valla bilseydim yollamazdım yaaateşekkürler ama inan bir daha mısır, bezelye yiyemiyeceğimkurbağadan çok tiksinirimde
![]()
yaa alla allaaa bana bi şey olmadı yolladım ne bilim millet feci olmuş yaa bi şey yoktuki anlamadım?ben pek etkilenmem böle şeylerden ondan yolladımdıben seni napayım nesliiiiiii.....BURSA'yı terk et....kusmaktan içim dışıma çıktıDELİ ARKADAŞIM BENİM
ilk resim "KİVİ VE FARE" ÖĞĞĞĞĞĞ AY BAYILCAM
halay gücü işte. neler neler yapılıyo. teşekkürler hocam
ben teşekkür ederimbi kısmını daha önce görmüştüm ama diğerlerine ilginçmiş teşekkürler!
ben teşekkür ederim..milleti sevdikleri meyve sebzelerden soğuttum galibaçok ilginç olmuş benim hoşuma gitti.tabi fare+kiviyi saymazsak.inş.kivi yerken aklıma gelmez.diğerleri güzeldi.
karnıbahara bayılırım iyiki onu mide bulandırıcı bi şey yapmamışlar
teşekkürler paylaşımın için![]()
seni herhangi bir meyve yada sebzeden soğutmadım umarımçok ilginç resimlerdi teşekkürler
çok kötüydü yaa......!!!!!!!!
tek kelimeyle muhteşem
yook ark<adaslar hepsi cok sevimli bence.bide yapmak için ugrasılıp düşünülmüşş gönderen arkadasım ellerine saglık muckkkkk
Çok iyi ama her şey olduğu gibi güzel dimi? Doğal olarak her şey kendisi olunca güzel...Uğraşmış ilginç şeyler yapmaya çalışmışlar güzel olmuş...İyi ki meyveleri o şekilde yemek zorunda değiliz, bunu düşününce biraz iğrenç geliyor....
arkadaşlarr vallahi meyve sebzeden soğuttuysam sizi kusura bakmayın sadece hayal edin canım ne de olsa onları öyle yemiyoruz;bu bir hayaldi sadeceya hiç işleri yok mu buna uğraşmışlar.bir süre meyve sebze yiyemeyecem galiba.
yine de teşekkürler.