Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İşte hayal gücünü zorlayan resimler;

Tepki Skoru
0
ben seni napayım nesliiiiiii.....BURSA'yı terk et....kusmaktan içim dışıma çıktı:(:(DELİ ARKADAŞIM BENİM :)

ilk resim "KİVİ VE FARE" ÖĞĞĞĞĞĞ AY BAYILCAM

Tepki Skoru
0
ben seni napayım nesliiiiiii.....BURSA'yı terk et....kusmaktan içim dışıma çıktı:(:(DELİ ARKADAŞIM BENİM :)

ilk resim "KİVİ VE FARE" ÖĞĞĞĞĞĞ AY BAYILCAM
yaa alla allaaa bana bi şey olmadı yolladım ne bilim millet feci olmuş yaa bi şey yoktuki anlamadım?ben pek etkilenmem böle şeylerden ondan yolladımdı

Tepki Skoru
0
bi kısmını daha önce görmüştüm ama diğerlerine ilginçmiş teşekkürler!

Tepki Skoru
0
çok ilginç olmuş benim hoşuma gitti.tabi fare+kiviyi saymazsak.inş.kivi yerken aklıma gelmez.diğerleri güzeldi.
karnıbahara bayılırım iyiki onu mide bulandırıcı bi şey yapmamışlar :D
teşekkürler paylaşımın için:D
ben teşekkür ederim..milleti sevdikleri meyve sebzelerden soğuttum galiba:(

Tepki Skoru
0
ya hiç işleri yok mu buna uğraşmışlar.bir süre meyve sebze yiyemeyecem galiba.
yine de teşekkürler.

Tepki Skoru
0
Çok iyi ama her şey olduğu gibi güzel dimi? Doğal olarak her şey kendisi olunca güzel...Uğraşmış ilginç şeyler yapmaya çalışmışlar güzel olmuş...İyi ki meyveleri o şekilde yemek zorunda değiliz, bunu düşününce biraz iğrenç geliyor....

Tepki Skoru
0
yook ark<adaslar hepsi cok sevimli bence.bide yapmak için ugrasılıp düşünülmüşş gönderen arkadasım ellerine saglık muckkkkk

Tepki Skoru
0
çok kötüydü yaa......!!!!!!!!
tek kelimeyle muhteşem
yook ark<adaslar hepsi cok sevimli bence.bide yapmak için ugrasılıp düşünülmüşş gönderen arkadasım ellerine saglık muckkkkk
Çok iyi ama her şey olduğu gibi güzel dimi? Doğal olarak her şey kendisi olunca güzel...Uğraşmış ilginç şeyler yapmaya çalışmışlar güzel olmuş...İyi ki meyveleri o şekilde yemek zorunda değiliz, bunu düşününce biraz iğrenç geliyor....
ya hiç işleri yok mu buna uğraşmışlar.bir süre meyve sebze yiyemeyecem galiba.
yine de teşekkürler.
arkadaşlarr vallahi meyve sebzeden soğuttuysam sizi kusura bakmayın sadece hayal edin canım ne de olsa onları öyle yemiyoruz;bu bir hayaldi sadece:Donlar gerçek değil:D

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle