Şanlıurfaya atanan arkadaşlar buraya

urfa ceylanpınar'a atandım bende.. ceylanpınar TOKİ İlköğretim okulu.. iki kişilik kadro açılmıştı bu okulda.. atanan diğer arkadaş burdaysa görüşmek isterim..

hocam bende ceylanpınar toki' ye atandım . özel msj atamıyoruz sanırım ama görüşmeyı bende ısterım

hocam mesaj attım size.. msn adresimide yazdım.. görüşürüz inşallah..

bence de kesinlikle iyi oldu:D ekledim hocam en kısa zamanda görüşmek üzere.,

62.436 suruç mehmet akif ersoy ilköğretime atandım

yasemin hocam bnde ceylanpınar karataşa atnadım. merkezde oturmayı düşünüyorumm.uygun olursa birlikte ev tutabiliriz.

Hocam uygun bı zamanda konusalım ben özelden size ulasıcam goruselım sımdıden bı arkadasım olur ceylanpınarda:)

bende viranşehire atandım arkadaşım

oh beeeeeee viranşehre atanan birini buldum sonunda hocam merkez mi sizin benim
köyü bir de il milli eğitimi arıyorum 5 şubata kadar gelip başlamanız gerekiyor dediler sizin bir bilginiz var mı

urfa-akçakale hakkında bilgi vermek isteyen arkadaşlar varsa bana ulaşabilir mi ?

bende halfetide kalıcam.halfetide kalıcak olan varmı.

okul öncesi öğretmen ve casmine 10 hocam bende viranşehire atandım. Sizlerle görüşmek isterim.Önümüzdeki hafta eşimle birlikte gitmeyi planlıyorum ev vs.ayarlamak için bilgi alırsam sizide haberdar ederim

Ben Viranşehir anaokuluna atandım bu arada okuln resmi bile yok ama :((

Arkadaşlar cvp yazın banada kendimi çook yalnız hissediyorum yaww

Merhaba mızmız bende Sivereğe atandım. 62,192 ile. Bizim okulda öğretmenler Siverek merkezde kalıp köye günlük ulaşım yapıyorlarmış. Muhtemelen bende Siverek merkezde kalacağım. Özel mesajla ulaşabilirsin bana dilersen.

selam bayanlar siverek merkez gülabibey ilköğretim atandım.siverek merkezde kalmayı düşünen arkadaşlarla irtibata geçelim

hocam viranşehir Şanlıurfa merkez e yaklaşık 90 km uzaklıktadır. çalışan nufusu fazladır doktor ogretmen vs ondan dolayı kalacak yer sıkıntınızda olmaz gelişmiş ilçe diyebilirim hayırlı olsun ..

hocam viransehirle ilgili ne sormak istiyorsunuz?

hocam buyurun ?

bende 68,778le ş.urfa merkez koç iöo 'na atandım
ş.urfada kiralık daireler ne kadardır tahminen,,okul imam bakır mahallesinde o civarların kiraları hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim..
bi de tabi okul nasıl bilen var mı???

Arkadaşlar cvp yazın banada kendimi çook yalnız hissediyorum yaww

slm arkadasım cok şükür yani yalnız değilmişim bende ev için ınş. bulabılırım tabı ev arkadasıda lazım 31 ocak yada 1 subatta gıtmeyı düşünüyorum benım germen i.ö.o köy okulu hocam gorussek gercekten ıyı olacak

bende 68,778le ş.urfa merkez koç iöo 'na atandım
ş.urfada kiralık daireler ne kadardır tahminen,,okul imam bakır mahallesinde o civarların kiraları hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim..
bi de tabi okul nasıl bilen var mı???

okul sırrın mahallesinde..cok guzel bır okul bizzat içinde bulundum okulun..ev kiraları o mahallede urfa genelıne kıyasla ıyı ucuz durumdadır..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri