Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Mardin'e atananlar kaç puanla atandınız?

Tepki Skoru
0
Hocam bence bir gelin görün, hemen karar vermeyin.Ben Mardin'liyim yarın tanıdık arkadaşlardan orası için gerekli bilgiyi toplarım.yarın nette olursanız sizi bilgilendiririm inşş.
keşke güzel bi yer olsada gitseydim ama değilmiş üzgünüm bu puanla kendi tercih ettiğim bi yere atandım oda kötü çıktı hayırlısı olsun vardır bundada bi hayır idye düşünüyorum

Tepki Skoru
0
mardin mazıdağ yukarıocak ilköğretim okuluna atanan varmı acaba.bende aşağıocak köyüne atandımda.işallah size ulaşabilirim.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar mardin nusaybine atanan varmı acil yardıma ihtiyacım var bide bi şey soracam ben atandım ama gitmezsem ne olur acil cvp bekliorum

~~~

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar mardin nusaybine atanan varmı acil yardıma ihtiyacım var bide bi şey soracam ben atandım ama gitmezsem ne olur acil cvp bekliorum
atanıp gitmeme durumunda bir yıl sözleşme ve kadro için başvuru yapılamıyor diye biliyorum ben hocam.
bence gitmeme konusunda hemen çabuk karar vermeyin.şu an yerinizde olmayı isteyen belki de bir çok kişi var..
ben şöyle düşünüyorum; zaten ikinci dönem göreve başlanacak,toplam dört ay kadar çalışıp, temmuzda tekrar sınava girip kadroya geçebilirsiniz.
İnşallah hayırlı kararlar alırsınız,Allah hepimizin yardımcısı olsun hocam

Tepki Skoru
0
evet bende öyle biliyorum.ayrıca atanamayan herkes inşallah atanır.
atanıp gitmeme durumunda bir yıl sözleşme ve kadro için başvuru yapılamıyor diye biliyorum ben hocam.
bence gitmeme konusunda hemen çabuk karar vermeyin.şu an yerinizde olmayı isteyen belki de bir çok kişi var..
ben şöyle düşünüyorum; zaten ikinci dönem göreve başlanacak,toplam dört ay kadar çalışıp, temmuzda tekrar sınava girip kadroya geçebilirsiniz.
İnşallah hayırlı kararlar alırsınız,Allah hepimizin yardımcısı olsun hocam

Tepki Skoru
0
Topaçlı için kimden bilgi aldıysanız yalnış bilgi. ben nusaybinde öğretmenim ve benim çalıştığım köy sizden 15km daha ileride ama servisle gidip geliyoruz. hiçte sıkıntı olmaz. buradaki tek sıkıntı köyler ana yola 2-4km arası mesafe sizinkide 3km hocam servis bulursunuz bence gayet iyiybir yer karkış olmaz buralardadümdüz ova
okuldan baktınmı ana yolu görürsünüz bence birkez daha düşünün burdançok daha kötü yerler var ve göreve başlamazsanız bir yıl hem kadrolu hem sözleşmeliye başvuru hakkı vermiyor meb haberiniz olsun sadece yardımcı olmak istedim iyi günler

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar bende toptepe ilköğretim okuluna atandım. midyat merkezde kalıp gidiş geliş yapıcam

Tepki Skoru
0
ben klavuzu okudum hocam aynen şöyle yazıyo atanıp gitmeyen veya başladıktan sonra istifa eden 1 yıl süre ile ne sözleşmeli nede kadrolu başvuru yapamıyo, arkadaşım bide ben siirt şirvanın Nallıkaya ilk öğretime atandım nasıl bir yer kızımda var 5 yaşında çok kararsızım bilgin varmı acaba

Tepki Skoru
0
ben klavuzu okudum hocam aynen şöyle yazıyo atanıp gitmeyen veya başladıktan sonra istifa eden 1 yıl süre ile ne sözleşmeli nede kadrolu başvuru yapamıyo, arkadaşım bide ben siirt şirvanın Nallıkaya ilk öğretime atandım nasıl bir yer kızımda var 5 yaşında çok kararsızım bilgin varmı acaba
slm hocam hayırlı olsun şirvan güzel biyer en azından tehlikeli bi yer değil köye gelincede şirvana 30 siirtte 60 km okulu arayıp ilçeye gidiş geliş yapılıyormu diye sorun. bence yapılıordur tekrardan hayırlı olsun darısı kadroya kızınızıda ALLAH bağışlasın

Tepki Skoru
0
slm hocam hayırlı olsun şirvan güzel biyer en azından tehlikeli bi yer değil köye gelincede şirvana 30 siirtte 60 km okulu arayıp ilçeye gidiş geliş yapılıyormu diye sorun. bence yapılıordur tekrardan hayırlı olsun darısı kadroya kızınızıda ALLAH bağışlasın
merhaba arkadaşlar herkese hayırlı olsun ben de siirt şirvan cevizlik ilköğretime atandım bilgisi olan bilgi versin lütfen 6 yaşında kızım var o da gidecek bırakacak kimsemiz yok...yardım lütfen hiç siirti bilen yok mu..

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar herkese hayırlı olsun ben de siirt şirvan cevizlik ilköğretime atandım bilgisi olan bilgi versin lütfen 6 yaşında kızım var o da gidecek bırakacak kimsemiz yok...yardım lütfen hiç siirti bilen yok mu..
funda hocam ilk önce hayırlı olsun bende nallıkaya köyüne atandım, cevizli ile çok yakın özelden görüşelimmi benimde 5 yaşında kızım var, konumumuz aynı görüşmek dileği ile

Tepki Skoru
0
nurşah hocam çok sağolun bu karmaşık günlerde bana cevap yazdığınız için inşallah sizin içinde hayırlısı olur, ama bu fırsat elimize tekrar geçmeyebilir bence gidip görmeden karar vermeyin, ben 2 yıldır bir fiil atamaları takip etmekten yoruldum şimdi atandım çok zor olacak biliyorum ama dişimizi sıkmadan olmayacak heralde o kadar okuduk bence iki kere düşünün bu fırsatı tepmeyin derim ben Allah yar ve yardımcınız olsun :)

Tepki Skoru
0
meraba arkadaşlar herkese hayırlı olsun.. bende mardin kızıltepeye atandım. dikmen anaokuluna.. bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim.. dikmen beldesi kızıltepe merkeze uzakmı acaba??

Tepki Skoru
0
midyata atanan arkadaşlar nerdesiniz... yardımcı olalım birbirimize..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle