz aralık atamasına başvurmadınız mı? ist 55'de kapattı...

Tepki Skoru
0
ehlen hocam sağolun Rabbim inş herkese hayırlı hoşnut olacağı yerlere atanmayı nasip eder.

Tepki Skoru
0
yozgatlı hocam rica etsem benim sorumu da cevaplar mısınız?

Tepki Skoru
0
hocam siz aralık atamasına başvurmadınız mı? Ist 55'de kapattı...
ya ben anlamiyorum bu soruyu yÜksek puanli İkİ arkadaŞa sordum ancak ne hİkmetse cevap alamadim..

ArkadaŞlarin ya cevaplamaya vaktİ yok yada .. Yok.. An-la-ya-mi-yo-rummmmm 55 puanla kapatmiŞ İstanbul, aralikta atanmiyorsunuz, forumlara baktim forumlarda yoksunuz, soru soruyorum cevap vermİyorsunuz...

Bana aÇiklama yapmak zorunda deĞİlsİnİz ancak,bu forumda dİkkat edersenİz neden atanamadik,ne durumdayiz da olmadi, nerelerİ yazicaz herŞeyİ paylaŞiyoruz. Sİzİn de yapacaĞiniz Şu sebepten atanamadim yazmak olacak...

EĞer haksizsam ben ÖzÜr de dİlerİm ancak, tahİmİnİmce sİzİn puan bİraz ŞİŞmİŞŞŞŞŞŞ

Tepki Skoru
0
koassa hocam size katılıyorum
yok hocam kaÇ gÜndÜr hak var hukuk var gÜnahlarini alma,sus dİyorum ama yeterrrrrrr

ya İst 55 te kapatti 55!!!!!!!!!

Benİm puanim 55.765 yazmadiĞim İkİ okula puanim tutuyordu ama ben yazmadim , benİm aÇiklamam var sİzİn aÇiklamaniz neeeeeeeeeeeeeeeee

salak yerİne konmuŞ hİssedİyorum kendİmİ

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.