"Sadece İstanbul" dİyenler,buraya...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan shekerrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
anadolu yakasını öncelikli yazacak 54 puanlı bir aradaşım var ekleyebilirsiniz..

arkadaşlar herkes ilk tercih yapacağı ilçeyi yazsın bence daha iyi hatta okulu yazalım. yani belirledikten sonra tabi. benm ilk tercihim kartal olucak ama hangi olucağına karar vermedim

arkadaşlar bu başlığa yüksek olupta tk il yazcaklar yazsın bence karışmasın tercihler

arkadaşlar ben bağcılardaki okulları yazıcam ilk tercih olarak sonra zeytinburnu ve esenleri yazmayı düşünüyrm.

ben hürriyet ilköğretim okulunu ilk tercih yapacağım. ikinci olarak da beyoğlundaki okulu yazacağım inş (53.698)
(tercihlerle puanlarımızı da yazalımki bir daha listeye bakmayalım puan kaçtı diye)

Başvuru Yapmanız Mümkün Değildir. Aşağıdaki bilgilere göre kayıtlarınızın güncellenmesini sağlayınız !Askerlik durumunuzu belirtmeniz gerekmektedir!

böyle bi hata veriyo neden acaba zaten yokki askerlikle ilgili bir yazı o sayfada birde kayıt güncelleme nerden yapılıyo yardı lütfennnnnnnnnnnnnnnn........
[/QUOT

sanırım ais ten yapılıyor hocam

sümeyra hocam sizin ilk tercihiniz ne olucak?

arkadaşlar başvuru yapıyorum askerlik durumu isteniyor ve tercihlerim kaydedilmiyor.askerlik durumuyla ilgili bir doldurulacak alanda yok.aynı sorunu yaşayan varsa lütfen yazsın

onay butonunu ikikeremi bastım.bende öyle yaptım.seninki gibi çıktı.daha milli eğitime onaylatmadım.

rba hocam ve ertanx hocam siz istanbulu mu tercih edenlerdensiniz sizi ilk defa görüyorum bu sayfada da

istanbulu mu yazacaksın ve puanın kaç hocam?

1.yozgatlı__ 65,634 bağcılar
2.ysmncn ark.__62,000
3.sümeyra_d___59,000 anadolu yakası
4.yayın ark.ı.....58,000
4.eda1986__56,324 anadolu yakası
5.koassa__55,765
6.yay__54,600 anadolu yakası
7.shekerr__53,954
8.kubiti__53,698 sarıyer- beyoğlu
9.laviny@__53,662 anadolu yakası
10.essraa__52,000
11.beydy__51,156
12.bosstorius__51,000
13.sibel712__46,781
14.dk3532__46,392
15.lim10__46.001
16.mertkaan__45,250
17.dimitripaşa__40,120

lütfen yazmayan herkes ilk 3 tercihini yazsınnnn.............

puanım 56.324 yamıştım. ilk 3 tercihim kartal olucak.sonra sarıgazi,sultanbeyli. sizce olurmu arkdaslar?:(

ben istanbullu oldugum halde istanbulda adam gibi yer yok onu farkettim tüm okullar terör bölgesine kapsamında ya da cok ama cok uzak duraga merkeze..yazmanında manası yok :(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri