Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
hüseyin hocam EĞİTİM-SEN'in ücretli ögretmenlik için iptal davası vardı... ne oldu bilginiz varmı... usta ögreticilik gibi olurmu onunda sonu...

benimde tamamen bitmedi umutlarım... eylüle kadar hiç umut yoktu... ama simdi azda olsa var... umut ediyorumki... bu atamalardan sonra ÜCRETLİ ÖGRETMENLİKTE İPTAL OLUR USTA ÖGRETİCİLİK GİBİ... o zaman görürüz ne yapacaklarını... bunca yıl verilen emeklere yazık... sömüre sömüre doymadılar... doymuyorlar... inş. iptal davasıyla doyacaklardır....

:ggggdw::ggggdw::ggggdw: of arkadaşım of..... psikolojik olarak bitirdiler bizi:((

yazıklar olsun hakkımı asla helal etmıyorum.eger kadroluysa 68 le kaldım demektır,yazıklar olsun.bu ulkede calısmıcakmısın kpssye,onun yerine torpılın olcakmıs:))torpilim olsa bende tek dersten kaldıgım halde atanırdım:))o butlu atanıpta calısanlarada hakkım helal olmasın.

inşallah hocam ya inş.keşke bir umut olsa çok kötüyüm şu an heryerden baskı annem kızıyo babam kızıyo eşim kızıyo 50 yi geçemedim diye ne olacak yaş oldu 27 en güzel yıllarımız böyle belirsizliklerle geçiyor.

hcm ne güzel içimizde bi siz varsınız hala umutlu olan bende sizin söylediklerinize katılıyorum...atamaları lazım..bu kadar umutlandıktan sonra oturup ders çalışmak çok gücümüze gidecek yoksa

inşallah en kısa zamanda birbirimizin hayırlı haberlerini alırız... ama çok bunaldık çokk....

Bu konuda size bir tiyo: Bakanlık, tayin dönemleri öncesinde, hangi branş öğretmenleri sesini daha fazla yükseltiyor ve kampanyalar düzenliyorsa, onlara biraz daha ağırlık veriyor. Bu gelenek yıllardır hiç değişmedi. Sessiz kalan branşlarda ya hiç atama yapılmıyor ya da bir kaç tane göstermelik olsun diye alım yapıyor. Oysa tüm branşlarda fazlasıyla açık var.

hüseyin hocam EĞİTİM-SEN'in ücretli ögretmenlik için iptal davası vardı... ne oldu bilginiz varmı... usta ögreticilik gibi olurmu onunda sonu...

sonuçlanmadı hocam .. ben pek mümkün görmüyorum .. sayı çok fazla olduğu için

arkadaslar buarada içimde gene bi umut var.acaba dıyorum hanı 17 bin atama deniyodu ya 10 bini diğer branslardan kadroluda,7 bini bizim bölümden sözleşmelimiki diyorum.diger bıranşların tepkısinden cekınıyoda söylemeye gerek duymadımıkı dıye duşunuyorum.sonucta ayakustu yapılmıs bı konusma die bizden bahsetmemiştir diye umuyorum ve inşallah böyledir:(((

hüseyin hocam sizce haftaya olacak basın toplantısında bizden sözleşmeli alım olur mu? yoksa ben bir bidon gazla gidip mem. in önünde sizlerin sözcüsü olarak kendimi ibret-i alem orada yakayım mı??? ne dersiniz???

benim anlamadığım başka bi şey daha var: yav arkadaş kasım ayında yapılan atamalar bugüne kadar hiç kadrolu olmadı.. yani hep boşluk doldurmak için atamalar sözleşmeli oldu... şimdi düşünsenize zaten adam sözleşmeli ve okuluna başlamış..şimdi ya okulunu terk edecek başka bir yere gidecek kadrolu olarak.. ya da değişen bi şey olmayacak sözleşmeli iken aynı yerinde kadrolu olacak...

iyi de bu açık kapanmış olmayacak ki..

ya bu işte bir iş var ama

acaba sözleşmeyi şubatamı saklıyor hocam

oö için ayrıcalık beklemeyin .. yapıldı bitti .. daha fazlasına kimsenin tahammülü yok.. nimetin bile.. sadec kontenjanı çok olan bölümler arasında olur..
tabii kadrolu olursa hiç bi halta yaramaz

benim anlamadığım başka bi şey daha var: yav arkadaş kasım ayında yapılan atamalar bugüne kadar hiç kadrolu olmadı.. yani hep boşluk doldurmak için atamalar sözleşmeli oldu... şimdi düşünsenize zaten adam sözleşmeli ve okuluna başlamış..şimdi ya okulunu terk edecek başka bir yere gidecek kadrolu olarak.. ya da değişen bi şey olmayacak sözleşmeli iken aynı yerinde kadrolu olacak...

yan hocam sizdemi yeni alım olabilir diyorsunuz

SENARYOM
BASROLDE:MEB VE YILLARCA OKUL ÖNCESİNE EMEK VERMİŞ ATAMAYI BEKLEYEN OKUL ÖNCESİ ÖGRETMENLERİ...

eylül ataması yapılır 8 bin denilir fakat 5bin civarı o.ö ögretmeni alınır...daha hatırlatılırki usta ögreticilik iptal edildi ve acık fazla ve atama bekleyen cok...atamalar bitmiştir... maliyeye gidilir hemen17 bin istenir...maliye 10 bin der... 10 bin alım gerceklesir bir hafta içinde... sevinenler kadar üzülenlerde olur.... bu birinci pere
aradan zaman yine atama takvimidir...her yerde okul öncesi ilk sıradadır... meb. gittigi yerlerde o.ö der baska sey demez... acık acıklanır 22bin... bakan acıklama yapar ...10bin kadro tüm branslara... o.ö hüsrana ugrar hayallri vardı cünkü...artık düzenli maasları olacaktı... bu ay kac gün calıstım ne kadar maas alacagım sigortam ne kadar yatar acaba felan... bitecekti artık... öylesine umutlanılmıstı.... ama olmadı...
olmaz olmaz demeyelim... maliyede kalan 7 bin var... bunu da hatırlatsak iyi olacak sanırım... bellimi olur ... atama biter ...acıklama yapılır...okul öncesine yine alım olur.... ee acık cok ...zorunlu egitim var... en önemlisi O.Ö.ÖGRETMENLERİ ARTIK BUNU HAKETTİ...SENELERDİR EN COK ONLAR MAGDUR OLDU...olmaması demek...bakanın itibarını tamamiyle kaybetmesidir... verilen sözlerin tutulmasıdır... samimi olmamasıdır okul öncesinin yaygınlastırılmasında... ögretmen olmadan nasıl olacaktır...

sakın bana kızmayın arkadaslar.... olmaz olmaz demeyin... ne olur ne olmaz... bu benim senaryom...sizinle paylastım....

mrb hocam ya bütün moralim alt üst oldu sizce bu çıkan haberin doğruluk payı %kaç? offf ya ne yapıcaz şimdi hocam artık hiç umut yokmu o zaman sınıfçılara niye seminer veriliyo benim tahminim bizi atayacaklar bizlerden açılan yerlere onları ücretli verecekler diye düşünüyodum :77wu[1]:

inşallah gerçek olur hocam

[ı][sıze=6]senaryom[/sıze][/ı]
[ı][sıze=5]basrolde:[/sıze]meb ve yıllarca okul öncesine emek vermiş atamayı bekleyen okul öncesi ögretmenleri...[/ı]

[ı]eylül ataması yapılır 8 bin denilir fakat 5bin civarı o.ö ögretmeni alınır...daha hatırlatılırki usta ögreticilik iptal edildi ve acık fazla ve atama bekleyen cok...atamalar bitmiştir... Maliyeye gidilir hemen17 bin istenir...maliye 10 bin der... 10 bin alım gerceklesir bir hafta içinde... Sevinenler kadar üzülenlerde olur.... Bu birinci pere[/ı]
[ı]aradan zaman yine atama takvimidir...her yerde okul öncesi ilk sıradadır... Meb. Gittigi yerlerde o.ö der baska sey demez... Acık acıklanır 22bin... Bakan acıklama yapar ...10bin kadro tüm branslara... O.ö hüsrana ugrar hayallri vardı cünkü...artık düzenli maasları olacaktı... Bu ay kac gün calıstım ne kadar maas alacagım sigortam ne kadar yatar acaba felan... Bitecekti artık... öylesine umutlanılmıstı.... Ama olmadı...[/ı]
[ı]olmaz olmaz demeyelim... Maliyede kalan 7 bin var... Bunu da hatırlatsak iyi olacak sanırım... Bellimi olur ... Atama biter ...acıklama yapılır...okul öncesine yine alım olur.... Ee acık cok ...zorunlu egitim var... En önemlisi o.ö.ögretmenleri artık bunu haketti...senelerdir en cok onlar magdur oldu...olmaması demek...bakanın itibarını tamamiyle kaybetmesidir... Verilen sözlerin tutulmasıdır... Samimi olmamasıdır okul öncesinin yaygınlastırılmasında... ögretmen olmadan nasıl olacaktır...[/ı]

[ı]sakın bana kızmayın arkadaslar.... Olmaz olmaz demeyin... Ne olur ne olmaz... Bu benim senaryom...sizinle paylastım....[/ı]
süper bir senaryo tebrik ederim kızılacak bi tarafı yok kızan kendine kızsın

SENARYOM
BASROLDE:MEB VE YILLARCA OKUL ÖNCESİNE EMEK VERMİŞ ATAMAYI BEKLEYEN OKUL ÖNCESİ ÖGRETMENLERİ...

eylül ataması yapılır 8 bin denilir fakat 5bin civarı o.ö ögretmeni alınır...daha hatırlatılırki usta ögreticilik iptal edildi ve acık fazla ve atama bekleyen cok...atamalar bitmiştir... maliyeye gidilir hemen17 bin istenir...maliye 10 bin der... 10 bin alım gerceklesir bir hafta içinde... sevinenler kadar üzülenlerde olur.... bu birinci pere
aradan zaman yine atama takvimidir...her yerde okul öncesi ilk sıradadır... meb. gittigi yerlerde o.ö der baska sey demez... acık acıklanır 22bin... bakan acıklama yapar ...10bin kadro tüm branslara... o.ö hüsrana ugrar hayallri vardı cünkü...artık düzenli maasları olacaktı... bu ay kac gün calıstım ne kadar maas alacagım sigortam ne kadar yatar acaba felan... bitecekti artık... öylesine umutlanılmıstı.... ama olmadı...
olmaz olmaz demeyelim... maliyede kalan 7 bin var... bunu da hatırlatsak iyi olacak sanırım... bellimi olur ... atama biter ...acıklama yapılır...okul öncesine yine alım olur.... ee acık cok ...zorunlu egitim var... en önemlisi O.Ö.ÖGRETMENLERİ ARTIK BUNU HAKETTİ...SENELERDİR EN COK ONLAR MAGDUR OLDU...olmaması demek...bakanın itibarını tamamiyle kaybetmesidir... verilen sözlerin tutulmasıdır... samimi olmamasıdır okul öncesinin yaygınlastırılmasında... ögretmen olmadan nasıl olacaktır...

sakın bana kızmayın arkadaslar.... olmaz olmaz demeyin... ne olur ne olmaz... bu benim senaryom...sizinle paylastım....

süperrrr:)

tüm kanallar nimet hanımın hapşırmsıyla ilgili atamayla ilgilenen bile yok gerçekten üzücü

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri