- Tepki Skoru
- 0
benim niye yarım değil o zaman????
güzel söylüyorsunuz ama . ben şunu hazmedemiyorum.biz başvurmasakta meb süt ürünleri,su ürürnleri vs 2 yıllık vaya branşı olmasada 4 yıllık mezunları yerleştiriyor. bulunduğum yerede o kadar çok örnek varki. 2 yıllıklara ücretli öğretmenlik tamamen kaldırılırsa ancak bizler tepki olarak başvurmasak anlaşılır.şuan bu tepki sonuç vermez. bir arkadaşım var mesela pazarlama 2yıllık mezun 2009 da ing öğretmeni olarak görevlendirirldi,2010 da türkçe ...... daha çok örnek var.çalışacaklarda 2 ay falan beklesinler ihtiyaç çok biraz sabırlı olsunlar ben kendi adıma ücretli çalışmayacagım
anlatmak istediğim tasvip etmesekte kölelik desekte hakkımız yensede meb in ekmeğine kaymak olsakta başvurduk yıllarca başvurmadığımz zamanda olmadı değil ben 4 yıl başvurmadım, 4 yıl çalıştım bilgilerimin körelmeye başladığını gördüm.bu da kötü.örneğin bu yıl şarkıların başını hatırlayıp sonunu getiremedim melodilerini birbirine karıştırdım vs vs ... ÇALIŞSANDA OLMUYO KAYMAK OLMAK İSTEMEĞİNİMZ İÇİN, ÇALIŞMASANDA OLMUYO KÖRELDİĞİMİZ İÇİN. DEĞNEĞİN İKİ TARAFIDA PİSLİK ANLIYCAN...güzel söylüyorsunuz ama . ben şunu hazmedemiyorum.biz başvurmasakta meb süt ürünleri,su ürürnleri vs 2 yıllık vaya branşı olmasada 4 yıllık mezunları yerleştiriyor. bulunduğum yerede o kadar çok örnek varki. 2 yıllıklara ücretli öğretmenlik tamamen kaldırılırsa ancak bizler tepki olarak başvurmasak anlaşılır.şuan bu tepki sonuç vermez. bir arkadaşım var mesela pazarlama 2yıllık mezun 2009 da ing öğretmeni olarak görevlendirirldi,2010 da türkçe ...... daha çok örnek var.
yaa evet bu benim aklıma hiç gelmemişti biz ücretliye başvurmassak diğer bölümlerden meraklısı çokgüzel söylüyorsunuz ama . ben şunu hazmedemiyorum.biz başvurmasakta meb süt ürünleri,su ürürnleri vs 2 yıllık vaya branşı olmasada 4 yıllık mezunları yerleştiriyor. bulunduğum yerede o kadar çok örnek varki. 2 yıllıklara ücretli öğretmenlik tamamen kaldırılırsa ancak bizler tepki olarak başvurmasak anlaşılır.şuan bu tepki sonuç vermez. bir arkadaşım var mesela pazarlama 2yıllık mezun 2009 da ing öğretmeni olarak görevlendirirldi,2010 da türkçe ...... daha çok örnek var.