arkadaslar urfa ile ilgili sorular bana sorabilisinizzz
şanlıurfa/akçakale'ye atanan arkadaşlar nerdesiniz?
slm hocam bende viranşehir germen i.ö.o la atandım viranşehir nasıl bir bilginiz var mı
Sivereği en iyi sizden öğrenebiliriz sanırımBenim birkaç sorum var. Cevaplarsanız çok memnun olurum.
Siverek ilçe merkezinde evlere internet bağlantısı sağlanabiliyor mu ? Bir de Savucak köyünde cep telefonu çeker mi acaba. Merkeze 25 kmlik bir köymüş. Öğretmenler günlük gidip geliyorlarmış.
İnternet baglantısımıhocam vdsl 2 bile var dilerseniz 100 megabit hızlarda internet bile alabılırsınız
![]()
şanlıurfa harran bükdere ilköğretim.harran ile bilgisi olan paylaşabilir mi?
hocam maşallah her yere yetişiyosunuz herkese cevap veriyosunuzsağolun bütün sorularımız cevap buldu sayenizde
![]()
hocam öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim...ben 1 şubatta gitmeyi düşünüyorum gider gitmez ev bulma konusunda ya da eşya temin etme konusunda sıkıntı yaşar mıyım...???imkanlar açısından siverek nasıl bir yer...???şimdiden teşekkür ederim...Hayırlı olsun hocam..bende siverekliyim ama şanlıurfa merkezde görev yapıyorum..siverekte yurt imkanı yok malesef..öğretmen evi içinde kalınabılecek guzel bıryer diyemeyecegim malesef ama ev kiraları pahalı degildir şanlıurfanın en egelişmiş ilçesi konumundadır.Sormak istediginiz başka bir soru olursa yardımcı olmaya calısırım..
Bende Şanlıurfa Ceylanpınar Düzova ilköğretim Okuluna 60.195 ile atandım. Bu okula atanan başka kimse yok mu? Düzova köyünden Ceylanpınara gidiş geliş yapılabiliyormu?
Bende Şanlıurfa Ceylanpınar Düzova ilköğretim Okuluna 60.195 ile atandım. Bu okula atanan başka kimse yok mu? Düzova köyünden Ceylanpınara gidiş geliş yapılabiliyormu?
hocam öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim...ben 1 şubatta gitmeyi düşünüyorum gider gitmez ev bulma konusunda ya da eşya temin etme konusunda sıkıntı yaşar mıyım...???imkanlar açısından siverek nasıl bir yer...???şimdiden teşekkür ederim...
Viransehir şanlıurfanın 2. buyuk ilçesidir..ulaşım ve yer porblemı yasamazsınız..halkın cogu kürt ve arap kökenli vatandaşlarımızdan oluşur..Hayırlı olsun şimdiden hocam..
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!