Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Umudunuzu kaybetmeyin!!!!

Tepki Skoru
0
Önce eğitim,sağlık ve güvenlik dediniz.Atanamayan doktor,polis,asker yok.Ama 300 bin öğretmen sokaklarda.

Tepki Skoru
0
hocam sizin puanınız kaç ya kaçkere sorduk yazmadınız yada o.ö.ö.değilmisiniz bukadar siyaseti haberi ortaya koyuyor başka bişey demiyorsunuz amacınız nedir ne yapmamızı istiyorsunuz bütün bu linkleri ben biliyorum zaten link koyup başka bişey yapmıyorsunuz çok biliyorsanız herşeyi bize akıl verin ozaman uygulamaya geçelim linkleri okuyup geçmek bi işe yaramıyor..........

Tepki Skoru
0
ÖRNEK METİN___________________

2011 ŞUBATTA ATAMA YAPILMALIDIR. KOPYACILAR ÖDÜLLENDİRİLMİŞ, DÜRÜST İNSANLAR CEZALANDIRILMIŞTIR…

10 Temmuz 2010 tarihinde yapılan KPSS’ de başarı kaydetmiş öğretmen adaylarının birçoğu, bu sınavın iptal olması ve 31 Ekim 2010 tarihinde yenilenmesi üzerine aynı başarıyı gösterememiş ve Kasım-2010 öğretmen atamalarında öğretmen olarak atanamamışlardır. http://cepkpss.blogcu.com Üstelik kopya çektiği iddia edilen kişilerin tekrarlanan sınavda dipleri görmesi, kimilerinin sınava girmemesi, sınava girenlerinde atanabilmesi ( ki ilk sınavda da kopya çekilmiş ve iptal edilmemiştir) kabul edilebilir bir durum değildir. Kopya çektiği neredeyse apaçık ortada olan, kopya çektiği ayyuka çıkmamış ve atanan bu kişilerle; atamada sınırda kalmış kişilerin hakkı öyle bir gasp edilmiştir ki bu durum hiçbir uygulamayı, hiçbir kurumu haklı çıkarmayacak konumdadır. http://cepkpss.blogcu.com Ortada çok açık bir hak gaspı vardır. Kopya çekenler üzerinden yeni sınav yapılarak, ilk sınavda yüksek alan fakat ikinci sınavda aynı başarıyı gösterememiş kişilerin yeni sınavla kaybettikleri hakkı 2011 Şubat ayında atama yapılarak giderilmelidir.. Kopya çekenlerin yanında çekmeyenlerin cezalandırılması, hatta kopya çekenlerin birçoğunun atanması artık MEB ve ÖSYM ye dolayısıyla devlete olan güveni zedelemekten öte, neredeyse hak-adaletin kaybolduğu bir ülkede yaşamanın hıncını insanlara, ÖĞRETMENLERE aşılamaktadır...

T.C. Başbakanı, Cumhurbaşkanı ve Milletvekillerinin milletin temsilcisi oldukları unutulmamalıdır.. Anayasamızın 2.maddesine göre; "T.C demokratik,laik,sosyal bir hukuk devletidir"Hukuk Devleti: İnsan haklarına saygılı ve bu hakları koruyucu adil bir hukuk düzeni kuran ve bunu devam ettirmekle sorumludur..

Oysaki yakın zamanda kamuoyunda, söz konusu mağduriyetin nispeten çözümü olabilecek bir beklenti ortaya çıkmış ve Milli Eğitim Bakanlığı’na 30 bin kadrolu öğretmen atamasına ek olarak 10 bin kadronun daha verileceği konuşulmuştur. http://cepkpss.blogcu.com Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek’in basına yansıyan açıklamalarından yola çıkarak, 2010 yılı için ek 10 bin kadrolu öğretmen atamasına sıcak baktıkları şeklinde, öğretmen adaylarında bir algı oluşmuştur. Ancak bu algıyı doğrulayacak ve beklentileri karşılayacak resmi ve somut bir adım atılmış değildir.
Yukarıda izah olunan sebeplerden dolayı; Milli Eğitim Bakanlığı’na 2011 yılı için verilecek kadrolardan bir kısmı olan asgari 10 bin öğretmen kadrosunun Şubat-2011’de kullanmasını beklemekteyiz.
MAİLLERİMİZİN ULAŞTIĞI SAYIN MİLLETVEKİLLERİ BU OLAYLARIN ÜSTÜNE GİTMENİZİ,
MAİLLERİMİZN ULAŞTIĞI DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI BU OLAYI GÜNDEME TAŞIMANIZI BEKLİYORUZ.
Atamaları Kopyacıların Eliyle Çalınan Öğretmenler

___________GÖNDERİLECEK ADRESLER_________

ADRESLER: BÜTÜN ULUSAL TV KANALLARI ,YAZARLAR, MİLLETVEKİLLERİ, BAKANLIK, BAŞBAKANLIK VE MEB ÇALIŞANLARI, ŞUBAT ATAMASI İÇİN KİLİT İSİMLER ( MÜSTEŞARLAR ), SENDİKALAR, MALİYE.....

NOT: ADRESLER TOPLU GÖNDERİLECEK ŞEKİLDE AYARLANMIŞTIR... GMAİL HESABI ALARAK SINIRSIZ BİR ŞEKİLDE BÜTÜN ADRESLERE TEPKİLERİNİZİ İLETEBİLİRSİNİZ..YA DA 50'ŞER PARTLAR ŞEKLİNDE DİĞER ADRESLERİNİZDEN DE ATABİLİRSİNİZ...

GMAİL ALMAK İÇİN TIKLAYIN

METNİ AŞAĞIDAKİ ADRESLERE TOPLU OLARAK GÖNDERİN ARKADAŞLAR..

NOT: AŞAĞIDA 960 MAİL ADRESİ BULUNMAKTADIR. BUNLARIN YAKLAŞIK 200 Ü GERİ DÖNMEKTEDİR... 760 ADRESE MAİLLER GİTMEKTEDİR.. BİLGİNİZE...

koksal.toptan@tbmm.gov.tr; bekir.bozdag@tbmm.gov.tr; celik.huseyin@tbmm.gov.tr; kamer.genc@tbmm.gov.tr; omer.celik@tbmm.gov.tr; vahit.kirisci@tbmm.gov.tr; hulusi.guvel@tbmm.gov.tr; salih.kapusuz@tbmm.gov.tr; bulentgedikli@tbmm.gov.tr; veyseleroglu@tbmm.gov.tr; hakki.suha.okay@tbmm.gov.tr; cpacaci@tbmm.gov.tr; ytugrulturkes@tbmm.gov.tr; muharrem.ince@tbmm.gov.tr; ilhan.evcin@tbmm.gov.tr; faruk.nafiz.ozak@tbmm.gov.tr; kemalettin.goktas@tbmm.gov.tr; hamza.yerlikaya@tbmm.gov.tr; kemal.kilicdaroglu@tbmm.gov.tr; ilhankesici@tbmm.gov.tr; idris.naim.sahin@tbmm.gov.tr; siirle.cehsu1@gmail.com ; fatma.nur.serter@tbmm.gov.tr; ozlem.turkone@tbmm.gov.tr; idrisgulluce@tbmm.gov.tr; guldal.aksit@tbmm.gov.tr; kursat.atilgan@tbmm.gov.tr; omer.celik@tbmm.gov.tr; gaye.erbatur@tbmm.gov.tr; dengirmir@tbmm.gov.tr; fatos.gurkan@tbmm.gov.tr; hulusi.guvel@tbmm.gov.tr; ali.kucukaydin@tbmm.gov.tr; tacidar.seyhan@tbmm.gov.tr; yilmaz.tankut@tbmm.gov.tr; necdet.unuvar@tbmm.gov.tr; muharrem.varli@tbmm.gov.tr; mustafa.vural@tbmm.gov.tr; ahmetaydin@tbmm.gov.tr; egemen@egemenbagis.com; ruhi.acikgoz@tbmm.gov.tr; osman.ertugrul@tbmm.gov.tr; haluk.ozdalga@tbmm.gov.tr; y.coskunyurek@tbmm.gov.tr; onur.oymen@tbmm.gov.tr; agah.kafkas@tbmm.gov.tr; mehmet.saglam@tbmm.gov.tr; yuksel.ozden@tbmm.gov.tr; fetani.battal@tbmm.gov.tr; askinasan@tbmm.gov.tr; ctasar@tbmm.gov.tr; cemaltasar@cemaltasar.com; fikri.isik@tbmm.gov.tr; sami.guclu@tbmm.gov.tr; osman.kilic@tbmm.gov.tr; mete.dogruer@tbmm.gov.tr; fatma.nur.serter@tbmm.gov.tr; durdu.ozbolat@tbmm.gov.tr; engin.altay@tbmm.gov.tr; muharrem.ince@tbmm.gov.tr; ahmet.duran.bulut@tbmm.gov.tr; beytullahasil@tbmm.gov.tr; akif.akkus33@tbmm.gov.tr; muharrem.ince@tbmm.gov.tr; nimetcubukcu@akparti.org.tr; nimet.cubukcu@tbmm.gov.tr; ozelkalem@meb.gov.tr; yuksel.ozden@tbmm.gov.tr; dilekkom@tbmm.gov.tr; anahaber@kanald.com.tr; StarHaber@startv.com.tr; info@cnnturk.com.tr; haber@aksam.com.tr; mabirand@e-kolay.net; rauftinc@hurriyet.com.tr; ftamer@posta.com.tr; ybayer@hurriyet.com.tr; yozdil@hurriyet.com.tr; sergin1@hurriyet.com.tr; egtkom@tbmm.gov.tr; editor@aksam.com.tr; info@anayurtgazetesi.com; info@birgun.net; postakutusu@cumhuriyet.com.tr; dunya@dunyagazetesi.com.tr; gazete34@gmail.com; okur@htgazete.com.tr; tercumanankara@gmail.com; eberber@hurriyet.com.tr; okur@milliyet.com.tr; posta@simge.com.tr; info@referansgazetesi.com; myetkin@radikal.com.tr; info@referansgazetesi.com; editor@sabah.com.tr; starextra@stargazete.com; iletisim@taraf.com.tr; irtibat@yeniasya.com.tr; halklailiskiler@yenisafak.com.tr; internet@zaman.com.tr; flashtvhaber@operamail.com; yenidunya@kanal7com.tr; anahaber@atv.com.tr; izleyici@cnbce.com; info@cnnturk.com.tr; flashtv-w@flashtv.com.tr; editor@haberturk.com; haber@istanbultv.com; haber@kanala.com.tr; info@kanald.com.tr; ntv@ntvcom.tr; wm@meltemtv.com.tr; info@showtv.net; webmaster@startv.com.tr; tgrt@tgrt.com.tr; haber@trt.net.tr; tv8@tv8.com.tr; ulusal@ulusalkanal.com.tr;info@fox.com.tr; aguclu@milliyet.com.tr; bimer@basbakanlik.gov.tr; a.aymaz@zaman.com.tr; dilipak@akit.com.tr; yildirim@sabah.com.tr; a.sahin@zaman.com.tr; acemal@hotmail.com; a.kurucan@zaman.com.tr; a.selim@zaman.com.tr; atasgetiren@yenisafak.com.tr; t.alkan@zaman.com.tr; a.unal@zaman.com.tr; avardar@sabah.com.tr; avarol@akit.com.tr; aemre@yenisafak.com.tr; akinbirdal@yenigundem.com; alaattinm@aksam.com.tr; a.bulac@zaman.com.tr; a.colak@zaman.com.tr; agumus@yenisafak.com.tr; ah.aslan@zaman.com.tr; alikirca@sabah.com.tr; alisen@sabah.com.tr; ali.sen@stargazete.com; aakat@sabah.com.tr; adorsay@sabah.com.tr; agokce@milliyet.com.tr; a.tarhan@zaman.com.tr; aengin@doruk.net.tr; aykuti@aksam.com.tr; aarman@hurriyet.com.tr; aduzkan@hotmail.com; bbaykoc@fanatik.com.tr; bayraktar.bayrakli@sabah.com.tr; bcoskun@hurriyet.com.tr; bekirt@aksam.com.tr; b.ayvazoglu@zaman.com.tr; a.bilici@guresimiz.org; bulendk@aksam.com.tr; b.korucu@zaman.com.tr; bovacik@hurriyet.com.tr; burhana@aksam.com.tr; ataklic@sabah.com.tr; cuyguc@fanatik.com.tr; cavit.kavak@stargazete.com; c.behar@zaman.com.tr; cemale@aksam.com.tr; ozdogan@stargazete.com; cigerim@cumhuriyet.com.tr; cemilev@aksam.com.tr; ccandar@sabah.com.tr; caltan@sabah.com.tr; culsever@hurriyet.com.tr; demettezcan@hotmail.com; deniza@aksam.com.tr; ykerimoglu@akit.com.tr; som@posta.cumhuriyet.com.tr; dsazak@milliyet.com.tr; dilek.onder@stargazete.com; akhanli@gmx.de; dheper@milliyet.com.tr; dhizlan@hurriyet.com.tr; dkologlu@milliyet.com.tr; gtezmen@hurriyet.com.tr; ngedik@hurriyet.com.tr; dcundioglu@yenisafak.com.tr; e.eroglu@zaman.com.tr; e.sozen@zaman.com.tr; mkazci@akit.com.tr; e.dumanli@zaman.com.tr; ecolasan@hurriyet.com.tr; ekaraca@yenigundem.com; eminp@aksam.com.tr; eardic@stargazete.com; everel@fanatik.com.tr; eberber@hurriyet.com.tr; enver.seyidoglu@ihlas.net.tr; ercanaktuna@aksam.com.tr; seker@pamuk.cu.edu.tr; esenay@milliyet.com.tr; e.basyurt@zaman.com.tr; ecelebi@hurriyet.com.tr; genki@gol.com; ekatircioglu@radikal.com.tr; e.ozbilgen@zaman.com.tr; ersanc@aksam.com.tr; ertugy@aksam.com.tr; eozkok@hurriyet.com.tr; esen.unur@stargazete.com; ecetinel@radikal.com.tr; e.can@zaman.com.tr; f.mercan@zaman.com.tr; f.uraz@zaman.com.tr; dcundioglu@yenisafak.com.tr; ftinc@hurriyet.com.tr; ferhataydogan_01@hotmail.com; f.baris@zaman.com.tr; fkaya@journalist.com; feyza@yenigundem.com; fbila@milliyet.com.tr; f.ertan@zaman.com.tr; f.turkel@zaman.com.tr; fuat.bol@ihlas.net.tr; fozkan@radikal.com.tr; g.mujde@milliyet.com.tr; gokturk@turk.net; gulerk@aksam.com.tr; gcivaoglu@milliyet.com.tr; gmengi@sabah.com.tr; guras@milliyet.com.tr; g.simsek@zaman.com.tr; gtaner@simge.com.tr; i.ekiz@zaman.com.tr; h.kirimli@zaman.com.tr; hdevrim@hurriyet.com.tr; halil.delice@ihlas.net.tr; hkakinc@stargazete.com; h.dursun@zaman.com.tr; hkalafat@hurriyet.com.tr; haluks@kanald.com.tr; hcemal@milliyet.com.tr; hkarakaya@akit.com.tr; h.pulur@milliyet.com.tr; h.sutay@zaman.com.tr; h.unal@zaman.com.tr; ekonomi@ihlas.net.tr; h.beser@zaman.com.tr; hcetin@hurriyet.com.tr; h.ismail@zaman.com.tr; hikmet.cetinkaya@cumhuriyet.com.tr; h.yavuz@zaman.com.tr; uluch@sabah.com.tr; hulki.cevizoglu@populerbilim.com.tr; aykol@operamail.com; h.gulerce@zaman.com.tr; h.sumer@zaman.com.tr; yildizmm@aksam.com.tr; i.karayegen@zaman.com.tr; ikardes@yenisafak.com.tr; i.kibrizli@zaman.com.tr; i.gursoy@zaman.com.tr; m.igrek@guresimiz.org; isarier@sabah.com.tr; i.cevik@zaman.com.tr; ipek.cem@sabah.com.tr; i.pala@zaman.com.tr; ismet.berkan@radikal.com.tr; iozel@yenisafak.com.tr; ismet.tongo@fanatik.com.tr; a.istanbulluoglu@guresimiz.org; izzets@aksam.com.tr; jsevim@milliyet.com.tr; k.dikbas@zaman.com.tr; kazimk@aksam.com.tr; kguler@akit.com.tr; kemalu@aksam.com.tr; kenan.akin@ihlas.net.tr; kenanates@aol.com; kbasar@stargazete.com; lumar@sabah.com.tr; e.ergene@zaman.com.tr; makifaydin@yenisafak.com.tr; a.yildirimturk@zaman.com.tr; m.necati@ihlas.net.tr; n.sepetcioglu@zaman.com.tr; m.burkuk@zaman.com.tr; m.cebi@zaman.com.tr; mlevi@yenigundem.com; m.niyazi@zaman.com.tr; maltan@sabah.com.tr; m.gundem@zaman.com.tr; mehmetmetiner@turkport.net; mseker@yenisafak.com.tr; mtan@fanatik.com.tr; mehmet.yilmaz@radikal.com.tr; m.arat@zaman.com.tr; m.asik@milliyet.com.tr; mutku@yenisafak.com.tr; mtamer@milliyet.com.tr; m.toker@milliyet.com.tr; mtukenmez@fanatik.com.tr; magrosyan@yenigundem.com; m.kemal.oke@ihlas.net.tr; mine.saulnier@free.fr; msarikaya@hurriyet.com.tr; mkizilkaya@yenigundem.com; msoysal@hurriyet.com.tr; mbasaran@ihlas.net.tr; mbirsel@sabah.com.tr; m.armagan@zaman.com.tr; balbay@cumhuriyet.com.tr; mustafad@aksam.com.tr; mkutlay@hurriyet.com.tr; mkutlu@yenisafak.com.tr; mmutlu@stargazete.com; mnoyan@fanatik.com.tr; mustafaoguz1@gmail.com ; m.unal@zaman.com.tr; nkutlay@yenigundem.com; nyalinkilic@fanatik.com.tr; ngureli@milliyet.com.tr; n.bekiroglu@zaman.com.tr; ngurdogan@yenisafak.com.tr; nkalkan@milliyet.com.tr; nilicak@yenisafak.com.tr; nazmiyeg@superonline.com; nebilo@sabah.com.tr; nbilgic@fanatik.com.tr; ndogru@sabah.com.tr; nulgen@fanatik.com.tr; necmettinf@aksam.com.tr; nperekli@fanatik.com.tr; n.sezik@zaman.com.tr; nesrint@aksam.com.tr; n.bayhan@zaman.com.tr; nilcer@turk.net; n.gonultas@zaman.com.tr; nakman@sabah.com.tr; ouluc@ihlas.net.tr; pergen@maliye.gov.tr; kalite@maliye.gov.tr; mub@meb.gov.tr; mtemel@meb.gov.tr; cdemirtas@meb.gov.tr; salihcelik@meb.gov.tr; recepisik@meb.gov.tr; asarslan@meb.gov.tr; rkaya@meb.gov.tr; ssabaz@meb.gov.tr; bilgi@egitimsen.org.tr; egitimbirsen@egitimbirsen.org.tr; agundogdu@egitimbirsen.org.tr; haliletyemez@egitimbirsen.org.tr; ahmetozer@egitimbirsen.org.tr; hidiryildirim@egitimbirsen.org.tr; esattektas@egitimbirsen.org.tr; fusunaltuntop@egitimbirsen.org.tr; info@maxajans.com.tr; tha@tha.com.tr; yurt@anadoluajansi.com.tr; cihan@cihan.com.tr; anka@ankaajansi.com.tr; istanbul@ankaajansi.com.tr; dhayurt@dha.com.tr; batuhan.yasar@iha.com.tr; info@haberajans.com; haber@diclehaber.com.tr; newsdesk@milimetre.com; anses@ansesnet.com; info@ebmhaber.com.tr; h.karali@zaman.com.tr; tuba@ajanstuba.com.tr; anses@ansesnet.com; haber@ntv.com.tr; info@cnnturk.com.tr; anahaber@atv.com.tr; anahaber@kanald.com.tr; editor@kanald.com.tr; info@showtv.net; StarHaber@startv.com.tr; webmaster@startv.comtr; kanal7@kanal7.com; habersaati@kanal7.com; haber@stv.com.tr; webmaster@trt.net.tr; haber@tgrt.com.tr; kanal1@kanal1.com.tr; eisleyen@milliyet.com.tr; webadmin@milliyet.com.tr; editor@hurriyetim.com.tr; editor@sabah.com.tr; okuriletisim@radikal.com.tr; editor@stargazetesi.com.tr; kuzeycan@stargazetesi.com.tr; haber@aksam.com.tr; danisma@gunes.com.tr; info@birgun.net; portal@cumhuriyet.com.tr; posta@evrensel.net; iletisim@radikal.com.tr; editor@sabah.com.tr; takvim@takvim.com.tr; habertaraf@gmail.com; bizeulasin@gazetevatan.com; yenicag@yenicaggazetesi.com.tr; erkantan@tv8.com.tr; aguclu@abbasguclu.com; trnihaninal@gmail.com; batakan@milliyet.com.tr; ncakmakci@hurriyet.com.tr; zh.sahin@gmail.com; ekaya@hurriyet.com.tr; evrenselankara@gmail.com; kenan_tiryaki@hotmail.com; bkotan@radikal.com; kivancel@gmail.com; bulutyakup@mynet.com; gokhan.kaya@tg.com.tr; filizguler@stargazete.com; mgunay@gazete.com; tuncerkoseoglu@gmail.com; hakkikurban@gmail.com; ibrahim.asalioglu@zaman.com.tr; burcuselcuk.esen@showtv.com.tr; gokben.ozdemir@trt.net.tr; sayan@atv.com.tr; medayalcin@hotmail.com; sevda.ozen@tgrthaber.com.tr; idil.gungor@ntv.com.tr; gulseren.guver@ntv.com.tr; mustafakomurcu@kanala.com.tr; esrakaya@hotmail.com; eyazgic@htgazete.com.tr; haber@tv8.com.tr; canoacelik@ulusalkanal.com.tr; cimencetin@skyturk.com.tr; aylinerokay@skyturk.tv; orionstaripek@hotmail.com; yeta.butuc@fox.com.tr; kubilaygulbek@yirmidort.tv; mehmetkaracareh@hotmail.com; nimet2005okan@hotmail.com; t.cetinkaya@zaman.com.tr; coskungulsen@hotmail.com; pkaplan@htgazete.com.tr; canligaste@ntv.com.tr; enveraysever@birgun.net; emincolasan@sozcum.com; uluch@sabah.com.tr; ahmetaltan111@gmail.com; ycongar@mac.com; fatma.nur.serter@tbmm.gov.tr; durdu.ozbolat@tbmm.gov.tr; engin.altay@tbmm.gov.tr; muharrem.ince@tbmm.gov.tr; akif.akkus33@tbmm.gov.tr; ahmet.duran.bulut@tbmm.gov.tr; nihaninal@gmail.com; batakan@milliyet.com.tr; ncakmakci@hurriyet.com.tr; zh.sahin@gmail.com; ekaya@hurriyet.com.tr; evrenselankara@gmail.com; kenan_tiryaki@hotmail.com; bkotan@radikal.com; kivancel@gmail.com; bulutyakup@mynet.com; gokhan.kaya@tg.com.tr; filizguler@stargazete.com; mgunay@gazete.com; tuncerkoseoglu@gmail.com; hakkikurban@gmail.com; ibrahim.asalioglu@zaman.com.tr; burcuselcuk.esen@showtv.com.tr; gokben.ozdemir@trt.net.tr; sayan@atv.com.tr; medayalcin@hotmail.com; sevda.ozen@tgrthaber.com.tr; idil.gungor@ntv.com.tr; gulseren.guver@ntv.com.tr; mustafakomurcu@kanala.com.tr; esrakaya@hotmail.com; eyazgic@htgazete.com.tr; haber@tv8.com.tr; canoacelik@ulusalkanal.com.tr; cimencetin@skyturk.com.tr; aylinerokay@skyturk.tv; orionstaripek@hotmail.com; yeta.butuc@fox.com.tr; kubilaygulbek@yirmidort.tv; mehmetkaracareh@hotmail.com; nimet2005okan@hotmail.com; t.cetinkaya@zaman.com.tr; coskungulsen@hotmail.com; pkaplan@htgazete.com.tr; canligaste@ntv.com.tr; enveraysever@birgun.net; emincolasan@sozcum.com; uluch@sabah.com.tr; ahmetaltan111@gmail.com; ycongar@mac.com; fatma.nur.serter@tbmm.gov.tr; durdu.ozbolat@tbmm.gov.tr; engin.altay@tbmm.gov.tr; muharrem.ince@tbmm.gov.tr; akif.akkus33

Tepki Skoru
0
ben şunu söliyim bunları koymayın bence herkes aptal değil biliyor yinede takdir sizin

Tepki Skoru
0
arkadaşlar açılan kurslar çığ gibi biyümekte önüne gelen ücretli okul öncesi öğretmeni olmakta ne olur eğitim sne mail atalım lütfen geçen sene bu işe eğitim sen dur demişti ve 10bin atama olmuştu lütfen bişeyler yapmazsak atanmamız iice hayal olcak face ismail koncuk sayfası var orayada mesajlar atın sesimiz duyulusun yalvarırım ne olur yaaa memurlar nete bi bakın hele herkes katılıyo bu kursalara

Tepki Skoru
0
sayın site yönetimi ne olur sizde birşeyler yapın yoksa mesleğimiz elden gidiyo lütfen yaaa

Tepki Skoru
0
arkadaşlar açılan kurslar çığ gibi biyümekte önüne gelen ücretli okul öncesi öğretmeni olmakta ne olur eğitim sne mail atalım lütfen geçen sene bu işe eğitim sen dur demişti ve 10bin atama olmuştu lütfen bişeyler yapmazsak atanmamız iice hayal olcak face ismail koncuk sayfası var orayada mesajlar atın sesimiz duyulusun yalvarırım ne olur yaaa memurlar nete bi bakın hele herkes katılıyo bu kursalara[/QUO
Yediiklim hocam size katılıyorum arkadaşlar bi şeyler yapmalıyız bu kursa katılıp belge alanların sayısı artıyor ve bizim atanmamız hayal olucak...DAVA AÇMALIYIZ...lütfen tanıdık avukatlarımza danışalım bi şeyler yapalım lütfennn...site yönetimi sizin de yardımınızı istiyoruz sesimizi duyurmamızı sağlayın lütfennn....

Tepki Skoru
0
ahh ah nasıl kaybetmeyelim şubat ayına girdik daha çıkıp şubat yada mart atama var diye bir şey konuşulmuyor:emot75: bilgisayar başında atama haberi aramaktan midem bulandı...

Tepki Skoru
0
ücretli öğretmenlikten cıktım bari bas durmayayım atamaya kadar diyerek bir rehabilitasyon merkezine girdim..part time calısıyorum..ama bugun resmen cıglık cıglıga agladım...Ruhen yasadgıım yorgunluk ustune mesleğimi yapamamak ustune sınıfımdaki neredeyse herkesin atanması ve suan onlar tatildeylen ben essekler gibi calısıyorum..

subat ataması tek duam..

Tepki Skoru
0
ücretli öğretmenlikten cıktım bari bas durmayayım atamaya kadar diyerek bir rehabilitasyon merkezine girdim..part time calısıyorum..ama bugun resmen cıglık cıglıga agladım...Ruhen yasadgıım yorgunluk ustune mesleğimi yapamamak ustune sınıfımdaki neredeyse herkesin atanması ve suan onlar tatildeylen ben essekler gibi calısıyorum..

subat ataması tek duam..
:36_15_4:

Tepki Skoru
0
arkadaşlar eğer rehberlikçiler gibi dava açılır başka branşların kendi alanımızda ücretli çalıştırılmasını önleyemezsek atamalardaki kontenjanlar sınırlı olur dava açılması gerek Allah yardımcınız olsun şubat ataması olacak Allahın izniyle ama dediğim gibi kontenjan az olur diye tedirgin oluyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar eğer rehberlikçiler gibi dava açılır başka branşların kendi alanımızda ücretli çalıştırılmasını önleyemezsek atamalardaki kontenjanlar sınırlı olur dava açılması gerek Allah yardımcınız olsun şubat ataması olacak Allahın izniyle ama dediğim gibi kontenjan az olur diye tedirgin oluyorum

:emot101:

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.