Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
ist-anadolu yks-
puanım 56.324 yamıştım. ilk 3 tercihim kartal olucak.sonra sarıgazi,sultanbeyli. sizce olurmu arkdaslar?![]()
shekerr hocam benim ilktercih bağcılar mevlana anaokulu olacak 2.tercihim bağcılar zübeyde hanım olacak 3. zeytinburnu 4. esenler olur ama puanım iyi olduğu için inş ilk tercih gelir bağcılarda oturduğum için özellikle mevlanayı çok istiyrm.sürekli söylüyrm kimseyi kandırmaya felan niyetim yok özel sebeplerden dolayı daha önce tercih yapamadım.burdaki sataşmalardan da nefret ettiğim için ara ara foruma girip okuyrdm bişeyler yazmıyrdm.bu puanla niye atanamadın niye tercih yapmadın burda işin ne sorularından da bıktım.siz esenleri yazın bence bana ilk tercihim inş gelirse sizde boşana uzakları yazmamış olursunuz gelir orası size.
arkadaşlar benm de ilk 3 tercihim kartal olucakama sanırım gelmicek gibii
eda olur bence arkadaşım puanın iyiymiş...
arkadaşlar bn de esenler düşünüodum ilk tercihlerim için ama 60 küsürlü arklar tercih edior, o yüzden hiç sansım yok. bize yakın old için gaziosmanpaşa ,beyoğlu ilk tercihlerim olur. ama herkes dürüst olsun ki burdaki insanlar da mağdur olmasın. yapacağım tercihleri yüksek puan bildiren arklar çok etkiliyor,bu neden le doğruyu yazmak çok önmli. başka iller de yazıcam mesela bursa,düzce. zaten en son 26. ewt olucak o yüzden hakkımızda hayırlısı olsun diorum.puanım 53,954
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!