Kukla örnekleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MAVI_KIZ1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
merhaba arkadaşlar bende sizlerden eger varsa degişik 23 nisan ront ları bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

teşekkürler öğretmenim...
beğenmemek ne demek...beğenirim tabi...çok teşekkür ederim...

Arkadaşlarrr geometrik şekillerle ilgili kukla oyunu bilen war mıı ???yada bana bi fikir werebilir misinizzz ???Çocuklar kukla seyretmeyi sewdikleri için şekilleri kukla yoluyla öğretmeye karar werdikkk yardımcı olursanız sewinirim....

:10: lütfen bana profesyonel hazırlanmış bir kukla örneği gönderin. bu cumaya kadar planımın hazır olması gerek yani kukla taslağımın.baya iyi bişey olması gerek.varsa lütfen bilgilerinizi etkinliklerinizi esirgemeyin:(

canım ne zaman odevın bılmıyorum ama kılotlu cocuk corabından kız ve erkek tıplemesı harıka oluyo yuz uzerınden yuz almıstım:)

CANIM TEŞEKKÜR EDERİMDE Bİ RESMİ FALAN YOKMU.NASIL OLUYOR KIZ VE ERKEK TİPLEMESİ.TASLAĞINI CUMA GÖSTERİCEM HOCAYA.YAPIMI İÇİN DAHA ÇOK VAR.AMA ANLAMADIM NE DEDİĞİNİ:(

arkadaşlar kukla sözlerine ihtiyaccım var

slm arkadaslar kese kağıdı kuklası yapmam gerekıyo orneklerınızı paylasırsanız sevınırım

kese kağıtlarından çocukların kafasına geçirecek şekilde katla ön kısmına değişik saçlar yaparak kız çocuğu oluşturabilirsin ayrıca palyaço şeklini vererek yine bir kukla oluşturablirsin ben liseye giderken yapmıştım hala saklıyorum şimdiden kolay gelsin

SERBEST ZAMAN ETKİNLİKLERİNDE GALİBA BENGİ ARKADAŞIMIZIN GÖNDERDİĞİ TOMBUL TEYZE KUKLASI VAR.BENCE İŞİNE ÇOK YARAR.

URL=www.7renkakademi.net][/URL]

URL=www.7renkakademi.net][/URL]

bunların kalıbı da war bende istersen baharcım

serbest zaman etkinliklerine "kese kağıdından hayvanlar" adında konu eklemiştim.oraya bakabilirsin.

bu kuklayı bengicim göndermişti.

çok tesekkur ederım arkadaşlar hepsıde bırbırınınden guzel

arkadaşlar sağlıkla ilgili bir kukla oyununuz var mı ?Yardımcı olursanız sevinirim:)tşkler

bir doktor kuklası bir tanede hasta çocuk kuklası yapıp basit bir konu yazabilirsin.süt içmesi gerektiğinden,dişlerini fırçalaması gerektiğinden falan bahsedebilirsin.

yazmam gerekiyor demi?yaratıcılık yani. neyse deniycem inşallah başarabilirim. çok tşkler.

arkadaşlar farklı bir ipli kukla örneğine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim[/b][/color]

Merhaba..
Bir el kuklası yapmam gerekiyor, daha önce böyle birşeyle hiç uğraşmadım ama bir arkadaşım çok sevdiği kuklasını kaybetti ve ona hediye etmek istiyorum. Basit olarak nasıl yapıldığını tarif edebilirseniz sevinirim.
Teşekkürler...

etkinik bölümünde kuklalar var oradan bakabilirsiniz

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri