Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İlk tercihleri istanbul olacak ve 50 paun üstü olan arkadaşlar!!

Tepki Skoru
0
onlarında mantıklı acıklamaları vardır mutlaka.benim puanım 44.

Tepki Skoru
0
koassa hocam yazdığım yazıyı iyici okumadınız herhalde ben daha önceki atamalrda tercih yapamadım.özel sebeplerim vardı bunu açıklamak zorunda değilim.ayrıca ben de biliyorum hangi il kaçla kapattı.

Tepki Skoru
0
ya ben anlamiyorum bu soruyu yÜksek puanli İkİ arkadaŞa sordum ancak ne hİkmetse cevap alamadim..

ArkadaŞlarin ya cevaplamaya vaktİ yok yada .. Yok.. An-la-ya-mi-yo-rummmmm 55 puanla kapatmiŞ İstanbul, aralikta atanmiyorsunuz, forumlara baktim forumlarda yoksunuz, soru soruyorum cevap vermİyorsunuz...

Bana aÇiklama yapmak zorunda deĞİlsİnİz ancak,bu forumda dİkkat edersenİz neden atanamadik,ne durumdayiz da olmadi, nerelerİ yazicaz herŞeyİ paylaŞiyoruz. Sİzİn de yapacaĞiniz Şu sebepten atanamadim yazmak olacak...

EĞer haksizsam ben ÖzÜr de dİlerİm ancak, tahİmİnİmce sİzİn puan bİraz ŞİŞmİŞŞŞŞŞŞ
hocam sakin ol biz ne yüksek puanlılar gördük sonra yanlış çıktı bu sitede takip ettiğim kadarıyla sen ve bikaç kiş daha var yüksek oda en fazla 58 ler falan arkadaş 2009 üyesi bir senedir niye hiç görmedik puanını yıkldı ortalık nerdeyse.haksızmıyım

Tepki Skoru
0
hocam sakin ol biz ne yüksek puanlılar gördük sonra yanlış çıktı bu sitede takip ettiğim kadarıyla sen ve bikaç kiş daha var yüksek oda en fazla 58 ler falan arkadaş 2009 üyesi bir senedir niye hiç görmedik puanını yıkldı ortalık nerdeyse.haksızmıyım
İŞte ben de ondan bahsedİyorum hocam. DİĞer branŞlarda yok bÖyle bİŞey..

Sinif dİyelİm kİ 75,500 kalmiŞ 75.000 puan kesİn atanmam dİyor,bİz nİye bunu sÖyleyemİyoruz.son dakka Çikiyo bİrİlerİ...

Bu olay aralik atamasinda olsa sesİmİ bİle Çikarmam ama saÇma gelİyor. Şahsİ fİkrİm, karŞi olan Çok kolay ÇÜrÜtebİlİr...

Tepki Skoru
0
75.000 puan kesİn atanmam :::::DEĞİL ATANIRIM AOLACAKTI SORRY.

Tepki Skoru
0
İŞte ben de ondan bahsedİyorum hocam. DİĞer branŞlarda yok bÖyle bİŞey..

Sinif dİyelİm kİ 75,500 kalmiŞ 75.000 puan kesİn atanmam dİyor,bİz nİye bunu sÖyleyemİyoruz.son dakka Çikiyo bİrİlerİ...

Bu olay aralik atamasinda olsa sesİmİ bİle Çikarmam ama saÇma gelİyor. Şahsİ fİkrİm, karŞi olan Çok kolay ÇÜrÜtebİlİr...

hocam sınıfçılar ve okul önceciler atama konusunda biraz farklı bence. onların atanma şansı daha düşük olduğu için çoğu 21'i veya 26'yı işaretilyorlar. bizim bölümün ise önü açık olduğu için atanamama korkusu onlar kadar yok ve bu yüzden istediğimiz yerler olması için 26'yı işaretlemiyoruz çoğumuz . bu atama olmasa diğerinde olur düşüncesinin verdiği rahatlık var herhalde. benim atanamama nedenim de 21'i işaretlememek. diğer yüksek puanlıların çoğu da bu yüzden atanamadı bence..

Tepki Skoru
0
minecim öncelikle bu konuda beni aydınlattığın için teşekkür ederim lakin senin aydınlatmanla beraber zor da olsa içimde yer edinen küçük bir ümit son buldu :(( madem özür grubu olacak neden yeni alım diyolar :(( puanım 43 hiç çalışmadığım için düşük bir puan aldım.bu yıl özelde çalıştığım için sınava çok sıkı hazırlandığım söylenemez.ek alım haberlerini duyunca biraz olsun ümitlenmiştim :(( sonu yine hüsran....

Tepki Skoru
0
benım puanım 52. istanbul-avrupa yk yazıcam ama acık olan yerlere de baglı.anadolu yakasından da acık varsa yazıcam

Tepki Skoru
0
ARKADAŞIM BİZ bunu zaten biliyoruz takvimdeki ihtiyaca göre ibaresinden yararlanarak ek alım sayımızı artrmaya çalışıyoruz.benim aramadığım yer kalmadı yarın da 03124179067 den remzi inanlıyla görüşeceğim hadi sizlerde arayın.diğer bölümler arayıp oö ci ve pdr ci almayın diyorlarmış.birlik olma zamanı desteeeeeeeeeek

Tepki Skoru
0
hayır hocam 5-10 aileli köylerde ana sınıfı açılmaıştır anlamında yoksa atasınlar ben orayada giderim :)

Tepki Skoru
0
benim puanımda 56 sadece istanbul anadolu yakası yazıcam. öncelik kadıköy,maltepe,ataşehir.tabi olursa...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle