"Sadece İstanbul" dİyenler,buraya...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan shekerrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
ilk 3 tercihim şöle: arnavutköy ,beyoğlu ve sarıyer...
arkadaşlar herkes onaylattıysa eğer ilk tercşhlerimizi bi yazsak diyorum ona göre bi çıkarımda bulunuruz en azından

başka nereleri yazdınız hocam?? diğer illerden?tercih sıralamanız nasıl?

hadi bakalım istanbullularrrrr cumaya az kaldı:)))

selam arkadaşlar tercihkeriniz hayırlı olsun:)

son gün tercihte ama kimsecikler yok. ben yüksek puanlı arkadaşların tercihlerini merak ediyorum. ziya, zayix falan vardı.

nereleri yazıyor acaba onlar bilsek en azından bir öngörümüz olurdu:(

selam arkadaşlar tercihkeriniz hayırlı olsun:)

son gün tercihte ama kimsecikler yok. ben yüksek puanlı arkadaşların tercihlerini merak ediyorum. ziya, zayix falan vardı.

nereleri yazıyor acaba onlar bilsek en azından bir öngörümüz olurdu:(
nihayet onaylattım, bakalım hayırlısı.. iyi haber; memura puanlar nasıl diye sordum?
Ekranı göserdi:45,52,41...civarında, 60 lar tam bir uydurma..üzülmeyin herkes atanacak..

nihayet onaylattım, bakalım hayırlısı.. iyi haber; memura puanlar nasıl diye sordum?
Ekranı göserdi:45,52,41...civarında, 60 lar tam bir uydurma..üzülmeyin herkes atanacak..

hocam nereleri tercih ettiniz?

hayırlı olsun sümeyra, güzel haberin için saol. sen nereleri yazdın, onaylattın nasıl olsa, paylaşabilir misin?

ben de sarıyerde onaylattım en üyksek puan benimdi 53.69 :)

inşallah 60 ların hepsi uydurmadır diyecem ama yinede boş hayallere kapılmak istemiyorum

arkadaşlar bende üsküdar da onaylattım meur 1 tane 61 li var 58 livar gerisi düşük puanlı 26 hayır diyorlar böyle düşünülürse bende puanların düşeceğine inanıyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin:)))))))

yay sen nereleri yazdın?

başka nereleri yazdınız hocam?? diğer illerden?tercih sıralamanız nasıl?

başka bi yer yazmadım hocam hepsi istanbul istanbuldaki bütün okulları yazdım çatalca ve silivri hariç.

arkadaşlar bende üsküdar da onaylattım meur 1 tane 61 li var 58 livar gerisi düşük puanlı 26 hayır diyorlar böyle düşünülürse bende puanların düşeceğine inanıyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin:)))))))
rey-han senin puanın kaç?

Reyan benİm arkadaŞim gerÇek dÜnyada da Çok ŞÜkÜr:)) sanal alemde kalmadik sadece Çok ŞÜkÜr 47 buÇuk cİvari reyhanin puani
benİm de 46.265 beraber onaylattik memur aynen reyhanin dedİklerİnİ sÖyledİ hayirlisi İnŞ:)

Reyan benİm arkadaŞim gerÇek dÜnyada da Çok ŞÜkÜr:)) sanal alemde kalmadik sadece Çok ŞÜkÜr 47 buÇuk cİvari reyhanin puani
benİm de 46.265 beraber onaylattik memur aynen reyhanin dedİklerİnİ sÖyledİ hayirlisi İnŞ:)

iyi, bu sevindirici bir haber,herkes için hadi hayırlısı bakalım..

hayırlı olsun sümeyra, güzel haberin için saol. sen nereleri yazdın, onaylattın nasıl olsa, paylaşabilir misin?
koassa sultanbeyliyi başa yazdım, sonra İstanbuldaki çoğu yeri..hayırlısı bakalım..

iyi, bu sevindirici bir haber,herkes için hadi hayırlısı bakalım..

sümeyra tercihlerini niye paylaşmıyorsun? yani asla paylaşmak zorunda değilsin tabiki ama burada herkes yazdı,ben sana pekçok kez sordum ama yanıt alamadım. çok merak ediyorum şu an benden yüksek forumda yazan sen varsın...

teşekkürler. karşıda nereleri yazdın çatalca veya başakşehir var mı?

sümeyra tercihlerini niye paylaşmıyorsun? yani asla paylaşmak zorunda değilsin tabiki ama burada herkes yazdı,ben sana pekçok kez sordum ama yanıt alamadım. çok merak ediyorum şu an benden yüksek forumda yazan sen varsın...
2 nihat erim
3gürbüz bora
4 s.e.y.biray
5beyoğlu
ve çatalca slirivri hariç diğer yerler..çinarcıkı yazmadım bu arada..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri