Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ücretlİ ÖĞretmenlİĞe baŞvurursak.....! Neler olur bakin....

Tepki Skoru
0
ben kesinlikle ücretli öğretmenlikten yana değilim.Zaten 10 yıl ücretli öğretmenlik yapıp sürünmüşüm.Bana hiçbiir veli gelip de nerden mezunsun bölümün ne diye sormadı.Geçen yıl merkezde olmama rağmen .Önemli olan MEB in sınıfçıları almaması

Tepki Skoru
0
ssınıfçılar la aramızda dağlar kadar fark var ama meb anlamakk istiyor

Tepki Skoru
0
adanada ücretli öğretmenliğe emekli ökul öncesi öğretmenleride başvuru yapabiliyor.bizi atamamak için ellerindeki bütün fırsatları deniyorlar

Tepki Skoru
0
ücretliye başvuran şahıslar bilmiyorlar bugün bizim önümüzü tıkıyorlar özellikle 4.sınıflar ama seneyede onların önü tıkanacak etme bulma dünyası arkadaş başvurma bir yerde onlar bize mecburlar sazan gibi atlamayın.geçen yıl bana evimin dibindeki okulu verdiler ücretli dilekçe yazdım atanana kadar yapmıycam diye adam okudu bana cevabı sen yapmazsan yerine yapacak çok dedi niye fırsat veriyorsun kardeşim.benim vicdanım rahat atanamadım ama bir arkadaşımın atanmasına vesile oldum.buna kafanız basmıyormu mecbur kalsınlar nasıl tabanı 0000000000000000 çekiyorlar göreceksiniz

Tepki Skoru
0
ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİĞE KİMSE BAŞVURMASIN BEN 5 YIL YAPTIM. ŞARTLARI VE STATÜN BİR HİZMETLİ KADAR DEĞİL. SİZİ LİMON GİBİ SIKACAKLAR , BOZUK PARA GİBİ HARCAYACAKLAR. LÜTFEN ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİĞE BAŞVURMAYIN.
arkadaŞlar uyumayin aÇiĞi Ücretlİ ÖĞretmenle kapatmaya ÇaliŞacaklar. Tipki ustaÖĞretİcİlİk gİbİ. Şansimiz var tek Şans bu yilda zorunlu İller olmasi bunu kullanarak heryere mel atalim ayni anda . Kontenjanlarin artma olasiliĞi yÜksek. Hepİmİzİn atandiĞini bİlİyor herkes. 7000 kİŞİ kaldiĞimizi duyuralim

Tepki Skoru
0
OKULÖNCESİ BU YILLA BİRLİKTE 57 İL ZORUNLU OLUYOR. BİZ ATAMA BEKLEYEN 7000 OKULÖNCESİ EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ KALDIK. ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİĞE BAŞVURU YAPMAYACAĞIZ. BAKANIN AÇIKLAMASINA GÖRE OKULÖNCESİ ÖĞRETMENİNE ÇOK İHTİYAÇ VARKEN KADROLU ATAMADA DÜŞÜK KONTENJAN AÇMIŞTIR. zORUNLU İLLERİN AÇIĞIN KAPANMASINA MEZUN SAYISI BİLE YETMEZKEN AÇILAN KONTENJAN AZDIR. EYLÜL ATAMASINDA 7000 ATAMA KONTEJANI İSTİYORUZ.
AKİM ANKARA TALEP OLARAK GÖNDERDİM.

HADİ ARKADAŞLAR HERKES GÖNDERSİN
ÖZET BÖLÜME BAKANIN BÜTÜN MEZUNLARI ALABİLECEĞİNİ SÖYLEDİĞİNİ VS. YAZDIM
KONTENJANIN KADROLUDA AZ OLDUĞUNU FALAN YAZDIM

Tepki Skoru
0
OKULÖNCESİ BU YILLA BİRLİKTE 57 İL ZORUNLU OLUYOR. BİZ ATAMA BEKLEYEN 7000 OKULÖNCESİ EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ KALDIK. ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİĞE BAŞVURU YAPMAYACAĞIZ. BAKANIN AÇIKLAMASINA GÖRE OKULÖNCESİ ÖĞRETMENİNE ÇOK İHTİYAÇ VARKEN KADROLU ATAMADA DÜŞÜK KONTENJAN AÇMIŞTIR. zORUNLU İLLERİN AÇIĞIN KAPANMASINA MEZUN SAYISI BİLE YETMEZKEN AÇILAN KONTENJAN AZDIR. EYLÜL ATAMASINDA 7000 ATAMA KONTEJANI İSTİYORUZ.

gönderin arkadaşlar.......... bir kaç dk. yı almaz......... destek verelim birbirimize..............

Tepki Skoru
0
ben kesinlikle ücretli öğretmenlikten yana değilim.Zaten 10 yıl ücretli öğretmenlik yapıp sürünmüşüm.Bana hiçbiir veli gelip de nerden mezunsun bölümün ne diye sormadı.Geçen yıl merkezde olmama rağmen .Önemli olan MEB in sınıfçıları almaması
ya arkadaşlar niye 10 yıl özelde çalışıyosunuz.1 yılınızı yok sayın kpss ye çalışın atanınokulöncesi öğretmenleri çok düşük alıyorlar.birazda bunu sorgulayalım lütfen.biz 70 aldık ta atanamadıkmı.bende aöf oöö 4.sınıfa geçtim.sizdenim ama 35 40ları görüce çok üzülüyorum.o kadar okumuşuz.özele niye hizmetçilik edeli

Tepki Skoru
0

aguclu@milliyet.com.tr BU ADRESEDE GÖNDERİN ARKADAŞLAR

Tepki Skoru
0
pardon arkadaşlar ücretli öğretmenlik yazacağıma özel yazdım.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar şunu unutmayın eğer başvuranların diplomasında oö si veya çoc gelişimi yazmazsa bizden alım yine çok olur.yani şu demek sınıfçıların başvurması önemli değil bizim bölümler başvurmasınlar bakın kontenjan nasıl artyor.

Tepki Skoru
0
2010 YILI MERKEZİ YÖNETİM BÜTÇE KANUNU TASARISI

Öncelikle okul öncesi eğitimle başlamak istiyorum. Okul öncesi eğitim, kişiliğin gelişiminde en önemli dönemi oluşturmakta ve 1960'lı yıllarda Türkiye'de bunun farkına varılmış olmasına rağmen, gerçekten bu konuda yıllarca Türkiye’de bir ilerleme sağlanamamıştır.
Eğitimin ilk ve en önemli basamağı olan bu alanda 2002 yılında yüzde 11 olan okullaşma oranı, 2008-2009 öğretim yılında yüzde 33'e, şu anda uyguladığımız otuz iki pilot ildeki beş yaş grubunun tamamının eğitim görmeleri amacıyla yapılan uygulamayla bu oranın çok daha yükseldiğini söyleyebilirim. Otuz iki ilimizde okullaşma oranı yüzde 100'e, ülke genelinde de yüzde 40'a çıkmaktadır.
Okul öncesi eğitimde sağlanan her gelişme aynı zamanda kız çocuklarının okullaşmasına, eğitimde daha uzun süre kalmalarına ve kızlarımızın meslek sahibi olacak okullar ve üniversitelere devamlarına çok önemli katkısı olacaktır.
Bu kapsamda okul öncesi öğretmen ihtiyacımızı karşılamak üzere 2009 yılında 15 bin 536 sözleşmeli öğretmen alındı.
Okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak için 7 bin 80 öğretmenimizin daha görevlendirilmesi düşünülmektedir.
İhtiyaca göre gezici (mobil) anasınıfları kurulmuş, ayrıca tüm ilçelere birer bağımsız anaokulu açılması da hedeflenmektedir.

BİZ OKULÖNCESİ ÖĞRETMEN ADAYLARI OLARAK MEB BU TASARLANAN BÜTÇE KANUNUN ARKASINDA DURMASINI İSTİYORUZ. ŞU ANDA "ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE, 7 ÇOK GEÇ, 81 ANASINIFI VE 5 YAŞIN ZORUNLU EĞİTİME GEÇMESİ" GİBİ KAMPANYA VE PROJELER VAR. OKULÖNCESİNDE EYLÜL AYINDA ZORUNLU EĞİTİME GEÇECEK PİLOT İLLER Yozgat, Denizli, Ayfonkarahisar, Şanlıurfa, Sakarya, Kocaeli, Hatay, Elazığ, Sivas, Erzincan, Mersin, Balıkesir, Niğde, Tokat, Antalya, Bitlis, Aydın, Malatya, Muş, Aksaray, Osmaniye, Manisa, Siirt, Bingöl ve Çorum’DUR. 2010 YILI KPSS SONUÇLARINA GÖRE 2308 KADROLU ATAMA YAPACAKTIR. OKULÖNCESİ EĞİTİMDE KONUŞULAN BU KADAR KAMPANYA, PROJE VE PİLOT İLLERE SADECE 2308 KİŞİLİK OKULÖNCESİ ÖĞRETMENE Mİ İHTİYAÇ VAR? TAKDİRİ SİZE BIRAKIYORUM.
SAYIN ÇUBUKCU OKULÖNCESİNİ YAYGINLAŞTIRMAK İÇİN ; BİZ ATANAMAYAN OKULÖNCESİ EĞİTİMİ MEZUNLARI ALMAK YERİNE ÜCRETLİ, LİSANS MEZUNU OLMAYAN ALAN BİLGİSİ OLMAYAN KİŞİLERİ AZ ÜCRETLE ÇALIŞTIRMAYI DÜŞÜNMEKTEDİR. AÇIK ÇOK FAZLADIR. EYLÜL ATAMASINDA 7000 ATAMA KONTENJANI İSTİYORUZ. DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ

Tepki Skoru
0
Zorunlu çalışma yükümlülüğü öngörülen hizmet alanlarındaki eğitim kurumlarında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (B) bendi kapsamında sözleşmeli öğretmen olarak geçirilen süreler zorunlu çalışma süresinden sayılır.

bu şu mu demek oluyor,sözleşmeli öğrtmenlerin çalıştıkları zamanlar zorunlu hizmetten sayılabilcek mi lütfen cvp????

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle