"Sadece İstanbul" dİyenler,buraya...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan shekerrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
bence de..kubiti napalım biliyo musun.ben bu baslıgı sıleyım .sadece ıstanbulu tercıh edeceklerı de puan sıralamasına göre sıralayalım.ne dersın?

harbiden ya bi praya bi buraya bakıyorum aynı şeyler yazıyo:D

arkadaşlar sadece istanbul diye ben de bi başlık açmıştım.2 başlık var ama.benımkıne yazmayalım.bu başlık altında bi puan sıralaması yapalım.
benım puan:52.000 istanbul
ekleyelim:)))

ağlamak istiyorum benım kesın ıstanbul olmıcak.ben şöle bi doğulara gideyim:))

arkadaşlar 100. kez puanımı yazıyorum:D artık bu başlık altındayız sadece öle dimiii? 53.662

koassa sence durumumuz ne olur puanlarımız çok yakın. şansımız varmı? bütün hayallerim yıkıldı yemin ederim :(

eda hiç bilemiyorum ya anlamıyorum cidden anlayamıyorum en son 55 gibi bir puanla kalmış bir yer, ama güvenemiyorum puanıma güvenemiyoruz..

lavınyacık kevet buradayıss.....
BURASI İSTANBUL :)))))))))))))))))))))))))))

bitek anadolu yakası yazıcam diodum ama artık hepsini yazıcam mecbur.Allah yardımcımız olsun

bu arada benm adım da esra, essraa:D

oo adaşız:))) adaşım benim inşallah atanırız:))

inşallah adaşım bütün temennimiz o yönde:)

Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULKÜÇÜKÇEKMECEMine AnaokuluSÖZLEŞMELİ156,6611Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULKARTALEmine Ve Hasan Aytaçman İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ160,1811Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULSARIYERTurğut Akan İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ159,171Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULGÜNGÖRENGüngören Gaziler İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ167,6351Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULPENDİKÖğretmenevleri İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ164,1811Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULKARTALCumhuriyet İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ159,2722Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULEYÜPTurgut Özal İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ167,4491Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULAVCILARÖmer Seyfettin İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ169,9171Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULÜMRANİYEHekimbaşı İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ160,8321Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULBEŞİKTAŞYıldız Erten AnaokuluSÖZLEŞMELİ165,61Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULKARTALKartal Disk Kız Teknik ve Meslek LisesiSÖZLEŞMELİ159,0931Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULKAĞITHANEVasfi Çobanoğlu İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ160,5611Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULGAZİOSMANPAŞAGaziosmanpaşa İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ163,5691Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULBÜYÜKÇEKMECEAşiret Dalcı İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ159,0841Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULPENDİKKurtköy İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ159,3521Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULESENYURTEsenyurt Şirinler AnaokuluSÖZLEŞMELİ155,4341Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULPENDİKErol Türker İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ158,9231Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULEYÜPEyüp Otistik Çocuklar Eğitim MerkeziSÖZLEŞMELİ155,2451Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULAVCILARGümüşpala İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ174,0571Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULSANCAKTEPEAyşe Çarmıklı İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ159,181Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULÜMRANİYEİstanbul Ticaret Odası İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ161,7141Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULAVCILARGümüşpala AnaokuluSÖZLEŞMELİ164,4191Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULKARTALCevizli İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ166,9081Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULKÜÇÜKÇEKMECEŞehit Er Müslüm Zengin İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ159,6381Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULZEYTİNBURNUKazım Özalp İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ159,5271Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULESENYURTEmine Seviye Divrik İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ156,1261Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULATAŞEHİRŞehit Öğretmen Nuriye Ak AnaokuluSÖZLEŞMELİ160,9681Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULBÜYÜKÇEKMECETurkoba İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ155,8791Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULKÜÇÜKÇEKMECEKaya Sebati Tuncay İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ158,3571Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULEYÜPFeridun Tümer İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ160,191Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULGÜNGÖRENGüngören Polis Amca AnaokuluSÖZLEŞMELİ166,3361Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULKÜÇÜKÇEKMECEArif Nihat Asya İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ161,1421Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULKÜÇÜKÇEKMECEBehiye - Selim Pars İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ158,0891Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULŞİLEKanan İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ156,5532Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULKÜÇÜKÇEKMECEŞehit Binbaşı Bedir Karabıyık İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ156,4321Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULGAZİOSMANPAŞAArman Polat İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ158,3071Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULKÜÇÜKÇEKMECEAltınşehir İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ159,1031Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULBEYOĞLUIhsan Serıf İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ160,3151Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULKARTALKutlu Aktaş İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ165,311Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULBAĞCILARDede Korkut İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ159,9221Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULBAYRAMPAŞAFetihtepe İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ157,1721Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULSULTANBEYLİAtatürk İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ157,1891Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULÜMRANİYEŞakire Hanım Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim MerkeziSÖZLEŞMELİ160,3621Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULÇEKMEKÖYŞehit Öğretmen İzzet Yüksel İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ168,0521Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULŞİŞLİHüseyin Avni Kurşun İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ160,6151Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULKÜÇÜKÇEKMECEDr. Hulusi Behcet İlköğretim O.SÖZLEŞMELİ161,3141Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULPENDİKNamık Kemal İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ158,8921Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULKÜÇÜKÇEKMECEÇiğdem AnaokuluSÖZLEŞMELİ159,0611Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULESENYURTKıraç Nüzhet Usta Bilgican İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ157,0111Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULSULTANGAZİOrhangazi İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ161,1981Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULBAYRAMPAŞABayrampaşa İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ158,9181Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULKÜÇÜKÇEKMECEZühtü Şenyuva İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ158,7921Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULBAŞAKŞEHİRŞh.Öğrt.Aynur Sarı AnaokuluSÖZLEŞMELİ157,6291Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULKARTALŞehit Er Serhat Şanlı İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ157,5451Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULBAYRAMPAŞAHacı Halide Canayakın AnaokuluSÖZLEŞMELİ167,7481Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULKARTALMehmet Hilmi Altay İlköğretim okuluSÖZLEŞMELİ159,5041Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULESENLERAksoy İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ158,7151Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULKÜÇÜKÇEKMECENasrettin Hoca İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ157,0671Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULKÜÇÜKÇEKMECEMustafa Pars İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ159,8081Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULESENLERKazım Karabekir İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ157,0881Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULSANCAKTEPEKüçük Ülkü İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ158,8051Okul Öncesi ÖğrtİSTANBULKARTALŞeyh Şamil İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ158,3741

aralık atamasındaki puanlar arkadaslar

arkadaşlar herkes hangi ilçeleri öncelik yazacağını paylaşabilir mi acaba şimdiden az çok tahmin etmiş oluruz. ben anadolu yakası ilk tercihim olucak kadıköyden başlıcam civar yerler.

laviny bende ilk anadolu yakasından başlıcam tercihe. öncelik kadıköy maltepe ataşehir.son tercihlerim avrupa yakası

zaten 20 okul olucak hepsini de yazarız artık

yanı basvuramıcaklar 2010 mezun tarıhı olanlar

Arkadaşlar tek dersten kalıp mezun olamayanlar başvurabiliyor atamaya... Bakın kılavuzda yazanı aynen kopyalıyorum

Lisans öğreniminin son sınıfında öğrenci iken sınava girenlerden mezun olamayanların bu sınav sonuçları geçerlidir. Ancak, mezun olunan yükseköğretim kurumundan alınacak, içeriğinde “…… yılına ait KPSS’ye mezun olabilecek durumda iken katılmıştır” ifadesi bulunan belgenin onay bürosuna teslim edilmesi gerekmektedir.

-Mezun olamayanların bu sınav sonucu geçerlidir ifadesi ile atamaya başvurulabilir denmek isteniyor.-
Tek dersten kalan arkadaşlar allahın izniyle diplomalarınız gelirse aöfden alacağınız bir belge ile başvurunuzu yapabileceksiniz... İçiniz rahat olsunn ;)

Sonuçta bu sınava ara sınıfta iken değil mezun olabilecek durumda iken girildi zaten başvurulmayacak olunması saçmalık olurdu...

ben de açık varsa tabi sarıyer ve beşiktaştan başlayacağım.. 53.698...

ben de kadıköy, maltepe ataşehir üsküdar kartal pendik vs. vs. daha sonra karşı tarafa geçicem bakalım hayırlısı inşallah bu forumdaki herkes atanır:)

günaydın arkadaşlar benim puanımda 65.634 bende bağcıları yazacağım inş. tabi orada açık okul gösterirlerse.herkes için hayırlısı olsn.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri