ben kesinlikle ücretli öğretmenlikten yana değilim.Zaten 10 yıl ücretli öğretmenlik yapıp sürünmüşüm.Bana hiçbiir veli gelip de nerden mezunsun bölümün ne diye sormadı.Geçen yıl merkezde olmama rağmen .Önemli olan MEB in sınıfçıları almaması
ben kesinlikle ücretli öğretmenlikten yana değilim.Zaten 10 yıl ücretli öğretmenlik yapıp sürünmüşüm.Bana hiçbiir veli gelip de nerden mezunsun bölümün ne diye sormadı.Geçen yıl merkezde olmama rağmen .Önemli olan MEB in sınıfçıları almaması
ya arkadaşlar niye 10 yıl özelde çalışıyosunuz.1 yılınızı yok sayın kpss ye çalışın atanınokulöncesi öğretmenleri çok düşük alıyorlar.birazda bunu sorgulayalım lütfen.biz 70 aldık ta atanamadıkmı.bende aöf oöö 4.sınıfa geçtim.sizdenim ama 35 40ları görüce çok üzülüyorum.o kadar okumuşuz.özele niye hizmetçilik edeliben kesinlikle ücretli öğretmenlikten yana değilim.Zaten 10 yıl ücretli öğretmenlik yapıp sürünmüşüm.Bana hiçbiir veli gelip de nerden mezunsun bölümün ne diye sormadı.Geçen yıl merkezde olmama rağmen .Önemli olan MEB in sınıfçıları almaması