ben gülşah,hatta büt.sınavnda karşlaştık arkandaydm..
ya arkadaşım herkes bişey söylüyor allahaşkına biri doğruyu söylesin kime inancazslm arkadaşlar bi arkadaşımla konuştum az önce özel bi okulda müdür dün mebe gitmiş kasımda okulöncesinden atama yapılmıycagını sadece branş ver sınıf ögretmeni ataması yapılacagını söylemişler. gerekçe olarakta eylülde yapılan atamayla arsının çok yakın olmasını göstermişler((( ama şubatta 5000 okulöncesi atancagı yorumları yapılmış
((
carmena rumulu arkadaş,müdür dün mebe gitmiş dedin dün cumartesiydi?
valla haklısınız arkadaşım bende kafada kalmamış dünün cumartesi olduğunu bile unutmuşumya Allah aşkına şu şunu demiş bu buraya gitmiş şöyle demiş i bırakın mışla mişle olmuyo bu konular,ciddi ciddi kesin bi açıklama duyuru olmadıkça bu bunu demiş şu şunu demişi bırakın,milletin beynini bulandırmayın ya lütfen,milletin psikolojisini bozmayın bari kim neye inanıcak şaşırdık,bırakında şu açıklama duyurular gelinceye kadar bari şu mışları muşları bırakalım
slm arkadaşlar bi arkadaşımla konuştum az önce özel bi okulda müdür dün mebe gitmiş kasımda okulöncesinden atama yapılmıycagını sadece branş ver sınıf ögretmeni ataması yapılacagını söylemişler. Gerekçe olarakta eylülde yapılan atamayla arsının çok yakın olmasını göstermişler((( ama şubatta 5000 okulöncesi atancagı yorumları yapılmış
((
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!