- Tepki Skoru
- 0
Önce eğitim,sağlık ve güvenlik dediniz.Atanamayan doktor,polis,asker yok.Ama 300 bin öğretmen sokaklarda.
arkadaşlar açılan kurslar çığ gibi biyümekte önüne gelen ücretli okul öncesi öğretmeni olmakta ne olur eğitim sne mail atalım lütfen geçen sene bu işe eğitim sen dur demişti ve 10bin atama olmuştu lütfen bişeyler yapmazsak atanmamız iice hayal olcak face ismail koncuk sayfası var orayada mesajlar atın sesimiz duyulusun yalvarırım ne olur yaaa memurlar nete bi bakın hele herkes katılıyo bu kursalara[/QUO
Yediiklim hocam size katılıyorum arkadaşlar bi şeyler yapmalıyız bu kursa katılıp belge alanların sayısı artıyor ve bizim atanmamız hayal olucak...DAVA AÇMALIYIZ...lütfen tanıdık avukatlarımza danışalım bi şeyler yapalım lütfennn...site yönetimi sizin de yardımınızı istiyoruz sesimizi duyurmamızı sağlayın lütfennn....
:36_15_4:ücretli öğretmenlikten cıktım bari bas durmayayım atamaya kadar diyerek bir rehabilitasyon merkezine girdim..part time calısıyorum..ama bugun resmen cıglık cıglıga agladım...Ruhen yasadgıım yorgunluk ustune mesleğimi yapamamak ustune sınıfımdaki neredeyse herkesin atanması ve suan onlar tatildeylen ben essekler gibi calısıyorum..
subat ataması tek duam..
arkadaşlar eğer rehberlikçiler gibi dava açılır başka branşların kendi alanımızda ücretli çalıştırılmasını önleyemezsek atamalardaki kontenjanlar sınırlı olur dava açılması gerek Allah yardımcınız olsun şubat ataması olacak Allahın izniyle ama dediğim gibi kontenjan az olur diye tedirgin oluyorum