Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İşte o belge....7 bin 80 öğretmen alımıyla ılgılı belge.....

Tepki Skoru
0
benim de tamdı arkadaşım. yarım olanlar va ise gidip okuluna mem.e sorsun o zaman burada ahkam kesmesin...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu konuda söylenecek son söz denize düşen yılana sarılır ama bencede çalışacaksakta acele etmeyelim tüm alımlar bitsin özellikle sözleşmeli alım tamamlansın ondan sonra başvuralım zaten yakında ücretli alımları başlar yanılmıyorsam geçen yıl agustos 15 den sonraydı bu yıl da 20 sinden sonra başlar gibi geliyor ama ihtiyacım olmasına rağmen başvurumu erteleyecegim sırf destek olup ücretli almasınlar diye

Tepki Skoru
0
kimse kimseye müdale etmesin herkes özgür ihtiyaçı vardır çalışıyordur.

Tepki Skoru
0
Ücretli çalışmaktan memnun olan arkadaşlara başarılarının devamını diliyorum.Ben 9 yıldır çalışıyorum yeter artık.Daha fazla kölelik yapmak istemiyorum.

Tepki Skoru
0
çalışacaklarda 2 ay falan beklesinler ihtiyaç çok biraz sabırlı olsunlar ben kendi adıma ücretli çalışmayacagım

Tepki Skoru
0
primler 30 gün üzerinden yatıyor ben bu yıl ücretli çalıştım eksik yatıyor diyenlerinkinde problem vardır

Tepki Skoru
0
30 gün üzerinden yatsa ne olacak işsiz kaldığınızda prpimlerinizle işsizlik maaşına bile başvuramıyorsunuz ben araştırdım biraz 13A die bir sigorta türünden yatıyor.ayrıca sene başında yarım yattı 2. dönem tam yattı bi bakın sigorta dökümlerinize.

Tepki Skoru
0
çalışacaklarda 2 ay falan beklesinler ihtiyaç çok biraz sabırlı olsunlar ben kendi adıma ücretli çalışmayacagım
güzel söylüyorsunuz ama . ben şunu hazmedemiyorum.biz başvurmasakta meb süt ürünleri,su ürürnleri vs 2 yıllık vaya branşı olmasada 4 yıllık mezunları yerleştiriyor. bulunduğum yerede o kadar çok örnek varki. 2 yıllıklara ücretli öğretmenlik tamamen kaldırılırsa ancak bizler tepki olarak başvurmasak anlaşılır.şuan bu tepki sonuç vermez. bir arkadaşım var mesela pazarlama 2yıllık mezun 2009 da ing öğretmeni olarak görevlendirirldi,2010 da türkçe ...... daha çok örnek var.

Tepki Skoru
0
güzel söylüyorsunuz ama . ben şunu hazmedemiyorum.biz başvurmasakta meb süt ürünleri,su ürürnleri vs 2 yıllık vaya branşı olmasada 4 yıllık mezunları yerleştiriyor. bulunduğum yerede o kadar çok örnek varki. 2 yıllıklara ücretli öğretmenlik tamamen kaldırılırsa ancak bizler tepki olarak başvurmasak anlaşılır.şuan bu tepki sonuç vermez. bir arkadaşım var mesela pazarlama 2yıllık mezun 2009 da ing öğretmeni olarak görevlendirirldi,2010 da türkçe ...... daha çok örnek var.
anlatmak istediğim tasvip etmesekte kölelik desekte hakkımız yensede meb in ekmeğine kaymak olsakta başvurduk yıllarca başvurmadığımz zamanda olmadı değil ben 4 yıl başvurmadım, 4 yıl çalıştım bilgilerimin körelmeye başladığını gördüm.bu da kötü.örneğin bu yıl şarkıların başını hatırlayıp sonunu getiremedim melodilerini birbirine karıştırdım vs vs ... ÇALIŞSANDA OLMUYO KAYMAK OLMAK İSTEMEĞİNİMZ İÇİN, ÇALIŞMASANDA OLMUYO KÖRELDİĞİMİZ İÇİN. DEĞNEĞİN İKİ TARAFIDA PİSLİK ANLIYCAN...

Tepki Skoru
0
maalesef ücretliye başvurmak için binlerce bahane yada gerekçe bulunuyor ama kimse birleşip tamam bu yıl birlik olalım demiyor.benimde ihtiyacım var ama sözleşmeli atama olmadan hiçbiryere başvurmayacağım.kendi branşımızdaki arkadaşlarla birlik olamıyoruz henüz diğer branşlar bizi taşlarken,küfrederken, hakaret ederken .......

Tepki Skoru
0
yaa evet bu benim aklıma hiç gelmemişti biz ücretliye başvurmassak diğer bölümlerden meraklısı çok :((

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle