Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sizce 30.000 ek alımda sözleşmeli kaça düşer?

Tepki Skoru
0
ya da bizden kaç kişi alırlar? ücretli öğretmenler kontenjanları nasıl etkiler? 52 puan üstü kaç kişi sözleşmeli alımı bekliyordur????

Tepki Skoru
0
30.000 atamada sözleşmeli mi alacaklar kadrolu mu?

Tepki Skoru
0
ya da bizden kaç kişi alırlar? ücretli öğretmenler kontenjanları nasıl etkiler? 52 puan üstü kaç kişi sözleşmeli alımı bekliyordur????
bende cok merak edıyorum 52 ve ustu cok var acaba benım puanım 49,250 bana sıra gelırmı acaba:emot101:

Tepki Skoru
0
30.000 atamada sözleşmeli mi alacaklar kadrolu mu?

hocam ankaraya ek alım mücadelesi için giden arkadaşlara önce kadrolu ardından sözleşmeli alım olacak demişler. ama mayıs sonuna olur diye belirtmişler. haftaya resmi açıklama bekliyoruz. :eek:llk:

Tepki Skoru
0
bende cok merak edıyorum 52 ve ustu cok var acaba benım puanım 49,250 bana sıra gelırmı acaba:emot101:
hocam bizlerden çok kişi atandı. öyle başka branşlardaki gibi puanların aralarında çok kişi olduğunu, yığılma olduğunu sanmıyorum... inşallah kontenjanımız çok olurda hepimiz atanırız...

Tepki Skoru
0
Bende 46.570 ile bekliyorum sözleşmeli alımı ama sınavada tekrar gireceğim,hazırlanıyorum.Keşke bir mucize olsada rehberlik branşına yaptıkları gibi bizim puanlarıda düşürüp hepimizi kadrolu alsalar...:(( mucizeeeeeeeeeeeeeee

Tepki Skoru
0
bize çok haksızlık yapıyorlar.ben 31 aralıkta atandım memleketimin bir köyüne inşlh sizde atanırsınız okul öncecileri çooooook seviyorummmmmmmmmm

Tepki Skoru
0
bize çok haksızlık yapıyorlar.ben 31 aralıkta atandım memleketimin bir köyüne inşlh sizde atanırsınız okul öncecileri çooooook seviyorummmmmmmmmm
Aynı görüşteyim Beroş hocam,haksızlık dizboyu malesef...Atanamayan bizler bir ümitle bekliyoruz işde..Sizin adınıza çok sevindim.Hayırlı uğurlu olsun.Darısı tüm atanamayanların başına..

Tepki Skoru
0
haftaya resmi açıklama gelince, o açıklmada kadrolu ve sözleşmeli öğrt. atama tarihleri yazıyor muydu? ne zaman başvuru yapacağımız falan yazıyor muydu?

Tepki Skoru
0
arkadaslar bu atama işi yargıya tasınmıs yargı iptal edilirse rüya görürüz ancak....

Tepki Skoru
0
Daha resmi bir açıklama yapılmadan nasıl yargıya taşınmış anlayamadım ???

Tepki Skoru
0
hiç bir şey olmaz Allahın izniyle ek alım gümbür gümbür geliyorrr......

Tepki Skoru
0
personel meb de okudum soru cevap kısmında ihtiyaç en çok rehberlikte 24 bin sınıf 12 bin vs. fakat okul öncesi tüm illerde zorunlu olduğu halde okul öncesini söylememişler neden acaba yaaa nolur bizi alsınlar ücretlileri almasınlar atamayı bekliyoruz umarım yine ters köşeye yatırmazlar yalan söylemek onlar için iş olmadığından oy istesinler diye yapıyorlar hele ki haziranın oprtasında derseler herp yalan szaten

Tepki Skoru
0
bi bilsek 52 puan üstü kaç kişi kalmış? geçen atamada taban 30 du! başvuran kişi sayısı 6 bin küsürdü.

acaba bu alımda eğer 30 bin alınırsa bizlerden 2000-3000 kişi alınır mı? offff resmi yazı gelsede biran önce!

Tepki Skoru
0
DUYURU
Çeşitli basın organlarında Bakanlığımızca 2011 yılı içerisinde 10.000 adet memur
alınacağı şeklinde haberlerin yer aldığı görülmektedir.
2011 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu’nun 22. maddesi gereği Bakanlığımızdan
emeklilik, ölüm, istifa veya nakil sonucu ayrılan memur sayısının yüzde 50' sine tekabül
eden 4.755 adet ve bu sınırlar içinde memur ihtiyacını karşılayamayacak söz konusu idare,
kurum ve kuruluşlar için verilen rezerv kadrodan Bakanlığımıza verilen 10.500 adet atama
izni ile birlikte toplam 15.255 adet atama izinli kadromuz bulunmaktadır.
Söz konusu haberlerde bahse konu olan yukarıda açıklandığı üzere 2011 yılı
bütçesinden rezerv kadrodan Bakanlığımıza ayrılan 10.500 adet atama iznidir. Bunun da
diğer atama izinleriyle birlikte 2011 yılı içerisinde eğitim öğretim hizmetlerinde öğretmen
ihtiyacını karşılamak üzere öğretmen atamasında kullanılması planlanmaktadır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Personel Genel Müdürlüğü

Tepki Skoru
0
az kaldı inşallah el alım müjdesinde... inş. 30 000 e tamamlanır:))

Tepki Skoru
0
DUYURU
Çeşitli basın organlarında Bakanlığımızca 2011 yılı içerisinde 10.000 adet memur
alınacağı şeklinde haberlerin yer aldığı görülmektedir.
2011 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu’nun 22. maddesi gereği Bakanlığımızdan
emeklilik, ölüm, istifa veya nakil sonucu ayrılan memur sayısının yüzde 50' sine tekabül
eden 4.755 adet ve bu sınırlar içinde memur ihtiyacını karşılayamayacak söz konusu idare,
kurum ve kuruluşlar için verilen rezerv kadrodan Bakanlığımıza verilen 10.500 adet atama
izni ile birlikte toplam 15.255 adet atama izinli kadromuz bulunmaktadır.
Söz konusu haberlerde bahse konu olan yukarıda açıklandığı üzere 2011 yılı
bütçesinden rezerv kadrodan Bakanlığımıza ayrılan 10.500 adet atama iznidir. Bunun da
diğer atama izinleriyle birlikte 2011 yılı içerisinde eğitim öğretim hizmetlerinde öğretmen
ihtiyacını karşılamak üzere öğretmen atamasında kullanılması planlanmaktadır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Personel Genel Müdürlüğü
biri bana ne olduğunu anlatabilir mi kafam çok karıştı arkadaşlar ssaassrrrehaziranda ek alım 30 bin deniliyor peki bu alım ne şimdi ? 2011 yılı
bütçesinden rezerv kadrodan Bakanlığımıza ayrılan 10.500 adet atama iznidir. Bunun da diğer atama izinleriyle birlikte 2011 yılı içerisinde eğitim öğretim hizmetlerinde öğretmen ihtiyacını karşılamak üzere öğretmen atamasında kullanılması planlanmaktadır.bu cümlede ne anlamıyor çıkıyor şimdi????????????

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle