hocam sakin ol biz ne yüksek puanlılar gördük sonra yanlış çıktı bu sitede takip ettiğim kadarıyla sen ve bikaç kiş daha var yüksek oda en fazla 58 ler falan arkadaş 2009 üyesi bir senedir niye hiç görmedik puanını yıkldı ortalık nerdeyse.haksızmıyımya ben anlamiyorum bu soruyu yÜksek puanli İkİ arkadaŞa sordum ancak ne hİkmetse cevap alamadim..
ArkadaŞlarin ya cevaplamaya vaktİ yok yada .. Yok.. An-la-ya-mi-yo-rummmmm 55 puanla kapatmiŞ İstanbul, aralikta atanmiyorsunuz, forumlara baktim forumlarda yoksunuz, soru soruyorum cevap vermİyorsunuz...
Bana aÇiklama yapmak zorunda deĞİlsİnİz ancak,bu forumda dİkkat edersenİz neden atanamadik,ne durumdayiz da olmadi, nerelerİ yazicaz herŞeyİ paylaŞiyoruz. Sİzİn de yapacaĞiniz Şu sebepten atanamadim yazmak olacak...
EĞer haksizsam ben ÖzÜr de dİlerİm ancak, tahİmİnİmce sİzİn puan bİraz ŞİŞmİŞŞŞŞŞŞ
İŞte ben de ondan bahsedİyorum hocam. DİĞer branŞlarda yok bÖyle bİŞey..hocam sakin ol biz ne yüksek puanlılar gördük sonra yanlış çıktı bu sitede takip ettiğim kadarıyla sen ve bikaç kiş daha var yüksek oda en fazla 58 ler falan arkadaş 2009 üyesi bir senedir niye hiç görmedik puanını yıkldı ortalık nerdeyse.haksızmıyım
İŞte ben de ondan bahsedİyorum hocam. DİĞer branŞlarda yok bÖyle bİŞey..
Sinif dİyelİm kİ 75,500 kalmiŞ 75.000 puan kesİn atanmam dİyor,bİz nİye bunu sÖyleyemİyoruz.son dakka Çikiyo bİrİlerİ...
Bu olay aralik atamasinda olsa sesİmİ bİle Çikarmam ama saÇma gelİyor. Şahsİ fİkrİm, karŞi olan Çok kolay ÇÜrÜtebİlİr...