Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
ben gülşah,hatta büt.sınavnda karşlaştık arkandaydm..

iyiyim sen nasılsın?

Özelden konuşalım istersen burayı meşgul etmeyelim.

kaç gündür takip ediyorum yazılanları dayanamadım yorum yapmak istedim.bende sosyalci hüseyin hocama katılıyorum.bize ihtiyaçları var kasım ve şubatta kalanlar gidecek herhalükarda atanıcaz.şubattan sonra kalanlar yani yeni mezunlar yetmezse sınıfçıları alırlar.nimet çubukçu öncelik yine okul öncesi olucak dedi.atanamayan arkadaşları çok ıyı anlıyorum 46 ustu olanlar 21 e kalmazlar tercihleriniz olur buna inanın.hayırlısı herkes için buarada benim puanım 48.200 eş durumundan dolayı yakın yerlerı yazdım 21 işaretlemedım.bekliyorum busefer olucak ama inanıyorum buna :)

slm arkadaşlar bi arkadaşımla konuştum az önce özel bi okulda müdür dün mebe gitmiş kasımda okulöncesinden atama yapılmıycagını sadece branş ver sınıf ögretmeni ataması yapılacagını söylemişler. gerekçe olarakta eylülde yapılan atamayla arsının çok yakın olmasını göstermişler:(((( ama şubatta 5000 okulöncesi atancagı yorumları yapılmış:(((

slm arkadaşlar bi arkadaşımla konuştum az önce özel bi okulda müdür dün mebe gitmiş kasımda okulöncesinden atama yapılmıycagını sadece branş ver sınıf ögretmeni ataması yapılacagını söylemişler. gerekçe olarakta eylülde yapılan atamayla arsının çok yakın olmasını göstermişler:(((( ama şubatta 5000 okulöncesi atancagı yorumları yapılmış:(((
ya arkadaşım herkes bişey söylüyor allahaşkına biri doğruyu söylesin kime inancaz

carmena rumulu arkadaş,müdür dün mebe gitmiş dedin dün cumartesiydi?

ya Allah aşkına şu şunu demiş bu buraya gitmiş şöyle demiş i bırakın mışla mişle olmuyo bu konular,ciddi ciddi kesin bi açıklama duyuru olmadıkça bu bunu demiş şu şunu demişi bırakın,milletin beynini bulandırmayın ya lütfen,milletin psikolojisini bozmayın bari kim neye inanıcak şaşırdık,bırakında şu açıklama duyurular gelinceye kadar bari şu mışları muşları bırakalım

ya Allah aşkına şu şunu demiş bu buraya gitmiş şöyle demiş i bırakın mışla mişle olmuyo bu konular,ciddi ciddi kesin bi açıklama duyuru olmadıkça bu bunu demiş şu şunu demişi bırakın,milletin beynini bulandırmayın ya lütfen,milletin psikolojisini bozmayın bari kim neye inanıcak şaşırdık,bırakında şu açıklama duyurular gelinceye kadar bari şu mışları muşları bırakalım
valla haklısınız arkadaşım bende kafada kalmamış dünün cumartesi olduğunu bile unutmuşum

slm arkadaşlar bi arkadaşımla konuştum az önce özel bi okulda müdür dün mebe gitmiş kasımda okulöncesinden atama yapılmıycagını sadece branş ver sınıf ögretmeni ataması yapılacagını söylemişler. Gerekçe olarakta eylülde yapılan atamayla arsının çok yakın olmasını göstermişler:(((( ama şubatta 5000 okulöncesi atancagı yorumları yapılmış:(((

:36_11_6::36_11_6:

iyi attın ama buradakiler yemez

mış mış da mış mış .. muş muş da muş muş

selam herkese bende bekleyen madurlardanım nolur atama ypılsın kyseri 46da kaldı.bense 43 aldım baskı yapaında alsınlar teşekkürler..

yani şimdi salı günü kadrolar açıklanıcak mı diyosunuz? yeni geldim hiç bişi anlamadım ben :)

slm atkadaşlar inşallah en kısa sürede kontenjanlar açıklanır inşallah hepimizin yüzü güler

en az 3000 kişi olur sanırım bu benim düşüncem ama bi arkadaşım ısrarla 5000 atama olacak sen nasıl bilmiyorsun diyor herkez farklı bir duyum alıyor

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri