ilk 3 tercihim şöle: arnavutköy ,beyoğlu ve sarıyer...
arkadaşlar herkes onaylattıysa eğer ilk tercşhlerimizi bi yazsak diyorum ona göre bi çıkarımda bulunuruz en azından
başka nereleri yazdınız hocam?? diğer illerden?tercih sıralamanız nasıl?
ilk 3 tercihim şöle: arnavutköy ,beyoğlu ve sarıyer...
arkadaşlar herkes onaylattıysa eğer ilk tercşhlerimizi bi yazsak diyorum ona göre bi çıkarımda bulunuruz en azından
nihayet onaylattım, bakalım hayırlısı.. iyi haber; memura puanlar nasıl diye sordum?selam arkadaşlar tercihkeriniz hayırlı olsun
son gün tercihte ama kimsecikler yok. ben yüksek puanlı arkadaşların tercihlerini merak ediyorum. ziya, zayix falan vardı.
nereleri yazıyor acaba onlar bilsek en azından bir öngörümüz olurdu![]()
nihayet onaylattım, bakalım hayırlısı.. iyi haber; memura puanlar nasıl diye sordum?
Ekranı göserdi:45,52,41...civarında, 60 lar tam bir uydurma..üzülmeyin herkes atanacak..
nihayet onaylattım, bakalım hayırlısı.. iyi haber; memura puanlar nasıl diye sordum?
Ekranı göserdi:45,52,41...civarında, 60 lar tam bir uydurma..üzülmeyin herkes atanacak..
başka nereleri yazdınız hocam?? diğer illerden?tercih sıralamanız nasıl?
rey-han senin puanın kaç?arkadaşlar bende üsküdar da onaylattım meur 1 tane 61 li var 58 livar gerisi düşük puanlı 26 hayır diyorlar böyle düşünülürse bende puanların düşeceğine inanıyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin))))))
Reyan benİm arkadaŞim gerÇek dÜnyada da Çok ŞÜkÜr) sanal alemde kalmadik sadece Çok ŞÜkÜr 47 buÇuk cİvari reyhanin puani
benİm de 46.265 beraber onaylattik memur aynen reyhanin dedİklerİnİ sÖyledİ hayirlisi İnŞ![]()
koassa sultanbeyliyi başa yazdım, sonra İstanbuldaki çoğu yeri..hayırlısı bakalım..hayırlı olsun sümeyra, güzel haberin için saol. sen nereleri yazdın, onaylattın nasıl olsa, paylaşabilir misin?
iyi, bu sevindirici bir haber,herkes için hadi hayırlısı bakalım..
2 nihat erimsümeyra tercihlerini niye paylaşmıyorsun? yani asla paylaşmak zorunda değilsin tabiki ama burada herkes yazdı,ben sana pekçok kez sordum ama yanıt alamadım. çok merak ediyorum şu an benden yüksek forumda yazan sen varsın...
2 nihat erim
3gürbüz bora
4 s.e.y.biray
5beyoğlu
ve çatalca slirivri hariç diğer yerler..çinarcıkı yazmadım bu arada..
arkadaşlar baska subelerde onaylatıp puanlar hakkında bilgisi olan var mı?ben de sarıyerde onaylattım en üyksek puan benimdi 53.69![]()
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!