bende cok merak edıyorum 52 ve ustu cok var acaba benım puanım 49,250 bana sıra gelırmı acaba:emot101:ya da bizden kaç kişi alırlar? ücretli öğretmenler kontenjanları nasıl etkiler? 52 puan üstü kaç kişi sözleşmeli alımı bekliyordur????
30.000 atamada sözleşmeli mi alacaklar kadrolu mu?
hocam bizlerden çok kişi atandı. öyle başka branşlardaki gibi puanların aralarında çok kişi olduğunu, yığılma olduğunu sanmıyorum... inşallah kontenjanımız çok olurda hepimiz atanırız...bende cok merak edıyorum 52 ve ustu cok var acaba benım puanım 49,250 bana sıra gelırmı acaba:emot101:
Aynı görüşteyim Beroş hocam,haksızlık dizboyu malesef...Atanamayan bizler bir ümitle bekliyoruz işde..Sizin adınıza çok sevindim.Hayırlı uğurlu olsun.Darısı tüm atanamayanların başına..bize çok haksızlık yapıyorlar.ben 31 aralıkta atandım memleketimin bir köyüne inşlh sizde atanırsınız okul öncecileri çooooook seviyorummmmmmmmmm
biri bana ne olduğunu anlatabilir mi kafam çok karıştı arkadaşlar ssaassrrrehaziranda ek alım 30 bin deniliyor peki bu alım ne şimdi ? 2011 yılıDUYURU
Çeşitli basın organlarında Bakanlığımızca 2011 yılı içerisinde 10.000 adet memur
alınacağı şeklinde haberlerin yer aldığı görülmektedir.
2011 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu’nun 22. maddesi gereği Bakanlığımızdan
emeklilik, ölüm, istifa veya nakil sonucu ayrılan memur sayısının yüzde 50' sine tekabül
eden 4.755 adet ve bu sınırlar içinde memur ihtiyacını karşılayamayacak söz konusu idare,
kurum ve kuruluşlar için verilen rezerv kadrodan Bakanlığımıza verilen 10.500 adet atama
izni ile birlikte toplam 15.255 adet atama izinli kadromuz bulunmaktadır.
Söz konusu haberlerde bahse konu olan yukarıda açıklandığı üzere 2011 yılı
bütçesinden rezerv kadrodan Bakanlığımıza ayrılan 10.500 adet atama iznidir. Bunun da
diğer atama izinleriyle birlikte 2011 yılı içerisinde eğitim öğretim hizmetlerinde öğretmen
ihtiyacını karşılamak üzere öğretmen atamasında kullanılması planlanmaktadır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Personel Genel Müdürlüğü