"Sadece İstanbul" dİyenler,buraya...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan shekerrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
arkadaşlar benm puanım da 53.662 sadece istanbul yazacağım yarın ilk tercihlerimizi yazalım en azından ölü tercih olmasın

Benim puanım 51.156 sadece istanbul yazmak zorundayım,küçük bebeğim var ama bu puanla çok zor.Özel okulda köle gibi çalışmaya devam hiç şansım kalmadı.

valla haklısın koassa hocam herkese de inanmamak lazım allahım herşeyin hayırlısını versin inşallah gideriz. bu arada ben ilk tercihlerimi anadolu yakasından kullanıcam varmı başka anadolu yakası yazacak olan?

siz de burda hayal kurun

ysmncn ark 1: 62
sumeyra_d_59,???
ysmncn ark 2:58
ysmncn: 57,443
eda1986_56,324
koassa_55,765
beydy: 51,156
shekerrr_53,954
kubiti_53,698
laviny@_53,662
essraa: 52
sibel712_46,781
lim10_46,001
mertkaan_45,250
shekerin arkadaşı: 40,120

siz de burda hayal kurun

yay,bnce boşyere ders çalışma arkadaşım. kullanıcı adını bile hatırlayamıyosun sınavda çalıştıklarını nasıl hatırlıcaksın :)

CANAN YUSUF HOCANIN YORUMUNDAN ALINTI

DDDDDDDDDDİİİİİİİİİİİKKKKKKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAT TTTTTTTTTT:AÇIK ÖĞRETİMDEN 2008 VE 2009 KPSS SINAVINDAN SONRA YANİ 27,06,2009 TARİHİNDEN SONRA MEVZUN OLAN ARKADAŞLAR BAŞVURU YAPAMIYOR:KISACASI DİPLAMASINDA 28.06.2009 TARİNDEN SONRAKİ BİR TARİH VARSA KESİNLİKLE OLMUYOR AŞAĞIDAKİ YAZIYI DİKKATLİCE OKUYUN KILAVUZDANDAN ALDIM

4.​
Adayların mezuniyet tarihleri ile ekrana yansıtılan KPSS tarihleri karşılaştırılacaktır. Sınava girdiği tarihten sonra
mezun olmu
ş adaylarca, mezun olduğu yükseköğretim kurumundan alacağı “…… yılına ait KPSS’ye mezun olabilecek

durumda iken kat
ılmıştır”
ifadesi bulunan belgenin onay bürosuna teslim edilmesi gerekmektedir.MUTLAKA OKUYUN

KILAVUZDA YAZIYOR

CANAN YUSUF HOCANIN YORUMUNDAN ALINTI

DDDDDDDDDDİİİİİİİİİİİKKKKKKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAT TTTTTTTTTT:AÇIK ÖĞRETİMDEN 2008 VE 2009 KPSS SINAVINDAN SONRA YANİ 27,06,2009 TARİHİNDEN SONRA MEVZUN OLAN ARKADAŞLAR BAŞVURU YAPAMIYOR:KISACASI DİPLAMASINDA 28.06.2009 TARİNDEN SONRAKİ BİR TARİH VARSA KESİNLİKLE OLMUYOR AŞAĞIDAKİ YAZIYI DİKKATLİCE OKUYUN KILAVUZDANDAN ALDIM

4.​
Adayların mezuniyet tarihleri ile ekrana yansıtılan KPSS tarihleri karşılaştırılacaktır. Sınava girdiği tarihten sonra
mezun olmu
ş adaylarca, mezun olduğu yükseköğretim kurumundan alacağı “…… yılına ait KPSS’ye mezun olabilecek

durumda iken kat
ılmıştır”
ifadesi bulunan belgenin onay bürosuna teslim edilmesi gerekmektedir.MUTLAKA OKUYUN

ysmncn ark 1: 62
sumeyra_d_59,???
ysmncn ark 2:58
ysmncn: 57,443
eda1986_56,324
koassa_55,765
beydy: 51,156
shekerrr_53,954
kubiti_53,698
laviny@_53,662
essraa: 52
sibel712_46,781
lim10_46,001
dk3535: 46,??
mertkaan_45,250
shekerin arkadaşı: 40,120

kılavuz da yazıyor arkadaslar

she_kill bilgi için tşkler..

yanı basvuramıcaklar 2010 mezun tarıhı olanlar

olurmu arkadaşım bürodan yazı alırlar

ya arkadaşlar yazanlar niye puanını yanlış yazıyor burada hepimizin iyiliği söz konusu lütfen yapmayın yardımcı olalım birbirimize benim puan 46 392

hocam inanmayın bunlar geçen atamada da vardı atama günü gördük gerçek puanlarını... ben tercihlerimi özelde sadece belli arkadaşlarla paylaşacağım(eda,sümeyra,laviny,pln 01..) forumda işim olmaz. şimdiden gardınızı alın daha çakma puan çıkacak....

size hakkımı helal etmiyorummm

koassa hocam çok teşekkür ederim.samimiyetime inandığınız için..puanım sizden düşük tercihlerinizi paylaşırsanız inanın çok sevinirim.çok sağolun hocam.....

ya başlığımızın üstte olması için sürekli yorum mu yapmamız gerekiyor aşağıda kalmış :)

arkadaşlar yaa ist tercih edecekler tek başlık olsun iki tane var bir oraya bir buraya bakmayalım

arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim.istanbul 47 -49 öğretmen alcak demiş arkadas.nası yanı 20 kişi alınmıyo mu

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri