Şanlıurfaya atanan arkadaşlar buraya

şanlıurfa/akçakale'ye atanan arkadaşlar nerdesiniz?

arkadaşlar en son kaçta kaldı sözleşmeli taba puan biliyomusunuz

Ş.urfa viranşehir e atanan arkadaşlar kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

şanlıurfa/akçakale'ye atanan arkadaşlar nerdesiniz?

mrh bende akçakale yazlıca köyüne atandım merkeze 17 km uzaklıktaymış ama orada mı kalıyolar gidiş gelişmi yapıyorlar hiçbir bilgi alamadım ama sanırım orada arap çoğunlunluktaymış ilçe veya köy hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

slm hocam bende viranşehir germen i.ö.o la atandım viranşehir nasıl bir bilginiz var mı

Viransehir şanlıurfanın 2. buyuk ilçesidir..ulaşım ve yer porblemı yasamazsınız..halkın cogu kürt ve arap kökenli vatandaşlarımızdan oluşur..Hayırlı olsun şimdiden hocam..

Sivereği en iyi sizden öğrenebiliriz sanırım :) Benim birkaç sorum var. Cevaplarsanız çok memnun olurum.
Siverek ilçe merkezinde evlere internet bağlantısı sağlanabiliyor mu ? Bir de Savucak köyünde cep telefonu çeker mi acaba. Merkeze 25 kmlik bir köymüş. Öğretmenler günlük gidip geliyorlarmış.

İnternet baglantısımı :) hocam vdsl 2 bile var dilerseniz 100 megabit hızlarda internet bile alabılırsınız :)

İnternet baglantısımı :) hocam vdsl 2 bile var dilerseniz 100 megabit hızlarda internet bile alabılırsınız :)

hocam maşallah her yere yetişiyosunuz herkese cevap veriyosunuz :D sağolun bütün sorularımız cevap buldu sayenizde :)

şanlıurfa harran bükdere ilköğretim.harran ile bilgisi olan paylaşabilir mi?

Harran en küçük ve malesef gelişmişlik olarak çok iyi düzeyde olmayan bir ilçe..Tarihi topraktan yapılmış kümbet tarzı evlerı sayesınde turistlerin ugrak yeridir..yazlar kavurucudur..köyun tam olarak cevresını bılmıyorum ama muhtemelen harana gidiş geliş yapabılırsınız..yada sanlıurfa merkezden...Hayırlı olsun

hocam maşallah her yere yetişiyosunuz herkese cevap veriyosunuz :D sağolun bütün sorularımız cevap buldu sayenizde :)

Öğretmen olmak zaten "En Güzel Zorluk" güzel zorluklara yeni gittginiz yerlerdeki zorluklar eklensin istemem bu yüzden elimden geldiği kadarıyla tüm arkadaşlarımıza yardımcı olmak istiyorum olabılıyorsam ne mutlu bana :)

siverek gülüce ilköğretim hakkında bilgi verirmisiniz

Hayırlı olsun hocam..bende siverekliyim ama şanlıurfa merkezde görev yapıyorum..siverekte yurt imkanı yok malesef..öğretmen evi içinde kalınabılecek guzel bıryer diyemeyecegim malesef ama ev kiraları pahalı degildir şanlıurfanın en egelişmiş ilçesi konumundadır.Sormak istediginiz başka bir soru olursa yardımcı olmaya calısırım..
hocam öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim...ben 1 şubatta gitmeyi düşünüyorum gider gitmez ev bulma konusunda ya da eşya temin etme konusunda sıkıntı yaşar mıyım...???imkanlar açısından siverek nasıl bir yer...???şimdiden teşekkür ederim...

Bende Şanlıurfa Ceylanpınar Düzova ilköğretim Okuluna 60.195 ile atandım. Bu okula atanan başka kimse yok mu? Düzova köyünden Ceylanpınara gidiş geliş yapılabiliyormu?

Hocam bende ceylanpınarın yukarı taşyalak iöo atandım merkezdemi kalmayı dusunuyorum ben şimdilik hepımıze hayırlı olsun

Bende Şanlıurfa Ceylanpınar Düzova ilköğretim Okuluna 60.195 ile atandım. Bu okula atanan başka kimse yok mu? Düzova köyünden Ceylanpınara gidiş geliş yapılabiliyormu?

bnde ceylanpınara atandım . karataş köyü eğer geliş gidşte sorun olmazsa ew tutabilirz cylanpınarda.siz biaraştırın okulunz kaç km ilçeye..

Ceylanpınara atanan başka kimler var???????? arkadaslar ayrıca göreve başlama konusunda tam tarih bellimi bazı soylentıler var erken baslanıcak gıbı benım kafam karıstı goreve nezaman başlanıcak bilgisi olan varsa yazsın lütfen?

ceylanpınar düzova ilköğretime atanan diğer arkadşım nerde acaba? yada bu okulada daha önce çalışan biri yokmu bilgi almak istiyorum...

hocam öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim...ben 1 şubatta gitmeyi düşünüyorum gider gitmez ev bulma konusunda ya da eşya temin etme konusunda sıkıntı yaşar mıyım...???imkanlar açısından siverek nasıl bir yer...???şimdiden teşekkür ederim...

ev konusunda olsun esya konsund aolsun sıkıntı yasamazsınız il potansiyelind ebir ilçedir siverek calısacagınzı okulda yada yakın zamanda bır arkadas daha bularak ev tutabılırısnı sıverekte bırıkım yapılabılcek hayatın ucuz oldugu bır ilçedir..sorun yasamazssınız

bu linkten grubumuza katılabılır ve daha sonrada ulasıp bılgı alabılırısnız..

ev konusunda olsun esya konsund aolsun sıkıntı yasamazsınız il potansiyelind ebir ilçedir siverek calısacagınzı okulda yada yakın zamanda bır arkadas daha bularak ev tutabılırısnı sıverekte bırıkım yapılabılcek hayatın ucuz oldugu bır ilçedir..sorun yasamazssınız

bu linkten grubumuza katılabılır ve daha sonrada ulasıp bılgı alabılırısnız

Facebook'a Hoş Geldin

yasemin hocam bnde ceylanpınar karataşa atnadım. merkezde oturmayı düşünüyorumm.uygun olursa birlikte ev tutabiliriz.

Viransehir şanlıurfanın 2. buyuk ilçesidir..ulaşım ve yer porblemı yasamazsınız..halkın cogu kürt ve arap kökenli vatandaşlarımızdan oluşur..Hayırlı olsun şimdiden hocam..

çok çok teşekkür ederim ederim hocam içim dahada rahatladı

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri