Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi

Tepki Skoru
0
heheheheheheheh atlatsan ne olcak herkezin derdi KPSS ooooooooofffffff offfffffffffffff hayal oldu artık benim için ...benim kazanamıycağım kesin inş sen kazanabilirsin:(:(:(

Tepki Skoru
0
inş. kpssyi de kazanırsn;) benim kpss ye daha var ben intibaktan korkuyorum aslında birazcık. çok fark dersi oluyomu ya:(gerçi bizim derleri sizin senedeki derslere göre baya değiştirdiler ama bakalım inş. atlatabilirm.

Tepki Skoru
0
inş. kpssyi de kazanırsn;) benim kpss ye daha var ben intibaktan korkuyorum aslında birazcık. çok fark dersi oluyomu ya:(gerçi bizim derleri sizin senedeki derslere göre baya değiştirdiler ama bakalım inş. atlatabilirm.
okadar şanslısın ki anlatamam sana :) çünkü sen çok dersten muhaf olcan....okul başladığında 4.sınıflara yada 3.sınıflara sor beni yada 2. sınıflara :):):) mutlaka söylerler nevriye adım yardımcı olurum ben sana :)

Tepki Skoru
0
ya şu 2. sınıftaki erkeklerde ne sulu şeylermiş yaa...nerde bizim nesil 4 te olan veya bitiren yokmu

Tepki Skoru
0
nevriye bu mesaj sana, ben tosya ticaret ve anadolu ticaret mesleklisesi 1. sınıf öğrencisiyim ve uludağ eğitim fakültesine gitmek istiyorum puanı hakkında bi bilgin varmı??ssaassrrressaassrrre

Tepki Skoru
0
:):):):) BEN DE nevriye 4.sınıfım artık :):):):) yardıma ihtiyacı olana yardımcı olurum:):):):)
slm arkadaşlar.uludağda okuyan okul öncesi öğrencileri.sizden bişey rica etcem.uludağ okul öncesai bölümünden mezun olan bir arkadaş vardı.soy ismini öğrenmem lazım lütfen yardımcı olun.ismi ZEYNEP SUDE.bu arkadaşı tanıyosanız soy ismini yazın lütfden çok önemli

Tepki Skoru
0
bende 2002 mezunuyum yani Uludağ Üniversitesinin ilk okul öncesi mezunlarından.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle