Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlarrr geometrik şekillerle ilgili kukla oyunu bilen war mıı ???yada bana bi fikir werebilir misinizzz ???Çocuklar kukla seyretmeyi sewdikleri için şekilleri kukla yoluyla öğretmeye karar werdikkk yardımcı olursanız sewinirim....
:10: lütfen bana profesyonel hazırlanmış bir kukla örneği gönderin. bu cumaya kadar planımın hazır olması gerek yani kukla taslağımın.baya iyi bişey olması gerek.varsa lütfen bilgilerinizi etkinliklerinizi esirgemeyin
CANIM TEŞEKKÜR EDERİMDE Bİ RESMİ FALAN YOKMU.NASIL OLUYOR KIZ VE ERKEK TİPLEMESİ.TASLAĞINI CUMA GÖSTERİCEM HOCAYA.YAPIMI İÇİN DAHA ÇOK VAR.AMA ANLAMADIM NE DEDİĞİNİ
kese kağıtlarından çocukların kafasına geçirecek şekilde katla ön kısmına değişik saçlar yaparak kız çocuğu oluşturabilirsin ayrıca palyaço şeklini vererek yine bir kukla oluşturablirsin ben liseye giderken yapmıştım hala saklıyorum şimdiden kolay gelsin
bir doktor kuklası bir tanede hasta çocuk kuklası yapıp basit bir konu yazabilirsin.süt içmesi gerektiğinden,dişlerini fırçalaması gerektiğinden falan bahsedebilirsin.
Merhaba..
Bir el kuklası yapmam gerekiyor, daha önce böyle birşeyle hiç uğraşmadım ama bir arkadaşım çok sevdiği kuklasını kaybetti ve ona hediye etmek istiyorum. Basit olarak nasıl yapıldığını tarif edebilirseniz sevinirim.
Teşekkürler...