hüseyin hocam EĞİTİM-SEN'in ücretli ögretmenlik için iptal davası vardı... ne oldu bilginiz varmı... usta ögreticilik gibi olurmu onunda sonu...
benimde tamamen bitmedi umutlarım... eylüle kadar hiç umut yoktu... ama simdi azda olsa var... umut ediyorumki... bu atamalardan sonra ÜCRETLİ ÖGRETMENLİKTE İPTAL OLUR USTA ÖGRETİCİLİK GİBİ... o zaman görürüz ne yapacaklarını... bunca yıl verilen emeklere yazık... sömüre sömüre doymadılar... doymuyorlar... inş. iptal davasıyla doyacaklardır....
inşallah hocam ya inş.keşke bir umut olsa çok kötüyüm şu an heryerden baskı annem kızıyo babam kızıyo eşim kızıyo 50 yi geçemedim diye ne olacak yaş oldu 27 en güzel yıllarımız böyle belirsizliklerle geçiyor.
hcm ne güzel içimizde bi siz varsınız hala umutlu olan bende sizin söylediklerinize katılıyorum...atamaları lazım..bu kadar umutlandıktan sonra oturup ders çalışmak çok gücümüze gidecek yoksa
hüseyin hocam EĞİTİM-SEN'in ücretli ögretmenlik için iptal davası vardı... ne oldu bilginiz varmı... usta ögreticilik gibi olurmu onunda sonu...
benim anlamadığım başka bi şey daha var: yav arkadaş kasım ayında yapılan atamalar bugüne kadar hiç kadrolu olmadı.. yani hep boşluk doldurmak için atamalar sözleşmeli oldu... şimdi düşünsenize zaten adam sözleşmeli ve okuluna başlamış..şimdi ya okulunu terk edecek başka bir yere gidecek kadrolu olarak.. ya da değişen bi şey olmayacak sözleşmeli iken aynı yerinde kadrolu olacak...
iyi de bu açık kapanmış olmayacak ki..
ya bu işte bir iş var ama
acaba sözleşmeyi şubatamı saklıyor hocam
mrb hocam ya bütün moralim alt üst oldu sizce bu çıkan haberin doğruluk payı %kaç? offf ya ne yapıcaz şimdi hocam artık hiç umut yokmu o zaman sınıfçılara niye seminer veriliyo benim tahminim bizi atayacaklar bizlerden açılan yerlere onları ücretli verecekler diye düşünüyodum :77wu[1]:benim anlamadığım başka bi şey daha var: yav arkadaş kasım ayında yapılan atamalar bugüne kadar hiç kadrolu olmadı.. yani hep boşluk doldurmak için atamalar sözleşmeli oldu... şimdi düşünsenize zaten adam sözleşmeli ve okuluna başlamış..şimdi ya okulunu terk edecek başka bir yere gidecek kadrolu olarak.. ya da değişen bi şey olmayacak sözleşmeli iken aynı yerinde kadrolu olacak...
iyi de bu açık kapanmış olmayacak ki..
ya bu işte bir iş var ama
süper bir senaryo tebrik ederim kızılacak bi tarafı yok kızan kendine kızsın[ı][sıze=6]senaryom[/sıze][/ı]
[ı][sıze=5]basrolde:[/sıze]meb ve yıllarca okul öncesine emek vermiş atamayı bekleyen okul öncesi ögretmenleri...[/ı]
[ı]eylül ataması yapılır 8 bin denilir fakat 5bin civarı o.ö ögretmeni alınır...daha hatırlatılırki usta ögreticilik iptal edildi ve acık fazla ve atama bekleyen cok...atamalar bitmiştir... Maliyeye gidilir hemen17 bin istenir...maliye 10 bin der... 10 bin alım gerceklesir bir hafta içinde... Sevinenler kadar üzülenlerde olur.... Bu birinci pere[/ı]
[ı]aradan zaman yine atama takvimidir...her yerde okul öncesi ilk sıradadır... Meb. Gittigi yerlerde o.ö der baska sey demez... Acık acıklanır 22bin... Bakan acıklama yapar ...10bin kadro tüm branslara... O.ö hüsrana ugrar hayallri vardı cünkü...artık düzenli maasları olacaktı... Bu ay kac gün calıstım ne kadar maas alacagım sigortam ne kadar yatar acaba felan... Bitecekti artık... öylesine umutlanılmıstı.... Ama olmadı...[/ı]
[ı]olmaz olmaz demeyelim... Maliyede kalan 7 bin var... Bunu da hatırlatsak iyi olacak sanırım... Bellimi olur ... Atama biter ...acıklama yapılır...okul öncesine yine alım olur.... Ee acık cok ...zorunlu egitim var... En önemlisi o.ö.ögretmenleri artık bunu haketti...senelerdir en cok onlar magdur oldu...olmaması demek...bakanın itibarını tamamiyle kaybetmesidir... Verilen sözlerin tutulmasıdır... Samimi olmamasıdır okul öncesinin yaygınlastırılmasında... ögretmen olmadan nasıl olacaktır...[/ı]
[ı]sakın bana kızmayın arkadaslar.... Olmaz olmaz demeyin... Ne olur ne olmaz... Bu benim senaryom...sizinle paylastım....[/ı]
SENARYOM
BASROLDE:MEB VE YILLARCA OKUL ÖNCESİNE EMEK VERMİŞ ATAMAYI BEKLEYEN OKUL ÖNCESİ ÖGRETMENLERİ...
eylül ataması yapılır 8 bin denilir fakat 5bin civarı o.ö ögretmeni alınır...daha hatırlatılırki usta ögreticilik iptal edildi ve acık fazla ve atama bekleyen cok...atamalar bitmiştir... maliyeye gidilir hemen17 bin istenir...maliye 10 bin der... 10 bin alım gerceklesir bir hafta içinde... sevinenler kadar üzülenlerde olur.... bu birinci pere
aradan zaman yine atama takvimidir...her yerde okul öncesi ilk sıradadır... meb. gittigi yerlerde o.ö der baska sey demez... acık acıklanır 22bin... bakan acıklama yapar ...10bin kadro tüm branslara... o.ö hüsrana ugrar hayallri vardı cünkü...artık düzenli maasları olacaktı... bu ay kac gün calıstım ne kadar maas alacagım sigortam ne kadar yatar acaba felan... bitecekti artık... öylesine umutlanılmıstı.... ama olmadı...
olmaz olmaz demeyelim... maliyede kalan 7 bin var... bunu da hatırlatsak iyi olacak sanırım... bellimi olur ... atama biter ...acıklama yapılır...okul öncesine yine alım olur.... ee acık cok ...zorunlu egitim var... en önemlisi O.Ö.ÖGRETMENLERİ ARTIK BUNU HAKETTİ...SENELERDİR EN COK ONLAR MAGDUR OLDU...olmaması demek...bakanın itibarını tamamiyle kaybetmesidir... verilen sözlerin tutulmasıdır... samimi olmamasıdır okul öncesinin yaygınlastırılmasında... ögretmen olmadan nasıl olacaktır...
sakın bana kızmayın arkadaslar.... olmaz olmaz demeyin... ne olur ne olmaz... bu benim senaryom...sizinle paylastım....
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!