Şanlıurfaya atanan arkadaşlar buraya

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@melikesarikaya
61,979 ile şanlıurfa suruç lisesine atandım

şanlıurfa harran bükdere ilköğretim.harran ile bilgisi olan paylaşabilir mi?

55.699 akçakale öncül

arkadaşlar hayırlısı olsun herkese. ben de 60,614 ile akçakale/sevimli ilköğretim okuluna atandım.
okul, köy ya da ilçe hakkında bilginiz var mı? teşekkür ederim.

Bende 54 puanla şanlıurfa halfetiye atandım. Hepimize hayırlı uğurlu olsun

şanlıurfa harran bükdere ilköğretim.harran ile bilgisi olan paylaşabilir mi?

hocam hayırlı ol
sun ben harrandayım okulöc
si öğretmeni yardımcı oluruz hazırlıklı olun köy okulu yinede çok güzel hayırlı uğurlu ol
sun:)

sanlı urfa halfeti 62,022

hocam ben hal
fetiye gitmedim ama giden arkadaşlarım çok güzel diyor şimdiden başarılar:)

arkadaşlar hayırlısı olsun herkese. ben de 60,614 ile akçakale/sevimli ilköğretim okuluna atandım.
okul, köy ya da ilçe hakkında bilginiz var mı? teşekkür ederim.

köy hizmet puanı 20

merkeze bağlı eğerkıran i.ö.o 67.334

ben halfeti saylakkayada çalışmıştım usta öğeretici çok güzel insallarıı harika buraya çıkan yaşadı, komşu köylerdii diğerleride yani halfetii çok iyi viranşehirdede çalıştım orasıda çok güzel öğretmen için özellikle merkez zaten ben urfalıyım rahat edersiniz suruç harran ceylanpınar bozova buralar gelişmemiş ilçelerii ama kesinlikle her yerii ayrı bi güzel memeleketiminn urfaya çıkanları tebrik ediyorum umarım rahat edeersiniz.

ben halfeti saylakkayada çalışmıştım usta öğeretici çok güzel insallarıı harika buraya çıkan yaşadı, komşu köylerdii diğerleride yani halfetii çok iyi viranşehirdede çalıştım orasıda çok güzel öğretmen için özellikle merkez zaten ben urfalıyım rahat edersiniz suruç harran ceylanpınar bozova buralar gelişmemiş ilçelerii ama kesinlikle her yerii ayrı bi güzel memeleketiminn urfaya çıkanları tebrik ediyorum umarım rahat edeersiniz.
ben halfeti saylakkaya atandım inşallah dediğiniz gibi olurr

bende 64,607 ile şanlı urfa siverek yavuz selim iöo atandım bilgisi olan varsa paylaşabilir mi siverek nasıl bir yer ve gideceğim okul nasıl...???

bende merkeze atandım merkeze atanan arkadaşlar ev konusunda ne yapmayı düşünüyorsunuz ev arkadaşı arıyorum ?????

atanan arkadaşlar tamen yerleşmeden önce yeri görmeye gidicekmisiniz nasıl yapıcanız yerleşme işini

ben merkeze kadrolu olarak atandım... ev konusunda yardımcı olabiliriz...görüşmek isterseniz numaram 05064345948

bende urfa halfeti çakallı köyüne atandım. hepimize hayırlı olsun

bende 64,607 ile şanlı urfa siverek yavuz selim iöo atandım bilgisi olan varsa paylaşabilir mi siverek nasıl bir yer ve gideceğim okul nasıl...???

Merhaba mızmız bende Sivereğe atandım. 62,192 ile. Bizim okulda öğretmenler Siverek merkezde kalıp köye günlük ulaşım yapıyorlarmış. Muhtemelen bende Siverek merkezde kalacağım. Özel mesajla ulaşabilirsin bana dilersen.

Bu arada siverek Türkiyenin ikinci büyük ilçesiymiş. Gelişmiş ve kalabalık nüfusa sahip bir ilçe olduğunu duydum.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri