Hangi ile atandınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Merhabalar akdağmadenine atanan arkadaşlar tanışabiliriz . Bende okul öncesi öğretmeniyim .Enazından birbirimize yardımcı olabiliriz

slm bende yozgata atandım ama merkeze bilmiorum ama belki yardımcı olabiliriz birbirimize bu araddda yozgat çok soğukmuş kışlıklarını götürmeyi unutma

mardine merkeze atandım bayan ev arkadaşı arıyorum

arkadaşlaaaar mardine atanan yokkkmuuu

mrb arkadaşım bende mardinde çalışıyorum ev arkadaşı hala arıyormusunuz benimde yalnız kalan arkadaşlarım var hangi okula atandınız

selam mardin merkez İMKB ANAOKUL"na atandım evet hala ev arkadaşı arıyorum bana ulaşırsanız sevinirim

hocam ben de Mardinliyim Mardinimizi beğendin umarım

mardini o kadar çok beğendimki tanıdığım herkesi mardini gezmeye çağırdım mardinin çok değişik bir havası var mardini keşfetmek için sabırsızlanıyorum şimdilik tek sorunum ev.

Arkadaşlar kaç puanla nereye atandığınızı paylaşrsanız sevinirim..
Hepinize hayırlı olsun

55,832 Şanlıurfa Suruç

49.915 trabzon sürmene

56.898 puanla edirne/ipsala/paşaköy ilköğretim okuluna atnadım.ücretli öğretmenlik yaptığım okul.çok mutluyum.inşallah herkesin gönlüne göre olur.

66.240 ile konya çumra ilk tercihim. hüseyin hocam yardımlarınız için teşekkürler ailecek selamlar

51.170 ikinci tercihim samsun vezirköprü

62,617 istanbul esenyurt şirinler anaokulu

64.962---- Afyon merkez

67puanla ilk tercihim oldu şükürler olsun.. herkese hayırlı olsun:)

istanbula atanan var mı? kaç puanla?

bu arada sosyalci hocam herşey için çok teşekkür ederim çok sağolun..hakkınızı helal edin çok emeğiniz geçti valla..

52 puanla şanlıurfa ceyanpınar 17. tercihimdi herkese hayırlısı

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri